Publications & Works

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Turkey, 19 - 21 December 2019, pp.492

Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Turkey, 26 - 27 October 2018, vol.1, no.1, pp.1-7

TÜKENMİŞLİK VE İŞGÖREN YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

2. ULUSLARARASI DMITRI YAVORONITSKI AVRUPA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kiev, Ukraine, 26 - 29 April 2018

Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 28 - 30 September 2017, pp.794-804
Books & Book Chapters

Gastronomik Miras

in: Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.14-30, 2024

Osmanlı Mutfağı

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla AKBABA, Doç. Dr. Neslihan SERÇEOĞLU, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.76-93, 2022

Gastronomi Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Fatma BAŞAR, Yusuf BAYRAKTAR, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.53-76, 2022 Sustainable Development

Etnik Restoranlar

in: NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.241-259, 2021

AMASYA: BAKLALI DOLMA

in: Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.57-62, 2019

Moleküler Gastronomi

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, , Editor, Detay Yayıncılık, Erzurum, 2018
Metrics

Publication

19

Citation (WoS)

1

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

18

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

64

H-Index (Scholar)

4

Citiation (Sum Other)

2

Project

7
UN Sustainable Development Goals