Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (10)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 30

1. Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608, (Tam Metin Bildiri)

2. Beslenmenin Bağırsak Mikrobiyotasına Etkisi/The Effect of Nutrition on Intestinal Microbiota

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.602-608, (Tam Metin Bildiri)

3. I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313, (Özet Bildiri)

4. Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510, (Özet Bildiri)

5. Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

6. Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. Acrylamide in Foods

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691, (Özet Bildiri)

9. The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

10. EGG AS A FUNCTIONAL FOOD

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

11. MEDİCAL AND AROMATIC PLANTS USE İN THE FOOD AND EFFETS ON THE HEALTH”

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

12. Medical and Aromatic Plants Use in The Food and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

13. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS

2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

16. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

18. Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

19. Peynirlerde Aroma Oluşumu

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

20. GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

21. Bazı Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriosin Üretme Yeteneği

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

22. IDENTIFICATION OF SOME PATHOGENS FROM CIVIL AND WHITE CHEESES CONSUMED IN THE PROVINCE OF ERZURUM TURKEY

International VETistanbul GroupCongress, St Petesburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

27. Characteristic Of Bacteriocins Produced By Lactic Acid Bacteria

Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

30. Bacterial Zoonozis and Public Health

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 7

1. Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019

2. Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zooonozlar

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES 2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, Cetinje, ss.262-269, 2019

3. Peynir Üretimi Prensipleri

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

4. NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018

5. NUTRITION AND DIETETICS / BESLENME VE DİYETETİK

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Prof. Dr. Nizami Duran, Editör, Ivpe, Cetinje, Montenegro, ss.262-269, 2018

6. Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018

7. Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonozlar

CURRENT ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES-2018, Duran, Nizami, Editör, IVPE, ss.262-269, 2018
Metrikler

Yayın

59

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

143

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

172

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

202

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları