Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

MARKA DENEYİMİ İLE İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLAN DEĞİŞKENLERİN BELİRLENMESİ

6th Interantional West Asia Congress of Tourism Research, Tbilisi, Gürcistan, 16 - 18 Haziran 2022, ss.335-348 Creative Commons License

Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği

I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017

Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati

I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017
Kitap & Kitap Bölümleri

TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR

TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, BAYRAKTAR YUSUF, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.5-14, 2022 Creative Commons License

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI (UCCN) PROGRAMI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM, BAŞAR FATMA,BAYRAKTAR YUSUF, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.1-11, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Saklı Cennet Uzundere

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Başar Fatma,Türkmendağ Tuba, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.151-168, 2020 Creative Commons License

Gastronomi Rotaları ve Turları

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-222, 2019 Creative Commons License

Evaluatıon of Rural Archıtecture Samples from Northeast Anatolıa

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin AKKUŞ, Gülizar AKKUŞ, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.89-100, 2018
Metrikler

Yayın

27

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

16

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Diğer Toplam)

9

Proje

8

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları