Academic Titles
-
2023 - Continues Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2023 Professor
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2019 Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2013 Associate Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2007 Assistant Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 2000 Research Assistant
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Managerial Experience
-
2023 - 2023 Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Scientific Award Committee Member
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bilim ve Araştırma Politikaları Kurulu Üyesi
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Ethics Committee Member
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Unit Accreditation Board Member
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Head of Department
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Head of Department
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Eskisehir Osmangazi University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2009 - 2013 Scientific Award Committee Member
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2009 - 2012 BAP Subcommittee Member
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2007 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2005 Fakülte Kurulu Üyesi
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Non Academic Experience
-
2003 - 2003 Visiting Scientist
Ohio State University, USA
Courses
-
Doctorate Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Analiz Yöntemleri
-
Postgraduate KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate Et Teknolojisinde Son Gelişmeler
-
Postgraduate KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Undergraduate ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ
-
Postgraduate ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Postgraduate KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
-
Postgraduate GIDA ANALİZLERİ TEORİ VE UYGULAMALARI
-
Undergraduate Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Undergraduate Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Associate Degree Et Analizleri-II
-
Associate Degree Et Analizleri-II
-
Undergraduate Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
-
Undergraduate Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
-
Undergraduate SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Undergraduate Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Associate Degree Et Analizleri-I
-
Undergraduate Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Undergraduate SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Associate Degree Et Analizleri-I
-
Undergraduate Besin Kimyası ve Analizleri
-
Undergraduate Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Undergraduate Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Undergraduate Ürün Geliştirme
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ-II
-
Undergraduate Meslek Tarihi ve Deontolojisi
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ-I
Advising Theses
-
Enkapsüle Ahududu (Rubus idaeus L.) Tozunun Nugget Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Aksu M. İ. (Advisor)
-
Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve çeşitli kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Co-Advisor), Güçlü C.
T.ÜRAVELLİ(Student), Postgraduate, 2022 -
Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
Aksu M. İ. (Advisor)
M.DOĞAN(Student), Postgraduate, 2016 -
Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi
Aksu M. İ. (Advisor)
H.ALİNEZHAD(Student), Postgraduate, 2015 -
Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri
Aksu M. İ. (Advisor)
E.ERDEMİR(Student), Postgraduate, 2012 -
Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Advisor)
N.ÇAKICI(Student), Postgraduate, 2012 -
Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu
Aksu M. İ. (Advisor)
S.CEYLAN(Student), Postgraduate, 2009 -
Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri
Aksu M. İ. (Advisor)
E.ALP(Student), Postgraduate, 2008 -
Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları
Aksu M. İ. (Advisor)
H.ÖZLÜ(Student), Postgraduate, 2006 -
Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi
Aksu M. İ. (Advisor)
M.ADIGÜZEL(Student), Postgraduate, 2005