Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. Mathematical Modeling of the Microwave Drying Characteristics of Foxtail Lily (Eremurus spectabilis M. Bieb.) Plant and the Effects of Microwave Power Levels on Color Degradation

Turk 2025: 1st International Manas Congress on Science and Technology, Bishkek, Kırgızistan, 24 - 26 Nisan 2025, ss.126, (Özet Bildiri)

2. Atatürk Dönemi Şeker Politikası ve Şeker Endüstrisi

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Tarım ve Ormancılık Tarihi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2023, ss.10-20, (Tam Metin Bildiri)

3. Cumhuriyet Dönemi’nde Gıda Mevzuatı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu: 100. Yılında Cumhuriyet, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.10-12, (Tam Metin Bildiri)

4. Kızılcığın Konvektif Bir Kurutucuda Kurutulmasında Isı ve Kütle Transfer Katsayıları ve Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi

3rd International Congress on Engineering Sciences and Multidisciplinary Approaches, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Şubat 2022, sa.52866, (Tam Metin Bildiri)

5. A New Carbon Dot Synthesis from Kumquat and Ion Sensor Application

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference AGBIOL, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.274, (Özet Bildiri)

7. Ascorbic Acid Vitamin C Important for Human Nutrition Physiology and Health an Antioxidative Anticarcinogenic Vitamin

1st International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies ITWCCST 2015, 27 October and 01 November 2015, Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, SARAJEVO / BOSNIA and HERZEGOVıNA, Bosna-Hersek, 27 - 29 Ekim 2015, cilt.1, ss.180, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Medical and Aromatic Important Plant Tarhun Artemisia dracunculus L

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, 26-29 May 2014, Kusadası / Turkey, KUSADASI / TURKEY, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.337, (Özet Bildiri)

9. Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular

Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular. XI. Türk Kaplıca Tıbbı ve Balneoloji Kongresi & II. Spa ve Wellness Sempozyumu, 10-12 Nisan 2014, Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2014, ss.53, (Özet Bildiri)

10. A Toxic Element from one of the Food Contaminants Arsenic

7th International Symposium on Ecology and Environmental Problems ISEEP 2013, 18-21 December 2013, Antalya / Turkey, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2013, ss.156, (Özet Bildiri)

11. Cornelian Cherry Cornus mas L an Important Fruit Processed to Traditional Foods in Turkish Culture

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24-26 October 2013, Ohrid-Struga / Macedonia, OHRID-STRUGA / MACEDONIA, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.412, (Özet Bildiri)

12. İnsan Organizmasındaki Fonksiyonları Bakımından Suyun Önemi

Baki Canik Su Medeniyeti Sempozyumu SMS13, 7-9 Ekim 2013, Aksaray, Aksaray, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2013, ss.54-55, (Özet Bildiri)

13. Biyolojik Materyallerin Kurutulması

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 2-4 Ekim 2013, Niğde, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013 - 04 Ekim 2012, cilt.2, ss.376-380, (Tam Metin Bildiri)

15. Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri ile Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Kurutma Kinetiğinin İncelenmesi ve Matematik Modellenmesi

10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.165-166, (Tam Metin Bildiri)

16. Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Proseslerinin Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Askorbik Asit C Vitamini İçeriğine Etkilerinin İncelenmesi

10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.51-52, (Tam Metin Bildiri)

17. Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinden Yararlanarak Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.431-432, (Tam Metin Bildiri)

18. Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinin İncelenmesi

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.443-444, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi

Termal Turizm: (Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi), Prof. Dr. Mustafa ALTINDİŞ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.79-106, 2015