SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of some microbiological charesteristic of Turkish Karin Kaymagi cheese packed in different materials
African Journal Of Microbiology Research
, cilt.4, ss.716-721, 2010 (SCI-Expanded)
Effects of high heat treatment of milk and brine concentration on the quality of Turkish white cheese
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.60, ss.147-151, 2005 (SCI-Expanded)
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.58, ss.373-375, 2003 (SCI-Expanded)
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.58, ss.373-375, 2003 (SCI-Expanded)
Erzurum ovasında yetiştirilen mandalara ait sütlerin fizikokimyasal özellikleri üzerine bir araştırma
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.32, sa.1, ss.77-82, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.260-280, 2021 (Hakemli Dergi)
Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, ss.27-31, 2018 (Hakemli Dergi)
Effects of Ripening in Different Packaging Materials on Sensory Qualityof Karın Kaymağı Cheese Samples
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.185-193, 2016 (Hakemli Dergi)
Some chemical properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant
African Journal of Food Science and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.48-52, 2013 (Hakemli Dergi)
Production techniques and some properties of traditional lavas cheese
Journal of Biological Sciences
, cilt.1, sa.7, ss.603-605, 2001 (Hakemli Dergi)
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mutfak Tipi Tereyağlarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.31, ss.51-55, 2000 (Hakemli Dergi)
Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması
GIDA /THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.16, ss.107-110, 1991 (Hakemli Dergi)
Tereyağlarından İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması
Gıda
, cilt.15, ss.145-149, 1990 (Hakemli Dergi)
Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi
Gıda
, cilt.14, ss.301-307, 1989 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıdalardaki Kolesterolün Mikroorganizmalar Tarafından Azaltılması
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023
Süt Sanayiinde Elektrodiyalizin Kullanımı
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 Mayıs 2007 - 23 Mayıs 2019
The Quality and Thermal Properties of Plain and Cocoa Yogurt Ice-Cream Samples Produced with Stevia and Honey
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018
Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017
Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum
II. International Conference on Advanced Engineering Technology, 21 - 23 Eylül 2017
Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017
The quality of village type white cheese produced in Erzurum
3. Int. Sym.Traditional Food from Adriatic to Cafcassed, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.186
The microbiological physical and chemical properties and volatile compounds of Kurut samples made in Erzurum and Bayburt provinces
Tradational Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.190
Civil,Çeçil ve Tel (Saç) peynirlerinin yapılışı ve diğer özellikleri açısından karşılaştırılması
II. Geleneksel Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.139-142
The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese
Recent development in dairy Science and Technology International dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.243-246
Determination of some properties of caramel cocoa and coffeeflavored ice creams.
International Dairy Symposium, 24 - 28 Mayıs 2004
Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams
Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221
Determination of Some Properties of caramel, cocoa and coffee Flovouerd ice creams
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs - 28 Ocak 2004
Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi
I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
Çarzof Civil peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003
Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.
SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457
Erzurum ve Yöresinde Üretilen İnek Sütlerinin Mineral Madde Düzeyi ve Ağır Metal Varlığı Üzerine Bir Araştırma
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 25 - 28 Temmuz 2002
Erzurum piyasasında tüketilen lorların bazı özellikleri üzerinde bir araştırma
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.524-531
Erzurum ve yöresinde Üretilen Sütlerinin Mineral Madde düzeyi ve ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma
Süt Mikrobiyolojisi ve katkı Maddeleri VI Süt ve süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, ss.347-353
Diyarbakır’ın Karacadağ Yöresinde Mahalli Olarak Yapılan Örgü Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.
V.Sütve Süt Ürünleri Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.154-166
Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.92-97
Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik,Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
V.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri. Ankara: Milli Prodüktivite Yayınları, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 1998, ss.351-360
Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç(Tel)Peynirinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikler ile Mineral Madde Düzeyi
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu (Oltu), Erzurum, Türkiye, 10 Mayıs 1998, ss.492-497
Sütün Muhafazası,Taşınması ve Pazarlanması
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.88-91
Beyaz Peynır Üretımınde Kültür Ilavesının Değışık Salamura Konsantrasyonlarının Ve Olgunlaşma Sürelerının S Aureus n Çoğalmasına Etkılerı
8. Kükem Kongresı, Türkiye, 10 Kasım 1998 - 10 Kasım 1993
Kitap & Kitap Bölümleri
Süt ve Yan Ürünlerinin İşlenmesinde Yeni Teknikler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,Yayın No:244, Erzurum, 2012