Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Aydın Gastronomy
, vol.4, no.2, pp.113-124, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Katil Mayalar ve Williopsis spp.’nin Bozucu Mikroorganizmalar Üzerindeki Etkisi, Katil Toksinlerin Kullanım Olanakları
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.12, pp.170-184, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Akademik Gıda
, vol.11, pp.58-62, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 September 2019
The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 September 2019
The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.10-15
Determination of Salmonella and Listeria by Different Methods from Cheeses and Antibiotic Susceptibility of Isolates
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 May 2018
Antimicrobial properties of plant-derived essential oils and their uses on food preservation
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 May 2018
Traditional Turkish sausage (Sucuk): general composition, and novel production techniques
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 May 2018
An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 May 2018
Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 September - 23 December 2017
Gıda Patojenlerinin Hızlı Tespiti için Biyosensör Teknolojileri ve OptikSensörler
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 September - 23 December 2017
Biosensor Technologies and Optical Biosensors for the Rapid Detection of Foodborne Pathogens
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 September 2017
Süt Ürünlerinde Bozucu Mayaların Biyolojik Kontrolünde Williopsis saturnus Kullanım İmkânları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Turkey, 5 - 07 October 2016
Dünyada ve Türkiye’de Gıda Kaynaklı Hastalıklar,Kontrol Etme ve Önleme Mekanizmaları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Turkey, 5 - 07 October 2016
Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak Izi
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AĞIZ AĞUZ
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi
IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
TOPLUMDA GELENEKSEL, ORGANİK VE GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ GIDALAR ALGISI VE MEDYANIN ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 April - 19 July 2014
SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014