Yayınlar & Eserler

Makaleler 34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
Scopus (23)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

2. Erzurum İli Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Peynirlerde Brucella spp. Varlığının Araştırılması

UMTEB IV.Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 7 - 09 Aralık 2018, (Özet Bildiri)

3. I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313, (Özet Bildiri)

4. Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Isolation and Identification of Yeast from White Cheese

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

11. Bacterial Zoonozis and Public Health

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 6

1. Halk Sağlığı Yönünden Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Tehlikeler

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.72-80, 2019

2. Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, ziya gökalp ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.47-55, 2019

3. Halk Sağlığı Yönünden Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Tehlikeler

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.72-80, 2019

4. Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019

5. Sütte Enzimler

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019

6. Peynirde Lipoliz

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

23

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

217

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

270

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

468

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

12

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları