Yayınlar & Eserler

Makaleler 46
Tümü (46)
SCI-E, SSCI, AHCI (32)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (36)
ESCI (4)
Scopus (33)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Erzurum İlinde Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde İnsan Kaynaklı Staphylococcus aureus Kontaminasyonunun

XV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi-Uluslararası Katılımlı, Şanlıurfa, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2022, ss.77, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Erzurum İlinde Tüketime Sunulmuş Çiğ Süt Örneklerinde Coxiella burnetii Varlığının PCR ile Saptanması

XV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi- Uluslararası Katılımlı, Şanlıurfa, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2022, ss.70, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. In vivo evaluation of tannic acid, a controversial nutraceutical, using embryonic Zebrafish (Danio rerio)

International Conference on Biotechnology for Sustainable Agriculture, Environment and Health (BSAEH-2021), Hindistan, 04 Nisan 2021, ss.212-213, (Özet Bildiri)

5. A Novel Zebrafish Modelling for Evaluating the Toxicity of Food Additives

Aquaculture 2020, Hawaii, Amerika Birleşik Devletleri, 09 Şubat 2020, ss.109, (Özet Bildiri)

6. THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE IS MODIFIED MYCOTOXINS

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)

7. COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)

8. INVESTİGATION of ANTIMICROBIAL ACTIVITY of PHYSALIS ALKEKENGI L. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)

9. A STUDY ON THE PREVALENCE OF SALMONELLA BY IMS-PCR ANDCONVENTIONAL CULTURE METHODS IN BEEF MEATS SOLD IN ERZURUM,TURKEY

International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.99-106, (Tam Metin Bildiri)

10. Antimikrobiyal Dirençte Yeni Çözüm Önerisi: CRISPR-Cas Sistemi

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi (ATAVET) I. Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi, Erzurum, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2017, ss.39-40, (Özet Bildiri)

11. Effect of Using Coriandrum sativum L. on the Quality of Fresh White Cheese

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

12. Next Generation DNA Sequencing

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

13. The Investigation of Possible Uses of Nanotechnology in Animal Products

International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, 18 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

14. A New Therapeutic Perspective on Foods: microRNA

International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2017, ss.259, (Özet Bildiri)

16. Potential Approach for Reducing Incidence of Thermophilic Campylobacter in the Poultry Meat

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi “Sektörle İşbirliği”, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

19. The evaluation of storage temperature and brine concentration on quality parameters of Turkish White Cheese

INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN NATURAL AND APPLIED SCIENCES ICANAS 2016, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

21. Chemical and microbiological characteristics of kuflu cheese gogermis cheese a review

The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

22. The name of conversion of the colostrum to the flavor ağuz ağoz

The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

23. Influence of Different Brine Concentration on Fate of Staphylococcus aureus and Enterotoxin in Turkish White Cheese

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, to held in Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina on 01-04th October 2015, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Essential oils: an essential component of cosmetic industry

Specialized Plant Metabolites as Cosmeceuticals, , Editör, ELSEIVER, ss.221-238, 2024
Metrikler

Yayın

72

Yayın (WoS)

36

Yayın (Scopus)

33

Atıf (WoS)

533

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

637

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

564

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

22

Proje

23

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları