-
2024 - 2026 Gıdaların Oral Prosesi Süresince Dokusal Özelliklerini Ölçmek Için Tekstür Analiz Cihazına Uyumlu Çiğneme, Çene Sistemleri Ve Yeni Test Metotlarının Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Bedir Y., Özdoğan A., Gök S.
-
2021 - 2024 Doğal Yöntemler Kullanılarak Tam Buğday Unu Depolama Stabilitesinin Artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), BEDİR Y.
-
2022 - 2023 Farklı bitkisel katkıların Tam un depolama stabilitesi üzerine tkisi
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2022 - 2022 Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2022 - 2022 Keçiboynuzu Portakal ve Havuç Posalarının Lokum Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılmas
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Hanoğlu A.
-
2021 - 2022 Farklı Depolama Şartlarının Yufkalarda Dokusal ve Mikrobiyolojik Özellikler Üzerine Etkisi
-
2020 - 2021 Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kraker Ve Bisküvi Üretiminde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2017 - 2019 Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
KOTANCILAR H. G. (Yürütücü), KARAOĞLU M. M., DAĞDEMİR E.
-
2015 - 2018 TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), YAVİLİOĞLU Y., BOZ H.
-
2015 - 2018 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2016 - 2017 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Akköse A., Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
-
2015 - 2017 TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), MERAL H., BOZ H.
-
2014 - 2016 BAYATLAMIŞ FIRIN ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN YENİDEN KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2015 Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2014 BAYATLAMIŞ FARKLI EKMEK ÇEŞİTLERİNDEN ELDE EDİLEN UNLARIN KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2012 - 2014 Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
-
2012 - 2013 KAVRULMUŞ BUĞDAY VE ARPADAN ELDE EDİLEN UNLARININ KEK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİKİSİ"
-
2011 - 2012 KEKLERDE STEVYA BİTKİSİNİN TATLANDIRICI OLARAK KULLANILMASI VE KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ
-
2010 - 2012 Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi
-
2010 - 2011 PESTİLİN DOKUSAL ÖZELLİKLERİ VE BAZI BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ÜRETİM METODU VE BAZI KATKILARIN ETKİSİ.
-
2010 - 2011 Laktik Asit Bakterilerinin Vakfıkebir Ekmeğinin Uçucu Bileşikleri ve Diğer Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Kaban G.