SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The efficacy of beeswax in extending frying life of sunflower oil and storage stability of fried potato chips
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.101, sa.4, ss.431-440, 2024 (SCI-Expanded)
Determination of some microbiological charesteristic of Turkish Karin Kaymagi cheese packed in different materials
African Journal Of Microbiology Research
, cilt.4, ss.716-721, 2010 (SCI-Expanded)
Effects of high heat treatment of milk and brine concentration on the quality of Turkish white cheese
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.60, ss.147-151, 2005 (SCI-Expanded)
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.58, ss.373-375, 2003 (SCI-Expanded)
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.58, ss.373-375, 2003 (SCI-Expanded)
Erzurum ovasında yetiştirilen mandalara ait sütlerin fizikokimyasal özellikleri üzerine bir araştırma
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.32, sa.1, ss.77-82, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.260-280, 2021 (Hakemli Dergi)
Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, ss.27-31, 2018 (Hakemli Dergi)
Effects of Ripening in Different Packaging Materials on Sensory Qualityof Karın Kaymağı Cheese Samples
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.185-193, 2016 (Hakemli Dergi)
Some chemical properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant
African Journal of Food Science and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.48-52, 2013 (Hakemli Dergi)
Production techniques and some properties of traditional lavas cheese
Journal of Biological Sciences
, cilt.1, sa.7, ss.603-605, 2001 (Hakemli Dergi)
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.31, ss.51-55, 2000 (Hakemli Dergi)
Süt Bileşenleri ve Süt Mamüllerinin Et ve Fırın Ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması
GIDA
, cilt.20, sa.1, ss.39-42, 1995 (Hakemli Dergi)
Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması
GIDA /THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.16, ss.107-110, 1991 (Hakemli Dergi)
Tereyağlarından İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması
Gıda
, cilt.15, ss.145-149, 1990 (Hakemli Dergi)
Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi
Gıda
, cilt.14, ss.301-307, 1989 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıdalardaki Kolesterolün Mikroorganizmalar Tarafından Azaltılması
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023
Süt Sanayiinde Elektrodiyalizin Kullanımı
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 Mayıs 2007 - 23 Mayıs 2019
The Quality and Thermal Properties of Plain and Cocoa Yogurt Ice-Cream Samples Produced with Stevia and Honey
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018
Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum
II. International Conference on Advanced Engineering Technology, 21 - 23 Eylül 2017
Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017
Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017
The quality of village type white cheese produced in Erzurum
3. Int. Sym.Traditional Food from Adriatic to Cafcassed, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.186
The microbiological physical and chemical properties and volatile compounds of Kurut samples made in Erzurum and Bayburt provinces
Tradational Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.190
Civil,Çeçil ve Tel (Saç) peynirlerinin yapılışı ve diğer özellikleri açısından karşılaştırılması
II. Geleneksel Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.139-142
Süt ve Mamullerinde Enterokoklar
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.903-906
Determination of some properties of caramel cocoa and coffeeflavored ice creams.
International Dairy Symposium, 24 - 28 Mayıs 2004
Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams
Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221
The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese
Recent development in dairy Science and Technology International dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.243-246
Determination of Some Properties of caramel, cocoa and coffee Flovouerd ice creams
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs - 28 Ocak 2004
Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi
I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
Çarzof Civil peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003
Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.
SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457
Erzurum ve Yöresinde Üretilen İnek Sütlerinin Mineral Madde Düzeyi ve Ağır Metal Varlığı Üzerine Bir Araştırma
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 25 - 28 Temmuz 2002
Erzurum piyasasında tüketilen lorların bazı özellikleri üzerinde bir araştırma
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.524-531
Erzurum ve yöresinde Üretilen Sütlerinin Mineral Madde düzeyi ve ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma
Süt Mikrobiyolojisi ve katkı Maddeleri VI Süt ve süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, ss.347-353
Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.92-97
Diyarbakır’ın Karacadağ Yöresinde Mahalli Olarak Yapılan Örgü Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.
V.Sütve Süt Ürünleri Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.154-166
Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik,Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
V.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri. Ankara: Milli Prodüktivite Yayınları, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 1998, ss.351-360
Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç(Tel)Peynirinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikler ile Mineral Madde Düzeyi
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu (Oltu), Erzurum, Türkiye, 10 Mayıs 1998, ss.492-497
Sütün Muhafazası,Taşınması ve Pazarlanması
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.88-91
Oltu yöresinde mahalli olarak üretilen saç tel peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile mineral madde düzeyi
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu, Türkiye, 01 Nisan 1996 - 08 Ocak 2021
Beyaz Peynır Üretımınde Kültür Ilavesının Değışık Salamura Konsantrasyonlarının Ve Olgunlaşma Sürelerının S Aureus n Çoğalmasına Etkılerı
8. Kükem Kongresı, Türkiye, 10 Kasım 1998 - 10 Kasım 1993
Kitap & Kitap Bölümleri
Süt ve Yan Ürünlerinin İşlenmesinde Yeni Teknikler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,Yayın No:244, Erzurum, 2012