Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • 2019 - Continues Assistant Professor

    Ataturk University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi

  • 2011 - 2019 Assistant Professor

    Ardahan University, Faculty Of Engıneerıng, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2011 Research Assistant

    Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı

Managerial Experience

  • 2021 - Continues Head of Department

    Ataturk University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2019 - 2021 Head of Department

    Ataturk University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2019 - 2021 Head of Department

    Ataturk University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2018 - 2018 Vice Dean

    Ardahan University, Faculty Of Engıneerıng, Department Of Food Engıneerıng

Courses

  • Undergraduate Mezuniyet çalışması

  • Postgraduate SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ

  • Undergraduate Balıkçılık Organizasyonları

  • Undergraduate Su Ürünleri Kalite Kontrolü

  • Postgraduate SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER

  • Undergraduate Sürdürülebilir gıda üretimi ve toplum

  • Undergraduate Su ürünleri işletme yönetimi ve organizasyonu

  • Undergraduate İç Su Balıkları Yetiştiriciliği

  • Undergraduate Su Bitkileri

  • Undergraduate Biyoaktif Gıdalar

  • Undergraduate Kesimhane ürünleri işleme teknolojisi

  • Undergraduate Fonksiyonel Gıdalar

  • Undergraduate Genel Mikrobiyoloji

  • Undergraduate Gıda Güvenliği

  • Undergraduate Et ve et ürünleri teknolojisi

  • Undergraduate Gıda depolama ve muhafaza teknikleri

  • Undergraduate Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Undergraduate Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Undergraduate Gıda Depolama ve Muhafaza Teknolojisi