Yayınlar & Eserler

Makaleler 94
Tümü (94)
SCI-E, SSCI, AHCI (46)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (49)
ESCI (2)
Scopus (48)
TRDizin (24)
Diğer Yayınlar (31)

29. Ekmeğin Organiği

Ekmek, Ankara Halk Ekmek , cilt.1, sa.1, ss.174-177, 2016 (Hakemli Dergi)

66. Transgenik Tahıllar

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)

69. Organik Ekmek

GIDA , cilt.32, ss.195-203, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 104

1. A Serious Hazard in Processes in Contact With Dust: Dust Explosion

Selçuk 11th International Conference on Applied Sciences, Konya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, ss.127-131, (Tam Metin Bildiri)

2. An Environmentally Friendly Method For Starch Modification: Enzymatic Treatment

Selçuk 11th International Conference on Applied Sciences, Konya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, ss.132-138, (Tam Metin Bildiri)

3. Textural Properties of Oleogels Produced in Various Forms

International 8 th Usbilim Health, Engineering and Applied Sciences Congress, Diyarbakır, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2024, ss.152-159, (Tam Metin Bildiri)

4. Use of Texture Analyzer in Cereal Products

1. International Ayasofya Scientific Researches and Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.940-951, (Tam Metin Bildiri)

5. A Different Approach to Wheat Storage: Storıng in Spike

1. International Ayasofya Scientific Researches and Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.932-939, (Tam Metin Bildiri)

6. The effect of usıng of carob powder, butter and olıve oıl on rheologıcal propertıes of spreadable chocolate

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.272-277, (Tam Metin Bildiri)

7. The effect of rehydratıon process on the textural propertıes Of carrot, radısh and cucumber

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.266-271, (Tam Metin Bildiri)

8. Food Security of the Future: Sustainable Nutrition

Balkan 10th International Conference on Applied Sciences, Kırklareli, Türkiye, 6 - 07 Ocak 2024, ss.211-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. STRATEGIES TO DELAY STALING IN BAKERY PRODUCTS AND PARTIAL COOKING METHOD

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1218-1223, (Tam Metin Bildiri)

10. ARTIFICIAL AND FAKE MEAT

EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, ss.1208-1217, (Tam Metin Bildiri)

11. FOODS OF THE FUTURE

8th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2023, ss.129-132, (Tam Metin Bildiri)

12. Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

13. Marie tipi Büsküvilerde Bayat Ekmek Unu Kullanımının Fiziksel ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi

1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences , Bucuresti, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253, (Tam Metin Bildiri)

14. THE EFFECT OF THE USE OF STALE BREAD FLOUR IN MARIE TYPE BISCUITS ON PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.244-253, (Tam Metin Bildiri)

15. THE EFFECT OF STORAGE TIME ON TEXTURAL PROPERTIES IN PHYLLO (YUFKA)

EU 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES, Bucharest, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.254-262, (Tam Metin Bildiri)

16. USING THE PARTIAL BAKING METHOD IN PRODUCTION OF RYE BREAD

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 30 Aralık 2022, ss.372-377, (Tam Metin Bildiri)

17. THE EFFECT OF THE USE OF CAROB, ORANGE AND CARROT PULP ON TEXTURE PROFILE ANALYSIS OF TURKISH DELIGHT

3rd International Anatolian Congress on Scientific Research, Kayseri, Türkiye, 27 - 29 Aralık 2022, ss.531-538, (Tam Metin Bildiri)

18. Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi

6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861, (Tam Metin Bildiri)

19. Textural Properties of Phyllo (Yufka) Stored in Different Temperature and Time

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.496-500, (Tam Metin Bildiri)

20. Overview of 3 And 4 Dimensional Food Technology

4th INTERNATIONAL Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, ss.501-505, (Tam Metin Bildiri)

21. THE RIPENING OF KIWIFRUIT BY APPLE

IV- INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.879-884, (Tam Metin Bildiri)

22. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2021, ss.356, (Özet Bildiri)

23. The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

24. Boza and Its Effects on Health

1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181, (Özet Bildiri)

25. A Review on Textural Profile Analysis of Meat and Meat Products

XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

26. Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

27. Food security, Food Waste and The Future of Food

17th International Nutrition Diagnostics, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

28. Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892, (Tam Metin Bildiri)

29. Pastırma and protein oxidation

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

30. Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259, (Tam Metin Bildiri)

31. Pastırma Ve Protein Oksidasyonu

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535, (Tam Metin Bildiri)

32. The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

33. 2016Süneli Bugda Ylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Kmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016

34. Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187, (Özet Bildiri)

35. Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

36. Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262, (Tam Metin Bildiri)

37. GIDALARDA ATIKLARIN ÖNLENMESİ VE GERİ KAZANIMININ ÖNEMİ

Gıda Atıklarının Azaltılması ve Geri Kazanımı Semineri, Türkiye, 02 Haziran 2016

38. Effect of storage on germination and emergence in wheat

15th İnternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346, (Özet Bildiri)

39. Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346, (Özet Bildiri)

41. Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi

9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185, (Özet Bildiri)

43. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

44. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

45. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Syınposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109, (Tam Metin Bildiri)

46. Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109, (Özet Bildiri)

47. TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386, (Tam Metin Bildiri)

48. TAHıLLARDA LUNASİN

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235, (Tam Metin Bildiri)

49. Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

50. Tahıllarda Lunasin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

51. Tahıllarda Lunasin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235, (Özet Bildiri)

52. A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng

14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

55. Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426, (Özet Bildiri)

56. Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.181, (Özet Bildiri)

57. Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

58. The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

59. The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342, (Özet Bildiri)

61. The Importance of Food Waste for the Environment

ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

62. Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

65. The Efects of Sucrose Syrup, Glucose Syrup and Cooking Time in The Formation of Acrylamide and Hydroxymethylfurfural in Mulberry Leather (Pestil)

12th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2012, (Özet Bildiri)

67. Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237, (Özet Bildiri)

68. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93, (Özet Bildiri)

69. Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.212, (Özet Bildiri)

71. Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

73. Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

75. Tane ve Başak Halinde Farklı Şartlarda Depolanan Buğdaylarda Böcek Zararının Belirlenmesi

Türkiye IV. Organik Tarım Sempozyumu, Türkiye, 28 Haziran - 01 Temmuz 2010, ss.686-689, (Tam Metin Bildiri)

76. Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri

Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278, (Özet Bildiri)

77. Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418, (Özet Bildiri)

78. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

79. Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615, (Özet Bildiri)

80. Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.617, (Özet Bildiri)

81. Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403, (Özet Bildiri)

82. Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179, (Özet Bildiri)

83. Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617, (Tam Metin Bildiri)

84. Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

87. Dirençli Nişasta

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

88. Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364, (Tam Metin Bildiri)

89. Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368, (Özet Bildiri)

90. Maillard Reaction Indicators In Cereal Products

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Özet Bildiri)

91. Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220, (Özet Bildiri)

92. Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

93. The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

94. Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133, (Özet Bildiri)

96. Genetik Modifiye Tahıllar

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124, (Tam Metin Bildiri)

97. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.85, (Özet Bildiri)

99. Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

100. Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

101. FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ

XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, (Özet Bildiri)

102. Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17, (Özet Bildiri)

103. Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297, (Özet Bildiri)

104. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KISMİ PİŞİRME TEKNOLOJİSİ

HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, HAMİT KÖKSEL, Editör, SİDAS MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.371-383, 2021

2. Preservation of Part-Baked Products

Handbook of Food Preservation, Mohammad Shafur Rahman, Editör, Taylor , Florida, ss.207-224, 2020

3. Part-Baked Products

Minimally Processed Foods. Technologies for Safety, Siddiqui M.W., Editör, Springer, London/Berlin , London, 2015

4. Soğukta Muhafaza Tekniği

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları, Erzurum, 2010
Bilirkişi Raporları 11
Metrikler

Yayın

216

Yayın (WoS)

49

Yayın (Scopus)

48

Atıf (WoS)

438

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

526

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

323

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

23

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

18

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

26

Proje

38

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

24

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları