Akademik Unvanlar
-
1996 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Program Öz değerlendirme komisyon üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Devam Ediyor Bilimsel dergi Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2016 - Devam Ediyor Akademik Performans D. Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2018 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Zootekni
-
Lisans Mezuniyet çalışması
-
Lisans Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Lisans Development Sociology
-
Lisans Hayvansal Üretim Teknikleri
-
Lisans Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Yüksek Lisans Çiftlik Hayvanlarında Beslenmeye Bağlı Metabolik Bozukluklar
-
Lisans Kanatlı Hayvanların Beslenmesi
-
Lisans Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği
-
Lisans Pet Hayvanların Bakımı ve Yetiştirmesi
-
Doktora Çiftlik Hayvanlarının Beslenmesinde Enzimler
-
Doktora Yemlerde Antibesinsel Faktörler ve Yem Hijyeni
Yönetilen Tezler
-
KURKUMİN İÇEREN DİYETLERİN YUMURTA TAVUKLARINDA PERFORMANS, YUMURTA KALİTE KRİTERLERİ VE YUMURTA SARISI YAĞ ASİDİ KOMPOSİZYONU İLE YAĞ ASİDİ DESATÜRAZ VE ÇOK UZUN ZİNCİRLİ YAĞ ASİTLERİ ELONGASYONU GENLERİNİN TANIMLANMASI, KARAKTERİZASYONU VE BU GENLERİN EKSPRESYON SEVİYELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Danışman)
B.DUMLU(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Bazı hayvan türlerine ait sütlerde betakazomorfin-7 düzeyi ve buna etki eden faktörler
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Danışman)
-
Yüksek enerjili yumurtacı tavuk yemine ursolik asit ilavesinin performans ve yumurta kalitesi parametreleri ile serum lipit profili ve karaciğer yağlanması üzerine etkisi
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Danışman)
-
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN BUĞDAY KEPEĞİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
R.AHMADOVA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
B.DUMLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda İlave Edilen Yarpuz Ekstraktı’nın (Mentha Pulegium) Performans, Yumurta Kalitesi ve Yumurta Sarısı TBARS Değerleri Üzerine Etkileri
A.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Zerdeçal Kökü Tozunun Etlik Piliçlerde Performans, Kesim, Bazı Kan Parametreleri ve İnce Bağırsak Mikroflorası İle Doku TBARS ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
H.ÜRÜŞAN(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda Katılan Lantanyum Oksit’in Performans, Yumurta Kalitesi, Yumurta Sarısı TBARS Değerleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
O.DURMUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Etlik Piliç Rasyonlarına Narenciye Esans Yağı İlavesinin Performans, Kesim Doku Yağ Asidi Kompozisyonu, İnce Bağırsak Mikroflorası ve Histopatolojisi ile Bazı Önemli Kan Parametreleri Üzerine Etkileri
M.Kuddusi(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Sıcak Strese Maruz Bırakılan Yumurta Tavuklarının Rasyonlarına İlave Edilen Vitamin E ve Vitamin C’nin Performans, Yumurta Kalitesi, Kalp ve Karaciğer Dokuları Üzerine Histopatolojik Etkileri
M.Kuddusi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005