Supported Projects
-
2023 - 2024 Lezzetin Somutlaştırılması: Nörobilim Araştırmalarında Kullanılan Görüntüleme Yöntemleri Aracılığıyla Yöresel Nörogastronomik Unsurların Duyularımızla İlişkisinin Tespiti
TUBITAK Project
Serçeoğlu N. (Executive), Selçuk G. N., Korkmaz O. E., Başar B., Çakır M., Şimşek F., et al.
-
2022 - 2023 Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
-
2020 - 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Macit E., Tosun M., Boz H., Selçuk G. N.(Executive), Serçeoğlu N., Okcu Z., et al.
-
2020 - 2021 Gastronomi ve mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Project Supported by Other Official Institutions
Selçuk G. N. (Executive), Tosun M., Boz H., Çetinkaya N., Aksakallı Bayraktar Z., Çavuş A., et al.
-
2019 - 2019 GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN ROLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ