Supported Projects
-
2022 - 2022 Aydınlığa Bir Adım
-
2020 - 2021 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Macit E., Tosun M., Boz H., Selçuk G. N.(Executive), Çetinkaya N., Okcu Z., et al.
-
2017 - 2018 KOCAYEMİŞ (Arbutus unedo L.) MEYVESİNDEN ÜRETİLEN PESTİLİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ
-
2017 - 2018 KARAYEMİŞ (Prunus laurocerasus) VE AYI ÜZÜMÜ (Vaccinium arctostaphylos) MEYVELERİNE BAZI YENİLEBİLİR FİLM VE KAPLAMA UYGULAMALARNIN ETKİSİ
Project Supported by Higher Education Institutions
Okcu Z. (Executive), Yavuz Abanoz Y.
-
2016 - 2016 Gümüşhane ili Yerel Armutlarının Pomolojik Özellikleri ve Kimyasal İçerikleri
Project Supported by Higher Education Institutions
Okcu Z. (Executive), Kalkışım Ö., Özdeş D., Karabulut B.