Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Marie tipi Büsküvilerde Bayat Ekmek Unu Kullanımının Fiziksel ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences , Bucuresti, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253

THE EFFECT OF THE USE OF STALE BREAD FLOUR IN MARIE TYPE BISCUITS ON PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253

THE EFFECT OF THE USE OF CAROB, ORANGE AND CARROT PULP ON TEXTURE PROFILE ANALYSIS OF TURKISH DELIGHT

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 29 Aralık 2022, ss.531-538

Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi

6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861

Overview of 3 And 4 Dimensional Food Technology

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.501-505

Textural Properties of Phyllo (Yufka) Stored in Different Temperature and Time

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.496-500

THE RIPENING OF KIWIFRUIT BY APPLE

IV- INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.879-884

Boza and Its Effects on Health

1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181

The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019

Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43 Creative Commons License

Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259

Metrikler

Yayın

18

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları