Akademik Unvanlar
-
1996 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Program Öz değerlendirme komisyon üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Bilimsel dergi Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2016 - Devam Ediyor Akademik Performans D. Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2018 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Zootekni
-
Lisans Mezuniyet çalışması
-
Lisans Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Lisans Development Sociology
-
Lisans Hayvansal Üretim Teknikleri
-
Lisans Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Yüksek Lisans Çiftlik Hayvanlarında Beslenmeye Bağlı Metabolik Bozukluklar
-
Lisans Kanatlı Hayvanların Beslenmesi
-
Lisans Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği
-
Lisans Pet Hayvanların Bakımı ve Yetiştirmesi
-
Doktora Çiftlik Hayvanlarının Beslenmesinde Enzimler
-
Doktora Yemlerde Antibesinsel Faktörler ve Yem Hijyeni
Yönetilen Tezler
-
Bazı hayvan türlerine ait sütlerde betakazomorfin-7 düzeyi ve buna etki eden faktörler
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Danışman)
-
Yüksek enerjili yumurtacı tavuk yemine ursolik asit ilavesinin performans ve yumurta kalitesi parametreleri ile serum lipit profili ve karaciğer yağlanması üzerine etkisi
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Danışman)
-
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN BUĞDAY KEPEĞİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
R.AHMADOVA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
B.DUMLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda İlave Edilen Yarpuz Ekstraktı’nın (Mentha Pulegium) Performans, Yumurta Kalitesi ve Yumurta Sarısı TBARS Değerleri Üzerine Etkileri
A.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Zerdeçal Kökü Tozunun Etlik Piliçlerde Performans, Kesim, Bazı Kan Parametreleri ve İnce Bağırsak Mikroflorası İle Doku TBARS ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
H.ÜRÜŞAN(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda Katılan Lantanyum Oksit’in Performans, Yumurta Kalitesi, Yumurta Sarısı TBARS Değerleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
O.DURMUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Etlik Piliç Rasyonlarına Narenciye Esans Yağı İlavesinin Performans, Kesim Doku Yağ Asidi Kompozisyonu, İnce Bağırsak Mikroflorası ve Histopatolojisi ile Bazı Önemli Kan Parametreleri Üzerine Etkileri
M.Kuddusi(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Sıcak Strese Maruz Bırakılan Yumurta Tavuklarının Rasyonlarına İlave Edilen Vitamin E ve Vitamin C’nin Performans, Yumurta Kalitesi, Kalp ve Karaciğer Dokuları Üzerine Histopatolojik Etkileri
M.Kuddusi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005