Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2000 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1994 - 2000 Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1992 - 1994 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1985 - 1992 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler
  • 1994 - 2000 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi

Akademi Dışı Deneyim
  • 1985 - Devam Ediyor Öğretim üyesi

    Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi

Verdiği Dersler
  • Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri

  • Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri II

  • Doktora Danışmanlık( DR)

  • Ön Lisans Süt Yan Ürünleri Teknolojisi

  • Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans Beslenme Ve Diyet İlkeleri

  • Yüksek Lisans Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Yeni Teknikle

  • Yüksek Lisans Danışmanlık

  • Doktora Uzmanlık Alan Dersi (Yabancı Uyruklu) VII

  • Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I

  • Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I(YL)

  • Ön Lisans Su Analizleri

  • Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

  • Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme

  • Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri

  • Doktora Gıda sanayiinde projelendirme ve proje yöntemleri

  • Yüksek Lisans SÜT ÜRÜNLERİ PROSESLERİNDE YENİ TEKNİKLER

  • Doktora Süt Mikrobiyolojisi

  • Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme

  • Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

  • Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)

  • Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Lisans Proje Hazırlama ve Değerlendirme

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

  • Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ2

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

  • Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

  • Doktora GIDA SANAYİİNDE PROJELENDİRME VE PROJE YÖNTEMLERİ

  • Lisans Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Lisans SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

  • Lisans PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME

  • Yüksek Lisans SÜT ÜRÜNLERİ PROSESİNDE YENİ TEKNİKLER

  • Yüksek Lisans DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

  • Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ1

Yönetilen Tezler