Eğitim Bilgileri
2009 - 2015
2009 - 2015Doktora
Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Veteriner Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi, Türkiye
2007 - 2009
2007 - 2009Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Veteriner Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi, Türkiye
1997 - 2007
1997 - 2007Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1993 - 1997
1993 - 1997Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Sağlık Bilimleri
Beslenme ve Dietetik
Veteriner Bilimleri
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıda Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
2016 - 2018
2016 - 2018Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
2009 - 2015
2009 - 2015Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
Verdiği Dersler
Lisans
Besin İşleme Yöntemleri
Besin Mikrobiyolojisi
Beslenme İlkeleri II
Beslenme İlkeleri
Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği
Beslenme İlkeleri
Besin Kontrolü ve Mevzuatı
Beslenme İlkeleri I
Türk Mutfak Kültürü
Seminer II
Seminer I
Gıda Katkı Maddeleri
Beslenme Antropoloji
Besin Güvenliği
Beslenme Davranışı Bozuklukları
Beslenme Antropolojisi
Makaleler
2025
20251. Aflatoxin B1 levels, dietary exposure and cancer risk assessment in sesame and nut-based foods in Türkiye
AYDEMİR ATASEVER M., Güler İnce M. B., ALKAN POLAT B., Özlü H., ATASEVER M.
Mycotoxin Research
, cilt.41, sa.3, ss.447-455, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. The effect of cage density and meat storage period on some meat quality parameters in brown and white spent hens
Özentürk U., Uysal A., Laçin E., Uysal S., Urçar Gelen S., Ozlu H.
VETERINARY RESEARCH FORUM
, sa.2, ss.71-79, 2025 (SCI-Expanded)
2025
20253. Occurrence and dietary risk assessment of AFB1 in tomato and pepper pastes in Türkiye
Atasever M., Ozlu H., ATASEVER M.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.37, sa.1, ss.410-420, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20244. Occurrence, dietary exposure and risk assessment to aflatoxins in red pepper flakes from Southeast of Turkiye
ÖZLÜ H.
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.16, sa.1, ss.69-77, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20235. Investigation of meat species adulteration in beef-based meat products via real-time PCR in Türkiye
Özlü H., Çevik B., ATASEVER M., SARIALİOĞLU M. F., Polat B. A.
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
, cilt.15, sa.4, ss.42-48, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20196. Bacteriocinogenic bacteria isolated from Civil, Kashar and White cheeses in Erzurum, Turkey
Özlü H., Atasever M.
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.66, sa.2, ss.147-153, 2019 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2018
20187. Effect of genotype on slaughtering performance, blood analyses and meat quality of laying hens reared in different conventional cage densities
Yıldırım F., Özentürk U., Özlü H., Urçar S., Apaydın Yıldırım B., Atasever M., et al.
GSC Biological and Pharmaceutical Sciences , cilt.5, sa.3, ss.54-65, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
20188. Effects of age and breed on trace elements content in cattle muscle and edible offal
Özlü H., Atasever M.
Asian Journal of Medical and Biological Research
, cilt.4, ss.157, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
20189. The effect of the supplementation of lamb feed with Yucca schidigera on the lipid oxidation, color, physico-chemical and microbiological properties in meat
İmik H., Gümüş R., Özlü H., Aydemir Atasever M., Urçar Gelen S.
Asian Journal of Medical and Biological Research , cilt.4, ss.86, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201810. Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler
ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H.
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , cilt.4, ss.28-34, 2018 (Hakemsiz Dergi)
2018
201811. Effects of the supplementation of lamb rations with oregano essential oil on the antimicrobial and antioxidant metabolism in meat
İmik H., Urçar Gelen S., Aydemir Atasever M., Gümüş R., Özlü H.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.42, ss.581-589, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2016
201612. Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Yenice G., Özlü H., Urçar S., Atasever M., Aydemir Atasever M.
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, ss.195-200, 2016 (TRDizin)
2016
201613. Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
YENİCE G., ÖZLÜ H., URÇAR S., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , cilt.13, sa.3, ss.195-200, 2016 (TRDizin)
2015
201514. Botulizm
Atasever M., Özlü H., Aydemir Atasever M., Çanakçı Adıgüzel G.
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , cilt.1, ss.76-81, 2015 (Hakemsiz Dergi)
2012
201215. Meat quality of heat stress exposed broilers and effect of protein and vitamin E
Imik H., Atasever M., Urcar Gelen S., Ozlu H., Gumus R., Atasever M.
British Poultry Science
, cilt.53, ss.689-698, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201216. Mineral Contents and Heavy Metal Contamination in Kashar Cheeses Consumed in Erzurum Province, Turkey
Özlü H., Atasever M., Urcar Gelen S., Atasever M.
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, ss.205-208, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2012
201217. Effects of ascorbic acid and α-lipoic acid on performance and meat quality of broilers subjected to heat stress.
İmik H., Özlü H., Gumus R., Atasever M., Urcar Gelen S., Atasever M.
British poultry science
, cilt.53, ss.800-8, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2010
201018. Occurrence of aflatoxin m1 in uht milk in Erzurum-Turkey Türkiye(erzum)'de UHT S̈tlerde Aflatoxin M1 Oluşumu
Atasever M., Adiguzel G., Atasever M., Özlü H., Ozturan K.
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.16, 2010 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2008
200819. Gıdalara Yüksek Basınç Uygulaması
ÖZLÜ H.
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , cilt.3, sa.1, ss.7-27, 2008 (TRDizin)
2008
200820. Gıdalara Yüksek Basınç Uygulaması
ÖZLÜ H.
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , cilt.3, sa.1, ss.7-27, 2008 (TRDizin)
2008
200821. Gıda Teknolojisinde Kullanılan Yüksek Basınç Sistemleri ve Mikroorganizmalar Üzerine Yüksek Basıncın Etkisi
ÖZLÜ H.
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , cilt.3, sa.1, ss.58-74, 2008 (TRDizin)
2008
200822. Gıda Teknolojisinde Kullanılan Yüksek Basınç Sistemleri ve Mikroorganizmalar Üzerine Yüksek Basıncın Etkisi
ÖZLÜ H.
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , cilt.3, sa.1, ss.58-74, 2008 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota
ÖZLÜ H.
International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota
ÖZLÜ H.
International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608, (Tam Metin Bildiri)
2018
20183. I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS
İMİK H., URÇAR GELEN S., AYDEMİR ATASEVER M., GÜMÜŞ R., ÖZLÜ H.
I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313, (Özet Bildiri)
2018
20184. Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan
AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., İSTANBULLUGİL F. R.
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510, (Özet Bildiri)
2018
20185. Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva
ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., URÇAR S., ATASEVER M.
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
20186. Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum
URÇAR S., ÖZLÜ H., GEDİKLİ S., ATASEVER M.
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
20187. Acrylamide in Foods
AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H.
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691, (Özet Bildiri)
2017
20178. Erzurum İlinde Hayvancılıkla Uğraşanların Zoonoz Hastalıklara Yönelik Bilgi, Tutum ve Davranışları
ÖZLÜ H., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.
7.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Ekim 2017 - 08 Ekim 1017, (Özet Bildiri)
2017
20179. The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health
KARATAŞ N., ŞENGÜL M., YILDIZ H., ÖZLÜ H.
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201710. EGG AS A FUNCTIONAL FOOD
ÖZLÜ H., KARATAŞ N.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201711. MEDİCAL AND AROMATIC PLANTS USE İN THE FOOD AND EFFETS ON THE HEALTH”
KARATAŞ N., YILDIZ H., ÖZLÜ H.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201712. Medical and Aromatic Plants Use in The Food and Effects on The Health
KARATAŞ N., YILDIZ H., ÖZLÜ H.
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201713. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS
AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M., ÖZLÜ H., APAYDIN YILDIRIM B.
2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201714. THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
ÖZLÜ H., ATASEVER M., URÇAR S., APAYDIN YILDIRIM B.
2nd International Science Symposium “Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201715. THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
ÖZLÜ H., ATASEVER M., URÇAR S., APAYDIN YILDIRIM B.
2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
201716. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
İMİK H., URCAR S., AYDEMİR ATASEVER M., GÜMÜŞ R., ÖZLÜ H.
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201717. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OIL SUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOME MICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICAL CHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
İMİK H., URÇAR S., AYDEMİR ATASEVER M., GÜMÜŞ R., ÖZLÜ H.
1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2016
201618. Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri
ÖZLÜ H., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
201619. Peynirlerde Aroma Oluşumu
AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M., ÖZLÜ H.
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
201620. GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON
ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., KARATAŞ N., ATASEVER M.
GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2015
201521. Bazı Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriosin Üretme Yeteneği
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201522. IDENTIFICATION OF SOME PATHOGENS FROM CIVIL AND WHITE CHEESES CONSUMED IN THE PROVINCE OF ERZURUM TURKEY
ATASEVER M., özlü h.
International VETistanbul GroupCongress, St Petesburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
201523. SOME MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF WHITE CIVIL AND KASHAR CHEESES PURCHASED FROM MARKETS IN ERZURUM TURKEY
özlü h., ATASEVER M.
International VETistanbul GroupCongress, 7 - 09 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2014
201424. EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEAT
ÖZLÜ H., URÇAR S., APAYDIN YILDIRIM B., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.
7th Central European Congress on Food, Ohrid, MAKEDONYA, 21 - 25 Mayıs 2014
2014
201425. Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi
ÖZLÜ H., URÇAR S., YENİCE G., ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M.
4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2013
201326. Isolation And Identifi cation Of Lactic Acid Bacteria In Kashar Cheese
ATASEVER M., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., URÇAR S.
Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)
2013
201327. Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
2013
201328. ISOLATION AND IDENTIFICATION OF LACTIC ACIDBACTERIA IN KASHAR CHEESE
ATASEVER M., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., URÇAR S.
ProceedingsDays of veterinary medicine, 6 - 08 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
2010
201029. Occurrence of aflatoxin M1 in UHT milk in Erzurum Turkey
AYDEMİR ATASEVER M., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., ATASEVER M., ÖZLÜ H., ÖZTURAN K.
Days of Veterinary Medicine, 28 - 30 Ekim 2010, ss.48
2009
200930. Bacterial Zoonozis and Public Health
ATASEVER M., GÜNER A., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., URÇAR S.
Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2019
20191. Principles of Chesee Production
AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., Zilbeyaz R. N.
Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019
2019
20192. Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zooonozlar
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES 2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, Cetinje, ss.262-269, 2019
2019
20193. Peynir Üretimi Prensipleri
AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ATASEVER M., ZİLBEYAZ R.
Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019
2018
20184. NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018
2018
20185. NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018
2018
20186. Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı
ATASEVER M., AYDEMİR ATASEVER M., ÖZLÜ H., ZİLBEYAZ R. N.
Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018
2018
20187. Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonozlar
ÖZLÜ H., ATASEVER M.
CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, ss.262-269, 2018
Desteklenen Projeler
2019 - 2020
2019 - 2020
ABUR CUBUR YEME BOŞA DOĞRU BESLEN SAĞLIKLI YAŞA
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti)
(Proje Sonuç Raporu)
KARATAŞ N. (Yürütücü), ALTUNAY K., ÖZLÜ H., ÖZLER E., ERYILMAZ H.
2019 - 2020
2019 - 20201. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanı Meslek Günleri Sempozyumu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TAN M. (Yürütücü), EJDER APAY S., GÜR E. Y., TAŞĞIN E., AYDIN ÇİL M., ÇAPIK A., et al.
2018 - 2020
2018 - 2020Beslenme ve Diyetetik Bölümü Besin İşleme ve Araştırma Laboratuvarı Alt Yapısını Geliştirme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
TAŞĞIN E. (Yürütücü), ÖZLÜ H., KARATAŞ N., AKALIN H., AYDIN ÇİL M., ÖZGERİŞ F. B.
2015 - 2019
2015 - 2019"BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., YILDIRIM Y.
2015 - 2019
2015 - 2019"SUCUK ÜRETİMİNDE FARKLI ŞEKERLERİN KULLANIMININ KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., PAMUK Ş.
2015 - 2018
2015 - 2018"ERZURUM İLİNDE HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARIN ZOONOZ HASTALIKLARA YÖNELİK BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., ÜZÜM H., ÖZLÜ H.
2012 - 2014
2012 - 2014BAZI PEYNİRLERDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN BAKTERİYOSİN ÜRETE YETENEĞİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H.
Ödüller
Eylül 2017
Eylül 2017Medical and Aromatic Plants Use In The Food and Effects On the Health
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017)
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018
01 Kasım 2018 - 01 Kasım 20185th International Symposium on Multidisciplinary Studies
Katılımcı
Ankara-Türkiye
01 Temmuz 2018 - 01 Temmuz 2018
01 Temmuz 2018 - 01 Temmuz 2018International Eurasian Congress on Natural Nutrition and Healthy Life' 2018
Katılımcı
Ankara-Türkiye
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018
1st International GAP Agriculture and Livestock Congress
Katılımcı
Şanlıurfa-Türkiye
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 20177. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
Aydın-Türkiye
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017ISS2017 2nd International Science Symposium "Science Festival"
Katılımcı
Tbilisi-Gürcistan
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 20172nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017)
Katılımcı
Bayburt-Türkiye
01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017
01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017I. International on Medical and Aromatic Plant Congress
Katılımcı
Konya-Türkiye
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Gıda Katkıları Kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 20156. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
Van-Türkiye
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015International VET İstanbul Group Congress 2015
Katılımcı
Sankt-Peterburg-Rusya
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 145
h-indeksi (WOS): 5
Jüri Üyelikleri
Ağustos-2019
Ağustos 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Atatürk Üniversitesi
Ağustos-2019
Ağustos 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Atatürk Üniversitesi
Aralık-2018
Aralık 2018Doktora Yeterlik Sınavı
- Atatürk Üniversitesi
Nisan-2018
Nisan 2018