Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 14

1. The effect of rehydratıon process on the textural propertıes Of carrot, radısh and cucumber

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.266-271, (Tam Metin Bildiri)

2. The effect of usıng of carob powder, butter and olıve oıl on rheologıcal propertıes of spreadable chocolate

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.272-277, (Tam Metin Bildiri)

3. Food Security of the Future: Sustainable Nutrition

Balkan 10th International Conference on Applied Sciences, Kırklareli, Türkiye, 6 - 07 Ocak 2024, ss.211-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

5. THE EFFECT OF THE USE OF STALE BREAD FLOUR IN MARIE TYPE BISCUITS ON PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253, (Tam Metin Bildiri)

6. THE EFFECT OF THE USE OF CAROB, ORANGE AND CARROT PULP ON TEXTURE PROFILE ANALYSIS OF TURKISH DELIGHT

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 29 Aralık 2022, ss.531-538, (Tam Metin Bildiri)

7. Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi

6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861, (Tam Metin Bildiri)

8. Overview of 3 And 4 Dimensional Food Technology

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.501-505, (Tam Metin Bildiri)

9. Textural Properties of Phyllo (Yufka) Stored in Different Temperature and Time

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.496-500, (Tam Metin Bildiri)

10. THE RIPENING OF KIWIFRUIT BY APPLE

IV- INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.879-884, (Tam Metin Bildiri)

11. Boza and Its Effects on Health

1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181, (Özet Bildiri)

12. The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

13. Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

14. Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

17

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

21

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

47

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

10

Proje

4

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları