Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.492

Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7

TÜKENMİŞLİK VE İŞGÖREN YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

2. ULUSLARARASI DMITRI YAVORONITSKI AVRUPA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kiev, Ukrayna, 26 - 29 Nisan 2018

Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.794-804
Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomik Miras

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-30, 2024

Osmanlı Mutfağı

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla AKBABA, Doç. Dr. Neslihan SERÇEOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.76-93, 2022

Gastronomi Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Fatma BAŞAR, Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Etnik Restoranlar

NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.241-259, 2021

AMASYA: BAKLALI DOLMA

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.57-62, 2019

Moleküler Gastronomi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, , Editör, Detay Yayıncılık, Erzurum, 2018
Metrikler

Yayın

19

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

64

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları