Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıdalardaki Kolesterolün Mikroorganizmalar Tarafından Azaltılması

1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023

Isıl İşlem Uygulanmış Süt ve Süt Ürünlerinde Lisinoalanin İçeriği.

International Congress of Engineering and Natural Sciences Studies Abstracts Booklet, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2021, ss.175-184 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Süt Sanayiinde Elektrodiyalizin Kullanımı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 Mayıs 2007 - 23 Mayıs 2019

The ice- cream production from lactose-free UHT milk

The 4th International Symposium on “Traditional Foodsfrom Adriatic to Caucasus”, 19 Nisan - 21 Aralık 2018

FARKLI BİTKİSEL ÇAYLAR KATILARAK YAPILAN REKOMBİNE DONDURMALARIN KALİTESİ

10. Gıda Mühendisliği kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.136

Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum

II. International Conference on Advanced Engineering Technology, 21 - 23 Eylül 2017

Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

The Importance of Health of Chlorogenic Acid in the Green Coffee

II. international conferance on Advanced Enginering technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1526

The quality of village type white cheese produced in Erzurum

3. Int. Sym.Traditional Food from Adriatic to Cafcassed, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.186

Süt Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamaları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 22 - 26 Mayıs 2006, ss.955-958

The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese

Recent development in dairy Science and Technology International dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.243-246

Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams

Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221

Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi

I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.

SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186

Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri

SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457

Erzurum piyasasında tüketilen lorların bazı özellikleri üzerinde bir araştırma

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.524-531

Erzurum ve yöresinde Üretilen Sütlerinin Mineral Madde düzeyi ve ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma

Süt Mikrobiyolojisi ve katkı Maddeleri VI Süt ve süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, ss.347-353

Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü

İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.92-97

Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik,Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

V.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri. Ankara: Milli Prodüktivite Yayınları, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 1998, ss.351-360

Sütün Muhafazası,Taşınması ve Pazarlanması

İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.88-91

Kitap & Kitap Bölümleri

Köpürtülmüş Krema(Krem Şanti) ve Kahve Kreması Üretim Prosesi Ürünler

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.7-25, 2023

Susuz Süt Yağı (Sadeyağ)

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.25-45, 2023

REKOMBİNE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLA, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.132-159, 2022

SÜREKLİ SİSTEMDE TEREYAĞI ÜRETİMİ VE TEREYAĞI BENZERİ YENİ ÜRÜNLE

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.191-212, 2022

Süt ve Yan Ürünlerinin İşlenmesinde Yeni Teknikler

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,Yayın No:244, Erzurum, 2012

Metrikler

Yayın

81

Atıf (WoS)

137

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

183

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

18

Tez Danışmanlığı

23

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları