Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Balda Yapılan Hileler

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012, pp.51

Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.778-779

The chemical and antioxidant properties of wild and cultivated fruits

47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, Opatija, Croatia, 13 - 17 February 2012, pp.261

Bioactive Contents of Commercial Cultivars and Local Genotypes of Walnut (Juglans regia L.)

International Conferance on Environmental and Agriculture Engineering (ICEAE 2011), Chengdu, China, 29 - 31 July 2011, pp.110-114

Total Phenolic Vitamin C and Antioxidant Activity of Rosa canina Genotypes

22nd International Symposium “Food Safety Production”, Trebinje, Bosnia And Herzegovina, 19 - 25 June 2011, pp.246-248

Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.

The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Turkey, 15 - 17 April 2010, pp.674-677

Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 22 - 24 May 2002, pp.625-632
Books

ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-27, 2017

Gıdalarda Görülen Bozulmalar

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-28, 2017

HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)

in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-30, 2017

Gıda Muhafaza Yöntemleri

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi , Erzurum, pp.1-26, 2017

Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen

in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-30, 2017

ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)

in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-27, 2017

Personel Hijyeni

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-28, 2017

Gıdalarda Görülen Bozulmalar

in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-28, 2017

Gıda Muhafaza Yöntemleri

in: Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editor, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, pp.1-26, 2017

Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-30, 2017

HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, pp.1-30, 2017
Metrics

Publication

46

Citation (WoS)

777

H-Index (WoS)

14

Citation (Scopus)

875

H-Index (Scopus)

14

Citation (Scholar)

1711

H-Index (Scholar)

21

Project

9

Thesis Advisory

2
UN Sustainable Development Goals