Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2000 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1994 - 2000 Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1992 - 1994 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1985 - 1992 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler
  • 1994 - 2000 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi

Akademi Dışı Deneyim
  • 1985 - Devam Ediyor Öğretim üyesi

    Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi, Öğretim üyesi

Verdiği Dersler
  • Doktora

    Danışmanlık( DR)

    Uzmanlık Alan Dersi (Yabancı Uyruklu) VII

    GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

    Gıda sanayiinde projelendirme ve proje yöntemleri

    Süt Mikrobiyolojisi

    GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

    GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

  • Yüksek Lisans

    DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

    Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Yeni Teknikle

    Danışmanlık

    Uzmanlık Alan Dersi I(YL)

    SÜT ÜRÜNLERİ PROSESLERİNDE YENİ TEKNİKLER

    DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

    SÜT ÜRÜNLERİ PROSESİNDE YENİ TEKNİKLER

    DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

  • Lisans

    Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

    Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

    Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

    Proje Hazırlama ve Değerlendirme

    Süt ve Ürünleri Teknolojisi

    Proje Hazırlama ve Değerlendirme

    Mezuniyet Çalışması (Yıllık)

    Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

    Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Mezuniyet Çalışması (Yıllık)

    Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

    Proje Hazırlama ve Değerlendirme

    Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

    GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ2

    Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI

    Mezuniyet Çalışması (Yıllık

    Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

    Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

    SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME

    GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ1

  • Ön Lisans

    Gıda Endüstrisi Makineleri

    Süt ve Süt Analizleri II

    Süt Yan Ürünleri Teknolojisi

    Beslenme Ve Diyet İlkeleri

    Süt ve Süt Analizleri I

    Su Analizleri

    Duyusal Analiz Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Duyusal Analiz Teknikleri

Yönetilen Tezler