-
2013 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2008 - 2013 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2003 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
1995 - 2003 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Doktora Yeterlilik Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - Devam Ediyor GMO Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, GMO Erzurum Temsilcisi
-
2005 - Devam Ediyor Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
-
1995 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Öğretim Üyesi
-
2001 - 2017 Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
-
Doktora
Uzmanlık Alan Dersi 2
Gıdalarda Reolojik Özellikler
Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Gıdalarda Tekstür
Tahıl Ürünleri Teknolojisinde Yeni Gelişmeler ve Özel Konular
Uzmanlık Alan Dersi I
Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
-
Lisans
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Beslenme ve Sağlık
Tarım, İnsan ve Tüketim
Soğuk Tekniği
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Beslenme İlkeleri
Gıda Kimyası
-
Keçiboynuzu, Üzüm ve Dut Posalarının Pestil Üretiminde Kullanım İmkânının Araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
C.ÇELİK(Öğrenci), Doktora, 2025 -
Poğaça üretiminde yağ ikame maddesi olarak oleojel kullanımı
Karaoğlu M. M. (Danışman)
E.KARAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Doğal yöntemlerle tam buğday unu depolama stabilitesinin artırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
Y.BEDİR(Öğrenci), Doktora, 2023
-
Farklı depolama şartlarının yufkalarda dokusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Keçiboynuzu, portakal ve havuç posalarının lokum üretiminde kullanım imkânının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
A.HANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Reolojik yöntemler kullanılarak balda yapılan hilelerin araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Bayat emek unu kullanımının kraker ve bisküvi kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Bayatlamış farklı ekmek çeşitlerinden elde edilen unların kurabiye kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
M.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Keçiboynuzu tozu tereyağı ve zeytinyağı kullanımının sürülebilir çikolatada fiziksel kimyasal ve reolojik özellikler üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
R.SHIEHZADEH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Koşullarda Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
H.MERAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Pastırma üretiminde potasyum laktat kullanımının protein oksidasyonu, serbest amino asit ve diğer bazı kalitatif özellikler üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
E.ERDEMİR(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Tam tahıl unlarının pestil üretiminde kullanım imkanının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
Y.YAVİLİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Çimlendirilmiş Tanelerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kalite Üzerine Etkisi
G.Seda(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Bayatlamış Farklı Ekmek Çeşitlerinden Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Farklı tahıllardan elde edilen malt unlarının ekmek kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
G.SEDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Bayatlamış farklı ekmek çeşitlerinden elde edilen unların kek kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
Ş.BAŞAR(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Düşük kalorili kek üretiminde kavrulmuş buğday unu, stevya ve polidekstroz kullanım imkanının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
N.ZABİHOLLAHİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Kavrulmuş buğday ve arpadan elde edilen Unların kek kalitesi üzerine etkisi
S.MALEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Düşük Kalorili Kek Üretiminde Kavrulmuş Buğday Unu, Stevya ve Polidekstroz Kullanım İmkanının Araştırılması
N.ZABIHOLLAHY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Dut Pestilinın Kimyasal, Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Buğday Unu, Sakkaroz Şurubu, Glikoz Şurubu ve Pişirme Süresinin Etkileri
H.BOZ(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Süne (Eurygaster spp.) Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Unu (Cephalaria syriaca spp.) Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Kullanılması ve Kalitatif Özellikler Üzerine Etkisi
H.BOZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Başak ve Tane Halinde Depolanan Buğdaylarda Depolama Şartlarının Kalitatif özellikler Üzerine Etkisi
M.AYDENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Başak ve tane halinde depolanan ekmeklik buğdaylarda depolama şartlarının kalitatif ve kantitatif özellikler üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
M.AYDENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007