-
2013 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2008 - 2013 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2003 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
1995 - 2003 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Doktora Yeterlilik Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - Devam Ediyor GMO Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, GMO Erzurum Temsilcisi
-
2005 - Devam Ediyor Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
-
1995 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Öğretim Üyesi
-
2001 - 2017 Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
-
Doktora
Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
Gıdalarda Reolojik Özellikler
Gıdalarda Reolojik Özellikler
Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Gıdalarda Tekstür
GIDALARDA TEKSTÜR
Gıdalarda Tekstür
Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
-
Lisans
Soğuk Tekniği
Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
Tarım, İnsan ve Tüketim
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Soğutma Tekniği
Beslenme ve Sağlık
Beslenme İlkeleri
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Tarım, İnsan ve Tüketim
Soğuk Tekniği
Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
Mezuniyet Çalışması ıı
Beslenme İlkeleri
Mezuniyet Çalışması
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
Gıda İşleme Analiz Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Gıda Kimyası
-
Ön Lisans
Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Doğal yöntemlerle tam buğday unu depolama stabilitesinin artırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
Y.BEDİR(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Keçiboynuzu, portakal ve havuç posalarının lokum üretiminde kullanım imkânının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
A.HANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı depolama şartlarının yufkalarda dokusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bayat emek unu kullanımının kraker ve bisküvi kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Reolojik yöntemler kullanılarak balda yapılan hilelerin araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Bayatlamış farklı ekmek çeşitlerinden elde edilen unların kurabiye kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
M.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Koşullarda Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
H.MERAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Bayatlamış Farklı Ekmek Çeşitlerinden Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Çimlendirilmiş Tanelerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kalite Üzerine Etkisi
G.Seda(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Düşük Kalorili Kek Üretiminde Kavrulmuş Buğday Unu, Stevya ve Polidekstroz Kullanım İmkanının Araştırılması
N.ZABIHOLLAHY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Kavrulmuş buğday ve arpadan elde edilen Unların kek kalitesi üzerine etkisi
S.MALEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Dut Pestilinın Kimyasal, Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Buğday Unu, Sakkaroz Şurubu, Glikoz Şurubu ve Pişirme Süresinin Etkileri
H.BOZ(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Süne (Eurygaster spp.) Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Unu (Cephalaria syriaca spp.) Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Kullanılması ve Kalitatif Özellikler Üzerine Etkisi
H.BOZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Başak ve Tane Halinde Depolanan Buğdaylarda Depolama Şartlarının Kalitatif özellikler Üzerine Etkisi
M.AYDENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007