Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. Yemek Deneyiminin Haritası: Kavramsal Geçmişten Geleceğe Yönelik Bir Bakış

9th International West Asia Tourism Research Congress, 15 - 17 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

2. Dijital Tabakta Memnuniyetsizlik: Erzurum Yerel Restoranlarında Olumsuz Yemek Deneyimlerine Yönelik Netnografik Bir İnceleme

25. Ulusal Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2025, ss.178-186, (Tam Metin Bildiri)

3. Paylaşım Ekonomisine Dayalı Yemek Turlarında Katılımcı Deneyimlerinin İncelenmesi: İstanbul Örneği

9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2025, (Özet Bildiri)

4. Yerli Ziyaretçilerin Yerel Yemek Deneyimleri; Çok Boyutlu Yaklaşım (Duyusal, Entelektüel, Davranışsal)

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.87-100, (Tam Metin Bildiri)

5. Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.492, (Özet Bildiri)

6. Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

7. TÜKENMİŞLİK VE İŞGÖREN YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

2. ULUSLARARASI DMITRI YAVORONITSKI AVRUPA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kiev, Ukrayna, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

8. Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.794-804, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Gastronomik Miras

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-30, 2024

2. Osmanlı Mutfağı

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla AKBABA, Doç. Dr. Neslihan SERÇEOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.76-93, 2022

3. Gastronomi Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Fatma BAŞAR, Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Etnik Restoranlar

NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.241-259, 2021

5. AMASYA: BAKLALI DOLMA

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.57-62, 2019

6. Moleküler Gastronomi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, , Editör, Detay Yayıncılık, Erzurum, 2018
Metrikler

Yayın

24

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

64

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları