Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
07 Mayıs 2021 - 09 Mayıs 2021 International Congress of Engineering and Natural Sciences (ICENSS2021), May 07-09 2021 Ankara / TURKEY | 49
Panelist
Ankara, Türkiye
-
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 The Quality and Thermal Properties of Plain and Cocoa Yogurt Ice-Cream Samples Produced with Stevia and Honey
Katılımcı
Kastamonu, Türkiye
-
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 The ice- cream production from lactose-free UHT milk
Katılımcı
Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc)
-
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 FARKLI BİTKİSEL ÇAYLAR KATILARAK YAPILAN REKOMBİNE DONDURMALARIN KALİTESİ
Katılımcı
Antalya, Türkiye
-
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum
Katılımcı
Bayburt, Türkiye
-
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Some chemical and organoleptic properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant
Katılımcı
Struga, Makedonya
-
01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010 Peynir Teknolojisinde Modern Tuzlama Teknikleri.
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Mart 2005 - 01 Mart 2005 The antimicrobial effects of some peptides formed from caseins fragments
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004 The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese
Katılımcı
Isparta, Türkiye
-
01 Ocak 2004 - 01 Ocak 2004 Determination of Some Properties of caramel, cocoa and coffee Flovouerd ice creams
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000 Erzurum ve Yöresinde Üretilen İnek Sütlerinin Mineral Madde Düzeyi ve Ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000 Erzurum Piyasasında Tüketilen Lorların Bazı Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma.
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Haziran 1999 - 01 Haziran 1999 Elektroforetik Olarak Sığır Sütü Proteinlerinin Polimorfik Yapılarının İncelenmesi.
Katılımcı
Kırıkkale, Türkiye
-
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Diyarbakır’ın Karacadağ Yöresinde Mahalli Olarak Yapılan Örgü Peynirin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü.
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998 Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç (Tel) Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Mineral Madde Düzeyi.
Katılımcı
erzurum, Türkiye
-
01 Mayıs 1996 - 01 Mayıs 1996 Pastörize Sütün Muhafazası, Taşıması ve Pazarlanması. 4. Milli Süt ve Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Türkiye
-
01 Eylül 1994 - 01 Eylül 1994 Et Proteinlerine Peyniraltı Suyu İlavesinin Emülsiyon Kapasitesi ve Protein Çözünürlüğü Üzerine Olan Etkisi
Katılımcı
Gaziantep, Türkiye
-
01 Haziran 1994 - 01 Haziran 1994 Sürekli Sistemde Yoğurt Üretimi
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Haziran 1994 - 01 Haziran 1994 Yoğurdun Muhafaza Teknikleri
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Eylül 1993 - 01 Eylül 1993 Beyaz Peynir Üretiminde Kültür İlavesinin, Değişik Salamura Konsantrasyonlarının ve Olgunlaşma Sürelerinin Staphylococcus aureus’ un Çoğalmasının Etkileri.
Katılımcı
Eskişehir, Türkiye