Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Gıda Atığı Posalar Kullanılarak Boza ve Boza Gevreği Üretimi
-
2022 - Devam Ediyor Keçiboynuzu Üzüm ve Dut Posalarının Pestil Üretiminde Kullanım İmknının Araştırılması
-
2024 - 2026 Gıdaların Oral Prosesi Süresince Dokusal Özelliklerini Ölçmek Için Tekstür Analiz Cihazına Uyumlu Çiğneme, Çene Sistemleri Ve Yeni Test Metotlarının Geliştirilmesi
-
2021 - 2024 Doğal Yöntemler Kullanılarak Tam Buğday Unu Depolama Stabilitesinin Artırılması
-
2022 - 2023 Farklı bitkisel katkıların Tam un depolama stabilitesi üzerine tkisi
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2022 - 2022 Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2022 - 2022 Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılmas
-
2021 - 2022 Farklı Depolama Şartlarının Yufkalarda Dokusal ve Mikrobiyolojik Özellikler Üzerine Etkisi
-
2020 - 2021 Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kraker Ve Bisküvi Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2017 - 2019 Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
-
2015 - 2018 TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
-
2015 - 2018 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2016 - 2017 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2015 - 2017 TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2014 - 2016 BAYATLAMIŞ FIRIN ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN YENİDEN KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2015 Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2014 BAYATLAMIŞ FARKLI EKMEK ÇEŞİTLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2012 - 2014 Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2012 - 2013 KAVRULMUŞ BUĞDAY VE ARPADAN ELDE EDİLEN UNLARININ KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİKİSİ"
-
2011 - 2012 KEKLERDE STEVYA BİTKİSİNİN TATLANDIRICI OLARAK KULLANILMASI VE KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ
-
2010 - 2012 Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi
-
2010 - 2011 PESTİLİN DOKUSAL ÖZELLİKLERİ VE BAZI BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ÜRETİM METODU VE BAZI KATKILARIN ETKİSİ.
-
2010 - 2011 Laktik Asit Bakterilerinin Vakfıkebir Ekmeğinin Uçucu Bileşikleri ve Diğer Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkileri