Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Gıda Çalışmaları Nasıl Bir Akademik Sahadır?

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ENGINEERING, NATURAL AND SOCIAL SCIENCES, Batman, Turkey, 25 - 28 November 2021, pp.180-184 Creative Commons License

Books & Book Chapters

Portakal

in: Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.99-103, 2023 Sustainable Development

Bal Kabağı

in: Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.21-32, 2023 Sustainable Development

Tasarım Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.43-52, 2022 Sustainable Development

Edebiyat Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.81-99, 2022 Sustainable Development

Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi

in: Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editor, Efeakademi Yayınları , İstanbul, pp.235-244, 2022

Tasarım Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.43-51, 2022

Organik Restoranlar

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.378-389, 2022

Edebiyat Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.81-99, 2022

Yerel Gıda Bağlamında Ülkelerin Gastronomik Bilim Politikaları: Sistematik Literatür İncelemesi

in: Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editor, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, pp.1-24, 2022

gastronomic evolution

gece akademi, İstanbul, 2019

Episodes in the Encyclopedia

Erkunt Öner

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Soframız Nur Hanemiz Mamur

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Casino

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Deluxe Kruvaziyer

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Haydi Sofraya

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Destinasyon Sadakati

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Arkeolojik Kazı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Destinasyon Denkliği

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Çalıştay

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Ekmek Kitabı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Hamini Gırtlak

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Ehlikeyfin Kitabı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Hard-Hit Restaurant Industry

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Sultan Sofraları

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Destinasyon Karşıtlığı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Düzenlenmiş Ören Yeri

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Çıplaklar Kampı

Detay Yayıncılık, pp.70-77, 2022

Metrics

Publication

45

Project

3

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals