Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
DIVERSITY OF CHEMICAL CONTENT AND BIOLOGICAL ACTIVITY IN FLOWER BUDS OF A WIDE NUMBER OF WILD GROWN CAPER (CAPPARIS OVATA DESF.) GENOTYPES FROM TURKEY
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, vol.67, no.11, pp.1593-1600, 2014 (SCI-Expanded)


Articles Published in Other Journals
Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrup
Akademik Gıda
, vol.10, no.1, 2012 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.778-779
The chemical and antioxidant properties of wild and cultivated fruits
47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, Opatija, Croatia, 13 - 17 February 2012, pp.261
Bioactive Contents of Commercial Cultivars and Local Genotypes of Walnut (Juglans regia L.)
International Conferance on Environmental and Agriculture Engineering (ICEAE 2011), Chengdu, China, 29 - 31 July 2011, pp.110-114
Total Phenolic Vitamin C and Antioxidant Activity of Rosa canina Genotypes
22nd International Symposium “Food Safety Production”, Trebinje, Bosnia And Herzegovina, 19 - 25 June 2011, pp.246-248
Çakmakçı S., Tosun, M., Çakmakçı, R.,2009. Kızılcıklı Pekmez. , 27–29 Mayıs, 96, Van.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 27 - 29 May 2009, pp.96
Books
BAL ARISI (Apis mellifera L.) KOLONİLERİNDEN ÜRETİLEN ARI ÜRÜNLERİ
Gece Kitaplığı, Ankara, 2021

ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-27, 2017
Gıdalarda Görülen Bozulmalar
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-28, 2017
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-30, 2017
Gıda Muhafaza Yöntemleri
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi , Erzurum, pp.1-26, 2017
Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-30, 2017
ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-27, 2017
Personel Hijyeni
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-28, 2017
Gıdalarda Görülen Bozulmalar
in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-28, 2017
Gıda Muhafaza Yöntemleri
in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-26, 2017
Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-30, 2017
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-30, 2017