Yayınlar & Eserler

Makaleler 44
Tümü (44)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
ESCI (3)
Scopus (15)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 51

1. Assessment of Temperature and pH Parameters of the Tortum Stream Between 2023 and 2024

6 TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Girne, Kıbrıs (Kktc), 2 - 04 Eylül 2025, ss.976-984, (Tam Metin Bildiri)

2. Seaweed

6 TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 19 - 22 Aralık 2024, ss.553-557, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Postbiotics in Aquaculture

6 TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 19 - 22 Aralık 2024, ss.481-486, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Spirulina

5 th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Pitesti, Romanya, 10 - 12 Eylül 2024, ss.211-214, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Seafood allergy

5 TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Pitesti, Romanya, 10 - 12 Eylül 2024, ss.207-210, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Recent Progress in Crispr-Cas9 in Aquatic Model Organisms

5 TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Pitesti, Romanya, 10 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

9. Use of Algae in Human Nutrition

4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.29-31, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Fish Gelatin

4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.25-28, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Computational Analysis of the FKBP Prolyl Isomerase 5 Gene in Medaka (Oryzias latipes): Insights in to Molecular Mechanisms and Functional

5 TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES 23-26 NOVEMBER 2023 ANTALYA, TURKEY, Antalya, Türkiye, 23 Kasım 2023, ss.221-230, (Tam Metin Bildiri)

12. Probiotics in Aquaculture

5 th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.469-472, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Fish Oil

th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.516-520, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. Genomic Insights into the Fugu (Takifugu rubripes) crhbp Gene: An In Silico Analysis for Functional Characterization

5th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Food Poisoning From Seafood

4 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.164-168, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

17. Food Safety and Aquaculture

4 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.179-181, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

18. SU ÜRÜNLERİNDE, UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMALARI, DEĞİŞİKLİKLER VE YENİLİKLER

INTERNATIONAL CONGRESS ON OPEN LEARNING AND DISTANCE EDUCATION 2022, Erzurum, Türkiye, 29 Kasım 2022, ss.108-110, (Tam Metin Bildiri)

19. Carbon Footprint

6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kütahya, Türkiye, 07 Ekim 2022, ss.181-183, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

20. Su yönetimi ve sürdürebilirlik

6. ULUSAL ALABALIK SEMPOZYUMU, Isparta, Türkiye, 15 - 16 Eylül 2022, ss.31-32, (Özet Bildiri)

21. SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE VE TAZELİĞİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (2021), Erzurum, Türkiye, 15 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

22. SU ÜRÜNLERİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (2021), Erzurum, Türkiye, 15 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

23. Trend Analysis for the Aquaculture Production of Rainbow Trout(Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) in Erzurum, Turkey

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.292-298, (Tam Metin Bildiri)

24. Turkey in the Context of the Common Fisheries Policy of the European Union

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.365-370, (Tam Metin Bildiri)

25. Sustainable Aquaculture

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.358-364, (Tam Metin Bildiri)

26. Sous-Vide Technology in Aquaculture

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.251-256, (Tam Metin Bildiri)

27. Balık Yemlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri

AKDENİZ 4. UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 24 Nisan 2021, ss.137-143, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

28. IN SILICO ANALYSIS OF THREE SPINED STICKLEBACK SOD1, SOD2 AND SOD3B GENES

MIDDLE EAST INTERNATIONAL CONFERENCE ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC STUDIES-V, Ankara, Türkiye, 27 Mart 2021, (Tam Metin Bildiri)

29. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNE ETKİLERİ

Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu/22‐25 Şubat 2021, Balıkesir, Türkiye, 22 - 25 Şubat 2021, (Tam Metin Bildiri)

30. BALIK TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

BLACK SEA SUMMIT 5th INTERNATIONAL APPLIED SCIENCE CONGRESS, Rize, Türkiye, 19 - 21 Şubat 2021, (Tam Metin Bildiri)

31. Balık Tüketimini Etkileyen Faktörler

KARADENİZ ZİRVESİ 5. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ 19-21 ŞUBAT 2021 RİZE, Rize, Türkiye, 19 Şubat 2021, ss.195-202, (Tam Metin Bildiri)

32. SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNÜN TARIMSAL ÜRETİMDEKİ PAYI

Cumhuriyet 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Ocak 2021, ss.206-213, (Tam Metin Bildiri)

33. AQUACULTURE PROCESSING WASTES AND ITS EVALUATION

ANADOLU KONGRELERİ 5. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ26-27 ARALIK 2020DİYARBAKIR, Diyarbakır, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2020, ss.143-148, (Tam Metin Bildiri)

34. ORGANIC AQUACULTURE

V. ULUSLARARASIBİLİMSEL VE MESLEKİÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020), Ankara, Türkiye, 12 - 15 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

35. Farklı Rakım ve İklim Koşullarından Getirilen Kerevitlerin (Astacusleptodactylus) Erzurum Şartlarına Adaptasyon Sürecine Yönelik BirAraştırma

V. International Congress on Natural and Health Sciences (ICNHS-2019), Adana, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2019, sa.1, ss.560-565, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

36. ERZURUM İLİNDEKİ TÜKETİCİLERİN TÜTSÜLENMİŞ BALIĞA BAKIŞ AÇISI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

HOCA AHMET YESEVİ 2ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019, ss.236-243, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

37. Erzurum İlindeki Tüketicilerin Tütsülenmiş Balığa Bakış Açısı Üzerine Bir Araştırma

Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019, ss.236-243, (Tam Metin Bildiri)

38. The Macrophyte Problem in Yedigöller (Erzurum) and The Solution Proposals

ICOFASS 2019, 8 - 11 Kasım 2019, ss.370-377, (Tam Metin Bildiri)

39. Properties of medicinal plant used in aquaculture as immunostimulant

International Congress On Engineering And Life Sciences, 11 - 14 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

42. Properties of Medicinal Plants Used in Aquaculture asImmunostimulant

2. INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE11-14 APRIL 2019 KASTAMONU (ICELIS), 11 - 14 Nisan 2019, ss.688-692, (Tam Metin Bildiri)

43. Pharmacokinetic/Pharmacodynamic Relationship of Danofloxacin in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

3.International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP), 16 - 18 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

49. kadmiyum ve humik asitin gökkuşağı alabalıklarında kritik yüzme performansına etkileri

Faba 2013 fisheries and aquatic science, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar 20

1. BALIK YAĞLARININ İNSAN SAĞLIĞINA ETKİLERİ: GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR VE DEĞERLENDİRMELER, DAŞDEMİR İSMET, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.16-31, 2025

2. SU KİRLİLİĞİNİN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI ÜZERİNE ETKİSİ

Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar ve Değerlendirmeler, DAŞDEMİR İSMET, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.2-13, 2025

3. SÜLÜK ÜRETİMİ VE KULLANIM ALANLARI

Ziraat & Orman, Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar Ekim 2023, Prof. Dr. Banu DOĞANLAR Prof. Dr. Şebnem ELLİALTIOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.15-33, 2023 Creative Commons License

4. YAPAY ZEKÂ VE TARIM ALANINDA KULLANIMI

TARIMSAL ÜRETİMDE GÜNCEL GELİŞMELER, Zeynep Dumlu Gül, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.241-262, 2023 Creative Commons License

5. DÜNYA VE TÜRKİYE SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ

Ziraat & Orman, Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , Prof. Dr. Oğuzhan DOĞANLAR,Dr. Öğr. Üyesi Figen CERİTOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.13-28, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. SÜLÜK ÜRETİMİ VE KULLANIM ALANLARI

Ziraat & Orman, Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar, rof. Dr. Banu DOĞANLAR Prof. Dr. Şebnem ELLİALTIOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı,, Ankara, ss.15-33, 2023

7. SU ÜRÜNLERİ MUHAFAZASINDA GELENEKSEL VE GÜNCEL AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Yeni Trendler, Prof. Dr. Nilda Ersoy, Editör, duvar , İzmir, ss.497-515, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

8. Balık Unu Üretimi

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar, Prof. Dr. Koray ÖZRENK, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.243-258, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

9. Bölüm 11

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar, Prof. Dr. Koray Özrenk, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.243-258, 2022

10. Su Ürünleri Muhafazasında Geleneksel ve Güncel Ambalajlama Teknikleri

Ziraat Orman ve Su Ürünleri Alanında Yeni Trentler, Prof. Dr. Nilda ERSOY, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.497-514, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

12. SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ATIKLARI

TARIMSAL VE DOĞAL KAYNAKLARI ENDÜSTRİYEL AVANTAJA DÖNÜŞTÜRMEK, Dr. Öğr. Üyesi Nizamettin TURAN, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.207-227, 2021 Creative Commons License

13. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SU ÜRÜNLERİ

Ziraat, Orman ve SuÜrünlerinde Araştırma veDeğerlendirmeler, DOÇ. DR. TUGAY AYAŞAN DOÇ.DR. ALI BEYHAN UÇAK DR. ÖĞRETIM ÜYESI NUMAN BILDIRICI, Editör, Gece Kitaplığı Yayın Evi, Ankara, ss.67-88, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

14. SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ATIKLARI

TARIMSAL VE DOĞAL KAYNAKLARI ENDÜSTRİYEL AVANTAJA DÖNÜŞTÜRMEK, Dr. Öğr. Üyesi Nizamettin TURAN, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.207-227, 2021

15. Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK, YÜCEL Banu, TOLON Mustafa Tolga, Editör, Akademisyen Kitabevi, ss.29-42, 2021

16. BALIK YEMLERİNDE KULLANILANYEM KATKI MADDELERİ VEETKİLERİ

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar, Onur ÜLKER, Editör, Gece Kitaplığı Yayın Evi, Ankara, ss.37-56, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

17. GELECEĞİN DÜNYASINDABİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR2020DOĞA BİLİMLERİ VE ZİRAAT / I

GELECEĞİN DÜNYASINDABİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR2020DOĞA BİLİMLERİ VE ZİRAAT / I, DR. ÖĞR. ÜYESİ YASİN BEDRETTİN KARANÖĞR. GÖR. DR. SEDA BİCE ATAKLI, Editör, Nobel Yayınevi, Bursa, ss.56-71, 2020

18. TÜRKİYE SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNÜN MEVCUT DURUMU VE İLGİLİ KURUMLARIN YETKİ VE SORUMLULUKLARI

GELECEĞİN DÜNYASINDA BİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR 2020 DOĞA BİLİMLERİ VE ZİRAAT / I, Yasin Bedrettin KARAN, Seda Bice ATAKLI, Editör, EKİN BASIM YAYIN DAĞITIM, Bursa, ss.56-71, 2020

19. Türkiye Su Ürünleri Üretim Ve Tüketim Durumu

Tarım Bilimleri ve Su Ürünlerinde Vizyonel Çalışmalar ( AYBAK 2020 Mart ), Banu YÜCEL, Mustafa Tolga TOLON, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.141-158, 2020
Metrikler

Yayın

115

Yayın (WoS)

20

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

170

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

171

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

343

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

56

Proje

18

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları