-
2024 - 2024 GIDALARA YAPILAN HİLELER, (Taklit ve Tağşiş )İNANILMAZ BOYUTTA VE SAĞLIĞIMIZ TEHLİKEDE
-
2024 - 2024 Gıda kaynaklı hastalıklar, zehirlenmeler ve bunlara yol açan sebepler , sağlığımızı ve konforlu yaşamımızı olumsuz etkilemektedir.
-
2024 - 2024 sağlıklı ve dengeli beslenmede sütün rolü ve Dünya süt gününü
-
2024 - 2024 Ne yediğimi bilmek istiyorum, Ne yiyeceğimi bilmeden tüketmiyorum, Gıda etiket okur yazarlığı
-
2023 - 2024 Otu Meslek yüksekokulu Gıda işlem bölümünü ziyaret eden liseli öğrencilere tanıtımı ve bu sırada dondurmanın beslenmedeki önemi anlatılarak dondurma ikramı yapılması
-
2021 - 2024 Ayçiçeği Yağına Balmumu ve Pirinç Kepeği Mumu Katılması ile Elde Edilen Oleojellerin Patates Cipsi Kızartma İşlemi ve Muhafaza Süresince Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
-
2022 - 2023 YEDİĞİM GIDALARDA NELER VAR, MİKROSKOPTA GÖRMEK İSTİYORUM
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2023 Gün Bir bardak süt + Bir Bardak süt daha = Sağlık + konforlu yaşamak = Mutluluk(Sağlık için süt için,üretimden tüketime sağlıklı süt)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Özdemir C., Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Gündoğmuş A. N.
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2021 - 2023 YOĞURT ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK KÜLTÜR İLE BAHARAT VE AROMALARININ KULLANIM OLANAKLARI
-
2022 - 2022 Pandemi sırasında ve pandemi sonrasında Hijyen çok önemli! Yeni Hastalıklara kapıda, Hijyene önem ver ki geleceğin kirlenmesin, Lütfen suya sabuna dokun
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2022 Dünyaya bir iyilik yapın, Su ve gıdalarınızı israf etmeyin! Türkiye'nin çöpe attığı hazine gıdalarımız, Gıda İsrafına Son Ver (neleri israf ediyoruz)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2022 Hangi gıdaları tüketmeliyiz, Hangi gıdalardan uzak durmalıyız
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Özdemir C. (Yürütücü), Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Tüyene A.
-
2022 - 2022 Gençler Takı Döküm Tekniği ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2022 - 2022 Gençler Elektro Kaplama ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2019 - 2020 Soğuk Keyif Dondurma Evde dondurma yapımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., GÜNEY İ., ZEYDAN D., ATMACA H., BULUT H., et al.
-
2018 - 2018 Mahalli ve Ulusal Düzeyde Üretilerek Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Açısından Karşılaştırılması
-
2016 - 2017 ERZURUM PİYASASINDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE VE STERİLİZE SÜTLERDE PESTİSİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR S. (Yürütücü), ÖZ F., ÖZDEMİR C.
-
2014 - 2016 PIHTIYA ÇİĞ VE HAŞLANMIŞ KİŞNİŞ (CORİANDRUM SATİVUM L.) KATILARAK ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRİN KALİTESİ
-
2013 - 2014 ERZRUM PIYASASINDA TÜKETINE SUNULAN FARKLI FİRMALARA AİT UHT SÜTLERİN ODA VE BUZDOLABI ŞARTLARINDA MUHAFAZASI ESNASINDA HOMOJENİZASYON ETKİNLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2012 - 2013 "ERZURUM'DA ÜRETİLEN KURUTLARDAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE AROMA MADDELERİ İLE MİNERAL MADDE PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
-
2011 - 2012 KURU TUZLAMA VE HAŞLAMA SUYU İÇERİSİNDE TUZLAMA İLE ÜRETİLEN KAŞAR PEYNİRİ ÖRNEKLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ