-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.
Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2019 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
-
2019 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
-
2018 - 2018 Dekan Yardımcısı
Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - Devam Ediyor yardımcı Doçent
Ardahan Üniversitesi
-
2002 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER
-
Lisans Bitirme projesi
-
Lisans Balıkçılık Organizasyonları
-
Lisans Su Ürünleri Farmakolojisi ve Alternatif Kullanımı
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Lisans Sürdürülebilir gıda üretimi ve toplum
-
Lisans Balıkçı gemileri ve donanımı
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER
-
Lisans SU ÜRÜNLERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI
-
Lisans Mezuniyet çalışması
-
Lisans Su Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Lisans Su ürünleri işletme yönetimi ve organizasyonu
-
Lisans İç Su Balıkları Yetiştiriciliği
-
Lisans Su Bitkileri
-
Lisans Biyoaktif Gıdalar
-
Lisans Kesimhane ürünleri işleme teknolojisi
-
Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Gıda Güvenliği
-
Lisans Et ve et ürünleri teknolojisi
-
Lisans Gıda depolama ve muhafaza teknikleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
-
Lisans Gıda Depolama ve Muhafaza Teknolojisi
-
FARKLI SICAKLIK KOMBİNASYONLARINDA SOUS VİDE YÖNTEMİ İLE PİŞİRİLEN ALABALIK KÖFTELERİNİN KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
N.MASKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
FARKLI ORANLARDA YER ELMASI LİFİ KULLANILARAK ÜRETİLEN BALIK KROKETLERİN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
N.KIZILOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
AVOKADO MEYVE VE KABUĞU TOZU İLAVE EDİLEREK ÜRETİLEN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI KÖFTELERİNİN KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
R.JABERI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sous vide tekniği kullanılarak farklı sıcaklık kombinasyonlarında pişirilen gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrünün belirlenmesi
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
P.ÇALIŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022
-
SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
M.AÇABAY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
A.GEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
BALIK ETİNİN İNSAN SAĞLIĞINA ETKİSİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
Y.YAVUZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
E.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
Su Ürünleri İşleme ve Muhafaza Teknikleri
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
F.Kurt(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022