-
2000 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1994 - 2000 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1992 - 1994 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1985 - 1992 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1994 - 2000 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
1985 - Devam Ediyor Öğretim üyesi
Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi
-
Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
-
Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri
-
Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri II
-
Doktora Danışmanlık( DR)
-
Ön Lisans Süt Yan Ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans Beslenme Ve Diyet İlkeleri
-
Yüksek Lisans Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Yeni Teknikle
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Doktora Uzmanlık Alan Dersi (Yabancı Uyruklu) VII
-
Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I
-
Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I(YL)
-
Ön Lisans Su Analizleri
-
Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
-
Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme
-
Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri
-
Doktora Gıda sanayiinde projelendirme ve proje yöntemleri
-
Yüksek Lisans SÜT ÜRÜNLERİ PROSESLERİNDE YENİ TEKNİKLER
-
Doktora Süt Mikrobiyolojisi
-
Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme
-
Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
-
Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ2
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
-
Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ
-
Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
-
Lisans SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME
-
Yüksek Lisans SÜT ÜRÜNLERİ PROSESİNDE YENİ TEKNİKLER
-
Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ1
-
Ayçiçek yağına balmumu ve pirinç kepeği mumu katılması ile elde edilen oleojellerin kızartma kararlılığına ve kızartılmış patates cipsi kalite özelliklerine etkisi
Özdemir S. (Danışman)
A.TAJER(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Erzurum merkez ilçelerindeki süt toplama merkezlerinden alınan çiğ sütlerin somatik hücre sayısı ile bazı kalite niteliklerinin belirlenmesi
Özdemir S. (Danışman)
B.AÇIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı emülgatörler kullanılarak üretilen yoğurt dondurmasının kalitesi
Özdemir S. (Danışman)
C.İPCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yoğurt üretiminde probiyotik kültür ile baharat ve aromalarının kullanım olanakları
Özdemir S. (Danışman)
T.KARA(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Stevia ile tatlandırılmış meyveli dondurma üretimi
Özdemir S. (Danışman)
-
Ulusal ile yerelde üretilen ve Erzurum piyasasında tüketime sunulan dondurmaların bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Özdemir S. (Danışman)
-
Mahalli ve ulusal düzeyde üretilerek Erzurum piyasasında tüketime sunulan yoğurtların bazı mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal özelliklerinin karşılaştırılması
Ş.KARACAOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Süte farklı oranlarda böğürtlen, yaban mersini ve çilek pulpu katılarak yapılan meyveli dondurmaların kalitesi
G.UĞURLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Pıhtıya çiğ ve haşlanmış kişniş (Coriandrum sativum L.) katılarak üretilen beyaz peynirin kalitesi
T.KARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Erzurum ve Bayburt yöresinde üretilen kurutların bazı mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal özellikleri ile uçucu bileşikleri
F.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Türkiye'de üretilen ticari UHT süt örneklerinin homojenizasyon etkinliği ve renk özelliklerinin belirlenmesi
M.ALLAHYARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Manda sütünden yapılan dondurma örneklerinin kalitesi
H.BEKİROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
The propertıes of ayran made wıth water addıng to yoghurt and mılk
S.HEIDERI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Farklı tuzlama yöntemlerinin ve sorbat uygulamasının kaşar peyniri kalitesine etkisi 2012 Tamamlandı
A.BABACAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Yağsız süte katılan peyniraltı suyunun, civil peynirin bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi
K.EMRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Erzincan tulum peynirinin bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin tespiti ile bu örneklerde koagulaz (+) S. aureus ve E.coli O157: H7'nin aranması
O.ÇAKIR(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Farklı probiyotik kültürler kullanılarak üretilen beyaz peynirin olgunlaşma periyodu boyunca bazı kalite kriterlerinin araştırılması
F.YANGILAR(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Farklı konsantrasyonlarda CaCl2 ilavesi ve farklı kültür inokülasyonunun yüksek dereceli pastörizasyon uygulanan sütlerden üretilen beyaz peynirin kalitesine etkisi
C.Kaya(Öğrenci), Doktora, 2007 -
Salamura beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve seçilen bazı izolatların kültür olarak kullanılabilme imkanları
E.DAĞDEMİR(Öğrenci), Doktora, 2006 -
Oltu ve Şenkaya yöresinde Karın kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
F.YANGILAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Salamura beyaz peynir üretiminde farklı starter kültür kullanımının peynir kalitesi üzerine etkisi
E.DAĞDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Farklı ırklara ait koyun sütlerinin fizikokimyasal özellikleri ile süt protein fenotipleri arasındaki ilişki ve incelenen özelliklerin laktasyon boyunca değişimi
Ş.ÇELİK(Öğrenci), Doktora, 2000 -
Erzurum piyasasından alınan lorların bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
N.DEMİRCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Yoğurt yapımında konsantre peyniraltı suyunun kullanım imkanları
S.Yazıcı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1997