Academic Titles
-
1996 - Continues Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Zootekni
Managerial Experience
-
2022 - Continues Program Öz değerlendirme komisyon üyesi
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Continues Member of Department Quality Commission
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Continues Bilimsel dergi Komisyonu
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2022 - Continues Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2016 - Continues Academic Performance D. Board Member
Atatürk Üniversitesi
-
2018 - 2021 Head of Department
Ataturk University
Courses
-
Undergraduate Zootekni
-
Undergraduate Mezuniyet çalışması
-
Undergraduate Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Undergraduate Development Sociology
-
Undergraduate Hayvansal Üretim Teknikleri
-
Undergraduate Hobi ve Süs Tavukçuluğu
-
Postgraduate Çiftlik Hayvanlarında Beslenmeye Bağlı Metabolik Bozukluklar
-
Undergraduate Poultry Nutrition
-
Undergraduate Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği
-
Undergraduate Pet Hayvanların Bakımı ve Yetiştirmesi
-
Doctorate ENZYMES IN FARM ANIMAL NUTRITION
-
Doctorate Antinutritional Factors in Feed and Feed Hygiene
Advising Theses
-
KURKUMİN İÇEREN DİYETLERİN YUMURTA TAVUKLARINDA PERFORMANS, YUMURTA KALİTE KRİTERLERİ VE YUMURTA SARISI YAĞ ASİDİ KOMPOSİZYONU İLE YAĞ ASİDİ DESATÜRAZ VE ÇOK UZUN ZİNCİRLİ YAĞ ASİTLERİ ELONGASYONU GENLERİNİN TANIMLANMASI, KARAKTERİZASYONU VE BU GENLERİN EKSPRESYON SEVİYELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Advisor)
B.DUMLU(Student), Doctorate, 2024 -
Bazı hayvan türlerine ait sütlerde betakazomorfin-7 düzeyi ve buna etki eden faktörler
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Advisor)
-
Yüksek enerjili yumurtacı tavuk yemine ursolik asit ilavesinin performans ve yumurta kalitesi parametreleri ile serum lipit profili ve karaciğer yağlanması üzerine etkisi
Bölükbaşı Aktaş Ş. C. (Advisor)
-
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN BUĞDAY KEPEĞİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
R.AHMADOVA(Student), Postgraduate, 2019 -
NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
B.DUMLU(Student), Postgraduate, 2019 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda İlave Edilen Yarpuz Ekstraktı’nın (Mentha Pulegium) Performans, Yumurta Kalitesi ve Yumurta Sarısı TBARS Değerleri Üzerine Etkileri
A.AYDIN(Student), Postgraduate, 2014 -
Zerdeçal Kökü Tozunun Etlik Piliçlerde Performans, Kesim, Bazı Kan Parametreleri ve İnce Bağırsak Mikroflorası İle Doku TBARS ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
H.ÜRÜŞAN(Student), Doctorate, 2014 -
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Miktarlarda Katılan Lantanyum Oksit’in Performans, Yumurta Kalitesi, Yumurta Sarısı TBARS Değerleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkileri
O.DURMUŞ(Student), Postgraduate, 2014 -
Etlik Piliç Rasyonlarına Narenciye Esans Yağı İlavesinin Performans, Kesim Doku Yağ Asidi Kompozisyonu, İnce Bağırsak Mikroflorası ve Histopatolojisi ile Bazı Önemli Kan Parametreleri Üzerine Etkileri
M.Kuddusi(Student), Doctorate, 2012 -
Sıcak Strese Maruz Bırakılan Yumurta Tavuklarının Rasyonlarına İlave Edilen Vitamin E ve Vitamin C’nin Performans, Yumurta Kalitesi, Kalp ve Karaciğer Dokuları Üzerine Histopatolojik Etkileri
M.Kuddusi(Student), Postgraduate, 2005