-
2021 - 2024 Ayçiçeği Yağına Balmumu ve Pirinç Kepeği Mumu Katılması ile Elde Edilen Oleojellerin Patates Cipsi Kızartma İşlemi ve Muhafaza Süresince Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
-
2022 - 2023 YEDİĞİM GIDALARDA NELER VAR, MİKROSKOPTA GÖRMEK İSTİYORUM
-
2022 - 2023 Gün Bir bardak süt + Bir Bardak süt daha = Sağlık + konforlu yaşamak = Mutluluk(Sağlık için süt için,üretimden tüketime sağlıklı süt)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özdemir C., Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Gündoğmuş A. N.
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2021 - 2023 YOĞURT ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK KÜLTÜR İLE BAHARAT VE AROMALARININ KULLANIM OLANAKLARI
-
2022 - 2022 Pandemi sırasında ve pandemi sonrasında Hijyen çok önemli! Yeni Hastalıklara kapıda, Hijyene önem ver ki geleceğin kirlenmesin, Lütfen suya sabuna dokun
-
2022 - 2022 Dünyaya bir iyilik yapın, Su ve gıdalarınızı israf etmeyin! Türkiye'nin çöpe attığı hazine gıdalarımız, Gıda İsrafına Son Ver (neleri israf ediyoruz)
-
2022 - 2022 Hangi gıdaları tüketmeliyiz, Hangi gıdalardan uzak durmalıyız
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özdemir C. (Yürütücü), Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Tüyene A.
-
2022 - 2022 Gençler Takı Döküm Tekniği ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2022 - 2022 Gençler Elektro Kaplama ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2019 - 2020 Soğuk Keyif Dondurma Evde dondurma yapımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., GÜNEY İ., ZEYDAN D., ATMACA H., BULUT H., et al.
-
2018 - 2018 Mahalli ve Ulusal Düzeyde Üretilerek Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Açısından Karşılaştırılması
-
2016 - 2017 ERZURUM PİYASASINDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE VE STERİLİZE SÜTLERDE PESTİSİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
-
2014 - 2016 PIHTIYA ÇİĞ VE HAŞLANMIŞ KİŞNİŞ (CORİANDRUM SATİVUM L.) KATILARAK ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRİN KALİTESİ
-
2013 - 2014 ERZRUM PIYASASINDA TÜKETINE SUNULAN FARKLI FİRMALARA AİT UHT SÜTLERİN ODA VE BUZDOLABI ŞARTLARINDA MUHAFAZASI ESNASINDA HOMOJENİZASYON ETKİNLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2012 - 2013 "ERZURUM'DA ÜRETİLEN KURUTLARDAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE AROMA MADDELERİ İLE MİNERAL MADDE PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
-
2011 - 2012 KURU TUZLAMA VE HAŞLAMA SUYU İÇERİSİNDE TUZLAMA İLE ÜRETİLEN KAŞAR PEYNİRİ ÖRNEKLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ