Doç. Dr. Zühal OKCU


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

61

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

150

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

140

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

403

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

10

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2003 - 2010

2003 - 2010

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2000 - 2003

2000 - 2003

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1996 - 2000

1996 - 2000

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2010

2010

Doktora

Bazı Teknolojik İşlemlerin Turpgil Sebzelerinin Sülforafan İçeriklerine Etkileri

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği

2003

2003

Yüksek Lisans

Bazı Sebzelerin Muhafaza Edilmeleri Sırasında Peroksidaz Aktivitesinde Meydana Gelen Değişmeler

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Dr. Öğr. Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2011 - 2019

2011 - 2019

Yrd. Doç. Dr.

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

2001 - 2010

2001 - 2010

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Farabi Programı Bölüm Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2024 - 2025

2024 - 2025

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - 2023

2020 - 2023

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - 2020

2020 - 2020

Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2017 - 2019

2017 - 2019

BAP Alt Komisyon Üyesi

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

2016 - 2019

2016 - 2019

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2017 - 2018

2017 - 2018

Bölüm Başkan Yardımcısı

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

Beslenme Antropolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi II

Uzmanlık Alan Dersi III

GASTRONOMİDE BAHARATLAR

Danışmanlık

Uzmanlık Alan Dersi I

Dünya Mutfaklarına Genel Bakış

Lisans

Lisans

Yenilebilir Bitki ve Baharatlar

Yenilebilir Bitki ve Baharatlar

Mezuniyet Projesi II

Mezuniyet Projesi II

Gastronomide Güncel Yaklaşımlar

Gıda Katkı Maddeleri

Öğretmenlik Uygulaması

Mezuniyet Projesi I

Fermente Gıdalar

Fermente Gıdalar

Kalite Güvence ve Standartları

Gastronomide Güncel Yaklaşımlar

Özel Gıdalar Teknolojisi

Kalite Güvence ve Standartları

Mezuniyet Projesi I

Özel Gıdalar Teknolojisi

Gıda Katkı Maddeleri

MEZUNİYET PROJESİ I

GIDA KATKI MADDELERİ

MEZUNİYET PROJESİ I

GIDA KATKI MADDELERİ

Mezuniyet Projesi I

Osmanlı Mutfağı

MEZUNİYET PROJESİ II

Ege ve Akdeniz mutfağı

Osmanlı Mutfağı

ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

Ege ve Akdeniz Mutfağı

MEZUNİYET PROJESİ II

Araştırma Yöntemleri

MEZUNİYET PROJESİ II

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

Gıda Katkı Maddeleri

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

Araştırma Yöntemleri

MEZUNİYET PROJESİ II

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

FERMENTE ÜRÜNLER

Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

FERMENTE ÜRÜNLER

Dünya Mutfakları Uygulamaları

Dünya Mutfakları I

Mezuniyet Projesi I

Gastronomi Akımları

Dünya Mutfakları II

Yiyecek Tarihi

Dünya Mutfakları I

Dünya Mutfakları I

Gastronomi Akımları

Dünya Mutfakları Uygulamaları

Dünya Mutfakları II

Yiyecek Tarihi

Dünya Mutfakları I

Makaleler

Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (2)
Scopus (14)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

1. HAYALET MUTFAK ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

Önalan A. S., Okcu Z.

3RD INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 26 Kasım 2022, ss.159, (Özet Bildiri)

2019

2019

2. HÜNNAP (Zizyphus jujuba Mill.) MARMELATLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİNBELİRLENMESİ

OKCU Z., KAPLAN B.

2. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. Doğu Anadolu Bölgesinde Gıda Olarak Kullanılan Yabani Bitkiler

OKCU Z., KAPLAN B.

1stInternational Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.0-103, (Özet Bildiri)

2017

2017

6. The Effect of Nutriton on İnsulin Resistance

OKCU Z., YAVUZ Y.

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.0-99, (Özet Bildiri)

2017

2017

7. Cactus Pear

OKCU Z., YAVUZ Y.

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.0-99, (Özet Bildiri)

2017

2017

8. Cactus Pear

OKCU Z., YAVUZ Y.

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.2-3, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

9. The Effect of Nutriton on İnsulin Resistance

OKCU Z., YAVUZ Y.

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.24-26, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

10. Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Ambalaj Uygulaması

OKCU Z., YAVUZ Y., KERSE S.

VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2016

2016

2016

11. Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim

OKCU Z., KERSE S., YAVUZ Y.

ULUSLARARASI KATILIMLI V.ULUSAL ÜZÜMSÜ MEYVELER SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.26, (Özet Bildiri)

2016

2016

12. Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En Son Ambalajlama Teknolojileri

OKCU Z., KALKIŞIM Ö., YAVUZ Y., KERSE S.

Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.29, (Özet Bildiri)

2016

2016

13. Üzümsü Meyvelerin Depolanması

OKCU Z., YAVUZ Y., KERSE S.

ULUSLARARASI KATILIMLI V. ULUSAL ÜZÜMSÜ MEYVELER SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.28, (Özet Bildiri)

2016

2016

14. Üzümsü Meyvelerin Depolanması

OKCU Z., KERSE S., YAVUZ Y.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

15. Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En son Ambalaj Teknikleri.

OKCU Z., KERSE S., YAVUZ Y.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.9-12, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

16. Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.

OKCU Z., KERSE S., YAVUZ Y.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu., Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.22-28, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

17. Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En son Ambalaj Teknikleri.

OKCU Z., KERSE S., YAVUZ Y.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.9-12, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

18. Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi

OKCU Z.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar), Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.251

2014

2014

19. Garlic and functional features

OKCU Z., DÜNDAR R.

2014 Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.365

2014

2014

20. Garlic and functional features.

OKCU Z., DÜNDAR R.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.7-8, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

21. Nutraceutical component: Lycopene.

OKCU Z., DÜNDAR R.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.18-19, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

22. Impotance of nuts and Products in nutrition.

OKCU Z., DÜNDAR R.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.11-13, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

23. Nutraceutical component: Lycopene.

OKCU Z., DÜNDAR R.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.18-19, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

24. Impotance of nuts and Products in nutrition.

OKCU Z., DÜNDAR R.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.11-13, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

26. Grape in nutrition and health benefits.

OKCU Z., DÜNDAR R.

. 4th İnternational Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium İnternational Congress on Food Safety., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.6-7, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

27. Grape in nutrition and health benefits.

OKCU Z., DÜNDAR R.

. 4th İnternational Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium İnternational Congress on Food Safety., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.6-7, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

28. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

OKCU Z., KELEŞ F.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

29. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.

OKCU Z., ŞAT İ. G., DEMİRBAŞ M.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

30. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

OKCU Z., KELEŞ F.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)

Desteklenen Projeler

2022 - 2023

2022 - 2023

BİR DAMLADA BİZDEN OLSUN

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

Okcu Z. (Yürütücü), Ocak A.

2022 - 2022

2022 - 2022

Azerbaycan Mutfağından Seçkin Lezzetler: Dolmalar ve Tatlıların Yerel Halka TanıtılmasıSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

Serçeoğlu N.(Yürütücü), Okcu Z., Bulut S. H., Başar B.

2022 - 2022

2022 - 2022

Aydınlığa Bir Adım

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

Okcu Z. (Yürütücü), Serçeoğlu N., Ocak A., Küçük M., Yaman B., Abdioğlu K.

2020 - 2022

2020 - 2022

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü

SELÇUK G. N. (Yürütücü), BOZ H., AKOĞUL E., TOSUN M., AKSAKALLI BAYRAKTAR Z., MACİT E., et al.

2017 - 2018

2017 - 2018

KOCAYEMİŞ (Arbutus unedo L.) MEYVESİNDEN ÜRETİLEN PESTİLİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Okcu Z. (Yürütücü), Kerse S.

2016 - 2016

2016 - 2016

Gümüşhane ili Yerel Armutlarının Pomolojik Özellikleri ve Kimyasal İçerikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Okcu Z. (Yürütücü), Kalkışım Ö., Özdeş D., Karabulut B.

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2025

Ocak 2025

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

DISCOVER SUSTAINABILITY

ESCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

BIONANOSCIENCE

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

DISCOVER FOOD

ESCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

ESCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Yöresel Esintiler (Erzurum)

Sanatsal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Cengiz M.
Türkiye

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Yöresel Esintiler (İzmir)

Sanatsal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Kaya M.
Türkiye

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Yöresel Lezzetler (Malatya)

Sanatsal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Korkmaz Ş.
Türkiye

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Yöresel Esintiler (Hatay)

Sanatsal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Gül G.
Türkiye

Kasım 2023

Kasım 2023

5th. İnternational Conference on Food, Agriculture and Animal Science

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Okcu M., OKCU Z.
Antalya, Türkiye

Kasım 2023

Kasım 2023

Hamburger Yapım Atölyesi

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Başar B., Boztoprak F.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

Yöresel Yemeklerimiz

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Serçeoğlu N.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

Çikolata Atölyesi

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Serçeoğlu N.
Erzurum, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

Erzurum Yöresel Lezzetleri Tadım Menüsü

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Serçeoğlu N., Okcu Z.
Erzurum, Türkiye

Haziran 2022

Haziran 2022

2. İnternational Technological Sciences and Design Symposium

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Okcu Z.
Giresun, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Bahara merhaba

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Başar B., Bulut S. H., YAZICILAR SOLA F. G.
Erzurum, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Kırgız Mutfağı Söyleşisi

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Bulut S. H.
Erzurum, Türkiye

Aralık 2021

Aralık 2021

GELENEKSEL III. ÇORBA GÜNÜ

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Okcu Z., Bulut S. H.
Erzurum, Türkiye


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 150

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Temmuz-2025

Temmuz 2025

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Akademik Personel Sınavı

- Gümüşhane Üniversitesi

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Gümüşhane Üniversitesi