Yayınlar & Eserler

Makaleler 48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (29)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (29)
Scopus (32)
TRDizin (25)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 32

1. MORKARAMAN CİNSİ TOKLULARDA GLUTEN İLE BESLEMENİN KESİM VE KARKAS ÖZELLİKLERİ

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 Mart 2023, ss.297-303, (Tam Metin Bildiri)

2. The of wheat and corn glutens added to in diet of female rats histopathological investigation of the effects of on uterine

Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Histopathological investigation of the effects of wheat and corn glutens with soya protein on the intestinal system in female rats

Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. Chemical structure of glutens and its importance in nutrition

ATAVET 1. International (2. International Participants) Student Congress, Erzurum, Türkiye, 4 - 06 Aralık 2019, ss.241-250, (Tam Metin Bildiri)

5. GLUTENLERİN KİMYASAL YAPISI VE BESLEMEDEKİ ÖNEMİ

ATAVET 1. International(2. International Participants) Student Congress, 4 - 06 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. RUMİNANTLARDA BESLENME DÖL VERİMİ İLİŞKİSİ

ATAVET 1. International(2. International Participants) Student Congress, 4 - 06 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

7. ROYLERLERİN BUT VE GÖĞÜS ETİ DOKULARINDAKİ ANTİOKSİDANMETABOLİZMA ÜZERİNE AYAK HASTALIĞININ ETKİSİ

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, 22 Kasım 2019 - 24 Ocak 2020, (Tam Metin Bildiri)

8. RATLARDA UTERUS DOKUSU ÜZERİNE BUĞDAY VE MISIR GLÜTENİNİNHİSTOPATOLOJİK ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, 22 Kasım 2019 - 24 Ocak 2020, (Tam Metin Bildiri)

10. The Effects of Soybean Meal, Wheat Gluten and Corn Gluten on Serum Lipid Profile in Male Rats

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, ss.395-398, (Tam Metin Bildiri)

11. The effects of different protein resources in dietary supplementations on the levels of serum, lipid and protein profiles with some minerals for female rats

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

12. The effects of soybean meal, wheat gluten and corn gluten on serum lipid profile in male rats

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

14. SOYA KÜSPESİ, BUĞDAY GLÜTENİ VE MISIR GLÜTENİNİN ERKEK RATLARDASERUM LİPİD PROFİLİ ÜZERİNE ETKİSİ

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

18. I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313, (Özet Bildiri)

19. Hayvan Beslemede Yem Katkı Maddesi Olarak Aromatik Bitkilerin Kullanımı

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

20. Bazı yem ve yem hammaddelerinde okratoksin A seviyelerinin belirlenmesi

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017, ss.686-688, (Tam Metin Bildiri)

21. Etçi Piliçlerde Görülen Ayak Hastalıklarının Beslenmeyle İlişkisi

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir-Ürgüp, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017, ss.683-685, (Tam Metin Bildiri)

22. BAZI YEM VE YEM HAMMADDELERİNDE OKRATOKSİN A SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, 5 - 08 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

23. ETÇİ PİLİÇLERDE GÖRÜLEN AYAK HASTALIKLARININ BESLENMEYLE İLİŞKİSİ

I. INTERNATIONALSCIENTIFIC AND VOCATIONALSTUDIES CONGRESS (BILMES 2017)FULL TEXT PAPER BOOK, 5 - 08 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

24. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

26. The Effect of Thyme essential oil added to quail diets on antioxidative metabolism in breast meat

International Sympposium on Advances in Lamiaceae Science, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

27. Effects of Oregano Oil Added to The Lamb s Ration on Performance and Blood Parameters with Antioxidant Metabolism

1. st International Animal Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)

30. Sıcak Stresinde Beslenen Broilerin Lipit ve Antioksidan Metabolizmalarına Rasyondaki Protein ve Vitamin E nin Etkisinin Belirlenmesi

ULUSLARARASI TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLAR ZOOTEKNİ KONGRESİ, Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.133, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. USE OF PROBIOTICS IN FEEDING CATS AND DOGS

INTERNATIONAL RESEARCH AND EVALUATIONS IN THE FIELD OF ANIMAL NUTRITION AND NUTRITIONAL DISEASE, Süleyman Çilek, Editör, Gece kitaplığı, Ankara, ss.43-63, 2025 Creative Commons License

2. BÖLÜM 5 TAHILLAR VE YAPILARINDA BULUNAN GLUTENLERİN ÖZELLİKLERİ İLE KANATLILARDA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI

ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR IV, , Editör, iksad publishing house, Ankara, ss.71-103, 2024

3. Yem Katkı Maddesi Olarak Antinütrisyonel Faktörlerin Kullanım Olanakları

Yemlerde Bulunan Antinütrisyonel Maddeler ve Hayvanlar Üzerindeki Etkileri, Mehmet GÜL, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.49-54, 2022
Metrikler

Yayın

84

Yayın (WoS)

29

Yayın (Scopus)

32

Atıf (WoS)

313

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

363

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

339

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

16

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları