-
2000 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1994 - 2000 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1992 - 1994 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1985 - 1992 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1994 - 2000 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
1985 - Devam Ediyor Öğretim üyesi
Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi, Öğretim üyesi
-
Doktora
Danışmanlık( DR)
Uzmanlık Alan Dersi (Yabancı Uyruklu) VII
GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
Gıda sanayiinde projelendirme ve proje yöntemleri
Süt Mikrobiyolojisi
GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans
DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Yeni Teknikle
Danışmanlık
Uzmanlık Alan Dersi I(YL)
SÜT ÜRÜNLERİ PROSESLERİNDE YENİ TEKNİKLER
DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
SÜT ÜRÜNLERİ PROSESİNDE YENİ TEKNİKLER
DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Proje Hazırlama ve Değerlendirme
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Proje Hazırlama ve Değerlendirme
Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
Proje Hazırlama ve Değerlendirme
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ2
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
MEZUNİYET ÇALIŞMASI
Mezuniyet Çalışması (Yıllık
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME
GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ1
-
Ön Lisans
Gıda Endüstrisi Makineleri
Süt ve Süt Analizleri II
Süt Yan Ürünleri Teknolojisi
Beslenme Ve Diyet İlkeleri
Süt ve Süt Analizleri I
Su Analizleri
Duyusal Analiz Teknikleri
Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ayçiçek yağına balmumu ve pirinç kepeği mumu katılması ile elde edilen oleojellerin kızartma kararlılığına ve kızartılmış patates cipsi kalite özelliklerine etkisi
Özdemir S. (Danışman)
A.TAJER(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Erzurum merkez ilçelerindeki süt toplama merkezlerinden alınan çiğ sütlerin somatik hücre sayısı ile bazı kalite niteliklerinin belirlenmesi
Özdemir S. (Danışman)
B.AÇIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı emülgatörler kullanılarak üretilen yoğurt dondurmasının kalitesi
Özdemir S. (Danışman)
C.İPCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yoğurt üretiminde probiyotik kültür ile baharat ve aromalarının kullanım olanakları
Özdemir S. (Danışman)
T.KARA(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Stevia ile tatlandırılmış meyveli dondurma üretimi
Özdemir S. (Danışman)
-
Ulusal ile yerelde üretilen ve Erzurum piyasasında tüketime sunulan dondurmaların bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Özdemir S. (Danışman)
-
Mahalli ve ulusal düzeyde üretilerek Erzurum piyasasında tüketime sunulan yoğurtların bazı mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal özelliklerinin karşılaştırılması
Ş.KARACAOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Süte farklı oranlarda böğürtlen, yaban mersini ve çilek pulpu katılarak yapılan meyveli dondurmaların kalitesi
G.UĞURLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Pıhtıya çiğ ve haşlanmış kişniş (Coriandrum sativum L.) katılarak üretilen beyaz peynirin kalitesi
T.KARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Erzurum ve Bayburt yöresinde üretilen kurutların bazı mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal özellikleri ile uçucu bileşikleri
F.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Türkiye'de üretilen ticari UHT süt örneklerinin homojenizasyon etkinliği ve renk özelliklerinin belirlenmesi
M.ALLAHYARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Manda sütünden yapılan dondurma örneklerinin kalitesi
H.BEKİROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
The propertıes of ayran made wıth water addıng to yoghurt and mılk
S.HEIDERI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Farklı tuzlama yöntemlerinin ve sorbat uygulamasının kaşar peyniri kalitesine etkisi 2012 Tamamlandı
A.BABACAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Yağsız süte katılan peyniraltı suyunun, civil peynirin bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi
K.EMRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Erzincan tulum peynirinin bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin tespiti ile bu örneklerde koagulaz (+) S. aureus ve E.coli O157: H7'nin aranması
O.ÇAKIR(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Farklı probiyotik kültürler kullanılarak üretilen beyaz peynirin olgunlaşma periyodu boyunca bazı kalite kriterlerinin araştırılması
F.YANGILAR(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Farklı konsantrasyonlarda CaCl2 ilavesi ve farklı kültür inokülasyonunun yüksek dereceli pastörizasyon uygulanan sütlerden üretilen beyaz peynirin kalitesine etkisi
C.Kaya(Öğrenci), Doktora, 2007 -
Salamura beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve seçilen bazı izolatların kültür olarak kullanılabilme imkanları
E.DAĞDEMİR(Öğrenci), Doktora, 2006 -
Oltu ve Şenkaya yöresinde Karın kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
F.YANGILAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Salamura beyaz peynir üretiminde farklı starter kültür kullanımının peynir kalitesi üzerine etkisi
E.DAĞDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Farklı ırklara ait koyun sütlerinin fizikokimyasal özellikleri ile süt protein fenotipleri arasındaki ilişki ve incelenen özelliklerin laktasyon boyunca değişimi
Ş.ÇELİK(Öğrenci), Doktora, 2000 -
Erzurum piyasasından alınan lorların bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
N.DEMİRCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Yoğurt yapımında konsantre peyniraltı suyunun kullanım imkanları
S.Yazıcı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1997