-
1986 - 1990 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1984 - 1986 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1980 - 1984 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2015 Yüksek Lisans
Türkiye'de Üretilen Ticari UHT Süt Örneklerinin Homojenizasyon Etkinliği ve Renk Özelliklerinin Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fak, Gıda Mühendisliği
-
1990 Doktora
Koyun Sütünün Hidrojen Peroksit (H2O2) ve Potasyum Sorbatla Muhafaza Edilebilme İmkanları ve Bu Sütlere Starter Kültür İlavesiyle Yapılan Taze ve Olgunlaştırılmış Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Kriterleri
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Anabilim
-
C1 İleri İngilizce