Yayınlar & Eserler

Makaleler 58
Tümü (58)
SCI-E, SSCI, AHCI (27)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (33)
ESCI (6)
Scopus (34)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (10)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

1. YUMURTA TAVUĞU RASYONLARINA ANTİOKSİDAN İLAVESİNİN SERUMDA BAZI BİYOKİMYASAL PARAMETRELER ÜZERİNE ETKİSİ

Hoca Ahmet Yesevi 2nd International Conference on Scientific Research, 6 - 08 Aralık 2019, ss.265-271, (Tam Metin Bildiri)

2. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Antioksidan İlavesinin Serumda Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi

2. Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi 6-8 Aralık 2019, Erzurum., Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Selenyum ve Vitamin E İlavesinin Serum ve Yumurta Sarısı Lipid Profili Üzerine Etkileri

I. Internatıonal Iğdır Congress On Multidisciplinary Studies, 6 Kasım - 07 Aralık 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.1, ss.416, (Özet Bildiri)

8. Kanatlı Rasyonlarında Çayın (Camellia Sinensis) Kullanım Olanakları

8. Zootekni Ulusal Bilim Kongresi, Çanakkale., Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2014, (Tam Metin Bildiri)

10. Kanatlı Rasyonlarında Çayın Kullanın Olanakları

8. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)

11. Su ile Muamele Edilmiş Fabrika Siyah Çay Atığının Yumurta Performansı ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi.

VII Ulusal Hayvan Besleme Kongresi ( Uluslararası Katılımlı ), Ankara., Ankara, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)

20. Değişik Oranlarda Probiyotik İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

Avrupa Birliği Kriterlerine Uyum Sürecinde Türkiye Tavukçuluğu Sempozyumu, İzmir., İzmir, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2007, (Tam Metin Bildiri)

26. Yumurta Tavuklarında Hayvansal Ve Bitkisel Yağların Performans Ve Lipid Metabolizması Üzerine Etkisi.

II.Ulusal Veteriner Biyokimya Ve Klinik Biyokimya Kongresi ( Uluslararası Katılımlı) , Elazığ., Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2004, (Özet Bildiri)

31. Kanatlı Karma Yemlerinde Enzim Kullanımı

International Animal Nutrition Congress , Isparta., Isparta, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2000, (Tam Metin Bildiri)

32. Erzurum’da Yetiştirilen Yerli Kazların Bazı Önemli Kesim ve Karkas Özellikleri Üzerine Bir Araştırma

Uluslararası Hayvancılık’99 Kongresi , İzmir., İzmir, Türkiye, 21 - 24 Eylül 1999, (Tam Metin Bildiri)

34. Kaz Palazı Rasyonlarına Değişik Düzeylerde Bitkisel Yağ İlavesi ve Arpanın Ağırlık Artışı, Yemden Yararlanma ve Yem Tüketimine Etkisi

Yutav. Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı , İstanbul., İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 1997, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

92

Yayın (WoS)

33

Yayın (Scopus)

34

Atıf (WoS)

201

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

632

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

646

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

4

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

24

Proje

3

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları