Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (3)
1. Farklı Depolama Koşullarının Yufkanın Dokusal, Mikrobiyolojik ve Renk Özellikleri Üzerine Etkisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.17, sa.3, ss.761-778, 2024 (Hakemli Dergi)
7. Effect of whole grain flours on the overall quality characteristics of mulberry pestil
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
, cilt.12, sa.1, ss.67-75, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
1. The effect of rehydratıon process on the textural propertıes Of carrot, radısh and cucumber
International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.266-271, (Tam Metin Bildiri)
2. The effect of usıng of carob powder, butter and olıve oıl on rheologıcal propertıes of spreadable chocolate
International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.272-277, (Tam Metin Bildiri)
3. Food Security of the Future: Sustainable Nutrition
Balkan 10th International Conference on Applied Sciences, Kırklareli, Türkiye, 6 - 07 Ocak 2024, ss.211-217, (Tam Metin Bildiri)
4. Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits
1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)
7. Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi
6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861, (Tam Metin Bildiri)
11. Boza and Its Effects on Health
1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181, (Özet Bildiri)
12. The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil
1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
14. Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
4
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
17
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
21
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
47
H-İndeks (Scholar)
5
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
3
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
10
Proje
4
Fikri Mülkiyet
1