Başarılar & Tanınırlık

Yayın

92

Atıf (WoS)

144

Atıf (Scopus)

193

Atıf (Scholar)

43

Atıf (Diğer Toplam)

43

H-İndeks (WoS)

7

H-İndeks (Scopus)

8

H-İndeks (Scholar)

2
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
  • 07 Mayıs 2021 - 09 Mayıs 2021 International Congress of Engineering and Natural Sciences (ICENSS2021), May 07-09 2021 Ankara / TURKEY | 49

    Panelist

    Ankara, Türkiye

  • 01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 The Quality and Thermal Properties of Plain and Cocoa Yogurt Ice-Cream Samples Produced with Stevia and Honey

    Katılımcı

    Kastamonu, Türkiye

  • 01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 The ice- cream production from lactose-free UHT milk

    Katılımcı

    Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc)

  • 01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 FARKLI BİTKİSEL ÇAYLAR KATILARAK YAPILAN REKOMBİNE DONDURMALARIN KALİTESİ

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum

    Katılımcı

    Bayburt, Türkiye

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Some chemical and organoleptic properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant

    Katılımcı

    Struga, Makedonya

  • 01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010 Peynir Teknolojisinde Modern Tuzlama Teknikleri.

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Mart 2005 - 01 Mart 2005 The antimicrobial effects of some peptides formed from caseins fragments

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004 The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese

    Katılımcı

    Isparta, Türkiye

  • 01 Ocak 2004 - 01 Ocak 2004 Determination of Some Properties of caramel, cocoa and coffee Flovouerd ice creams

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000 Erzurum ve Yöresinde Üretilen İnek Sütlerinin Mineral Madde Düzeyi ve Ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000 Erzurum Piyasasında Tüketilen Lorların Bazı Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma.

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Haziran 1999 - 01 Haziran 1999 Elektroforetik Olarak Sığır Sütü Proteinlerinin Polimorfik Yapılarının İncelenmesi.

    Katılımcı

    Kırıkkale, Türkiye

  • 01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Diyarbakır’ın Karacadağ Yöresinde Mahalli Olarak Yapılan Örgü Peynirin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü.

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç (Tel) Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Mineral Madde Düzeyi.

    Katılımcı

    erzurum, Türkiye

  • 01 Mayıs 1996 - 01 Mayıs 1996 Pastörize Sütün Muhafazası, Taşıması ve Pazarlanması. 4. Milli Süt ve Ürünleri Sempozyumu

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Eylül 1994 - 01 Eylül 1994 Et Proteinlerine Peyniraltı Suyu İlavesinin Emülsiyon Kapasitesi ve Protein Çözünürlüğü Üzerine Olan Etkisi

    Katılımcı

    Gaziantep, Türkiye

  • 01 Haziran 1994 - 01 Haziran 1994 Sürekli Sistemde Yoğurt Üretimi

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Haziran 1994 - 01 Haziran 1994 Yoğurdun Muhafaza Teknikleri

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Eylül 1993 - 01 Eylül 1993 Beyaz Peynir Üretiminde Kültür İlavesinin, Değişik Salamura Konsantrasyonlarının ve Olgunlaşma Sürelerinin Staphylococcus aureus’ un Çoğalmasının Etkileri.

    Katılımcı

    Eskişehir, Türkiye