Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

MORKARAMAN CİNSİ TOKLULARDA GLUTEN İLE BESLEMENİN KESİM VE KARKAS ÖZELLİKLERİ

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 Mart 2023, ss.297-303

Chemical structure of glutens and its importance in nutrition

ATAVET 1. International (2. International Participants) Student Congress, Erzurum, Türkiye, 4 - 06 Aralık 2019, ss.241-250

GLUTENLERİN KİMYASAL YAPISI VE BESLEMEDEKİ ÖNEMİ

ATAVET 1. International(2. International Participants) Student Congress, 4 - 06 Aralık 2019

RUMİNANTLARDA BESLENME DÖL VERİMİ İLİŞKİSİ

ATAVET 1. International(2. International Participants) Student Congress, 4 - 06 Aralık 2019

ROYLERLERİN BUT VE GÖĞÜS ETİ DOKULARINDAKİ ANTİOKSİDANMETABOLİZMA ÜZERİNE AYAK HASTALIĞININ ETKİSİ

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, 22 Kasım 2019 - 24 Ocak 2020

The Effects of Soybean Meal, Wheat Gluten and Corn Gluten on Serum Lipid Profile in Male Rats

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, ss.395-398

The effects of soybean meal, wheat gluten and corn gluten on serum lipid profile in male rats

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313

Hayvan Beslemede Yem Katkı Maddesi Olarak Aromatik Bitkilerin Kullanımı

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

ETÇİ PİLİÇLERDE GÖRÜLEN AYAK HASTALIKLARININ BESLENMEYLE İLİŞKİSİ

I. INTERNATIONALSCIENTIFIC AND VOCATIONALSTUDIES CONGRESS (BILMES 2017)FULL TEXT PAPER BOOK, 5 - 08 Ekim 2017

Etçi Piliçlerde Görülen Ayak Hastalıklarının Beslenmeyle İlişkisi

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir-Ürgüp, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017, ss.683-685

BAZI YEM VE YEM HAMMADDELERİNDE OKRATOKSİN A SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, 5 - 08 Ekim 2017

Bazı yem ve yem hammaddelerinde okratoksin A seviyelerinin belirlenmesi

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017, ss.686-688

THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017

The Effect of Thyme essential oil added to quail diets on antioxidative metabolism in breast meat

International Sympposium on Advances in Lamiaceae Science, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2017
Kitap & Kitap Bölümleri

BÖLÜM 5 TAHILLAR VE YAPILARINDA BULUNAN GLUTENLERİN ÖZELLİKLERİ İLE KANATLILARDA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI

ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR IV, , Editör, iksad publishing house, Ankara, ss.71-103, 2024

Yem Katkı Maddesi Olarak Antinütrisyonel Faktörlerin Kullanım Olanakları

Yemlerde Bulunan Antinütrisyonel Maddeler ve Hayvanlar Üzerindeki Etkileri, Mehmet GÜL, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.49-54, 2022
Metrikler

Yayın

84

Atıf (WoS)

268

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

304

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

218

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

12

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları