Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Determination of Food Safety of Bacteriocin Producing Lactic Acid Bacteria Isolated from White Cheese

4th Eurasia Biochemical Approaches & Technologies (EBAT), Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2022, ss.120 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Bacteriocin production potential of cheese-borne Staphylococcus hominis

has participated in 2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences on 10-13 March in 2022 at Konya/Turkey., Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.1

PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIA

1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON RECENT ADVANCES IN FUNDAMENTAL AND APPLIED SCIENCES (ISFAS-2021), Erzurum, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2021, ss.44

PROTEİN HYDROLYSATES FROM ANİMAL WASTE PRODUCTS

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON NATURAL SCIENCES (ICNAS-2021), 10 - 12 Eylül 2021, ss.345-352 Creative Commons License

ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF FOOD-BORNE Lactobacillus paracasei subsp. paracasei

3.ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ , Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2021, ss.42-49 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of Bacteriocin Production Potentials of Lactic Acid Bacteria Isolated From Raw Milk Samples

3. Avrasya Biyokimyasal Yaklaşımlar ve Teknolojiler (EBAT) 2021 , Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.89 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of protease enzyme production potentials ofthermophilic bacteria isolated from hot water springs

7th Internatıonal Molecular Bıology And Bıotechnology Congress, Konya, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1-3

Metrikler

Yayın

22

Atıf (WoS)

113

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

152

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

152

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

21

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları