SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of whole grain flours on the overall quality characteristics of mulberry pestil
Quality Assurance And Safety Of Crops & Foods
, cilt.12, ss.67-75, 2020 (SCI-Expanded)
Effect of Cephalaria syriaca addition on rheological properties of composite flour
INTERNATIONAL AGROPHYSICS
, cilt.26, ss.387-393, 2012 (SCI-Expanded)
Effects of Organic Manures and Non-chemical Weed Control on Wheat: I-Plant Growth and Grain Yield
TARIM BILIMLERI DERGISI-JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.18, sa.1, ss.9-20, 2012 (SCI-Expanded)
Dough characteristics of wheat flour milled from wheat grains stored in spike form
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.9, ss.1905-1911, 2011 (SCI-Expanded)
Influence Of Cephalaria Syriaca Addition On Physical And Sensorial Properties Of Wheat Bran Bread
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.14, ss.124-133, 2011 (SCI-Expanded)
Dough characteristics of wheat flour milled from wheat grains stored in spike form
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, ss.1905-1911, 2011 (SCI-Expanded)
Effects of Loaf Weight and Storage Time on the Qualitive Properties of White and Traditional Vakfıkebir Breads
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.32, sa.5, ss.459-467, 2008 (SCI-Expanded)
The effect of par-baking and frozen storage time on the quality of cup cake
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.43, sa.10, ss.1778-1785, 2008 (SCI-Expanded)
'The Effect of Par-Baking and Frozen Storage Time on The Quality of Cup Cake
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.43, sa.10, ss.1778-1785, 2008 (SCI-Expanded)
Effect of Initial Baking and storage time on Pasting Properties and Aging of Par-baked and Rebaked Rye Bread
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.9, ss.583-596, 2006 (SCI-Expanded)
Kavut, a traditional Turkish Cereal Product: Productionmethod and Some Chemical and Sensorial Properties
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, ss.233-241, 2006 (SCI-Expanded)
Effect of Partial Baking, Storage and Rebaking Process on the Quality of White Pan Bread
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, ss.108-114, 2006 (SCI-Expanded)
Cephalaria Syriaca Addition to Wheat Flour Dough and Effect on Rheological Properties
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, ss.37-46, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Et ve Et Ürünlerinin Tekstürel Özelliklerini Enstrümantal Olarak Tespit Etme Yöntemleri ve Tekstür Profil Analizi Üzerine Bir Derleme
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.11, sa.4, ss.2836-2848, 2021 (Hakemli Dergi)
Ekmeğin Organiği
Ekmek, Ankara Halk Ekmek
, cilt.1, sa.1, ss.174-177, 2016 (Hakemli Dergi)
Part-Baked Products
MINIMALLY PROCESSED FOODS: TECHNOLOGIES FOR SAFETY, QUALITY, AND CONVENIENCE
, ss.151-172, 2015 (Hakemli Dergi)
Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı
Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.10, sa.3, ss.47-50, 2012 (Hakemli Dergi)
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı
Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.10, sa.3, ss.47-50, 2012 (Hakemli Dergi)
Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.33, ss.33-39, 2011 (Hakemli Dergi)
Süne Buğdaya Verdiği Zarar ve Mücadele Yöntemleri
Hasad Bitkisel Üretim
, cilt.27, sa.318, ss.98-104, 2011 (Hakemli Dergi)
Fırın ürünleri için doğal katkılar
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.15, sa.35, ss.57-64, 2011 (Hakemli Dergi)
Hotel Restaurant Bakery Food Hi Tech
Ağırlama Teknolojileri İhtisas Dergisi.
, cilt.190, ss.52-54, 2010 (Hakemli Dergi)
Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.40, sa.1, ss.103-107, 2009 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.40, sa.2, ss.93-99, 2009 (Hakemli Dergi)
Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.40, sa.1, ss.103-107, 2009 (Hakemli Dergi)
FIRIN ÜRÜNLERİ İÇİN DOĞAL KATKI MADDELERİ
Gıda Mühendislği Dergisi
, cilt.35, sa.1, ss.57-64, 2008 (Hakemli Dergi)
Tahıllardaki Alkilresorsinoller
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.66-71, 2008 (Hakemli Dergi)
Transgenik Tahıllar
GIDA
, cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)
Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler
II. Gıda
, cilt.33, sa.1, ss.27-34, 2007 (Hakemli Dergi)
Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.
GIDA
, cilt.32, ss.305-315, 2007 (Hakemli Dergi)
Organik Ekmek
GIDA
, cilt.32, ss.195-203, 2007 (Hakemli Dergi)
Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi
, cilt.5, ss.40-47, 2006 (Hakemli Dergi)
. Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.37, ss.103-110, 2006 (Hakemli Dergi)
Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi
Hasad Gıda
, cilt.21, ss.39-48, 2006 (Hakemli Dergi)
Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi
Hasad Gıda
, cilt.21, ss.39-48, 2006 (Hakemli Dergi)
Nişasta Retrogradasyonu: 1. Nişasta Retrogradasyonu ve Gıda Endüstrisi İçin Önemi
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.67, ss.28-34, 2005 (Hakemli Dergi)
Nişasta Retrogradasyonu: 3. Nişasta Retrogradasyonunu Belirleme Metotları
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.69, ss.23-32, 2005 (Hakemli Dergi)
Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi
GIDA
, cilt.30, ss.117-122, 2005 (Hakemli Dergi)
Nişasta Retrogradasyonu: 2. Retrogradasyonu Etkileyen Faktörler ve Yavaşlatılma Yolları
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.68, ss.28-33, 2005 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.34, ss.383-386, 2003 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.34, sa.3, ss.255-261, 2003 (Hakemli Dergi)
Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.33, ss.139-146, 2002 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.32, ss.101-108, 2001 (Hakemli Dergi)
Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi.
, cilt.32, ss.461-467, 2001 (Hakemli Dergi)
Trabzon Vakfıkebir Ekmeği
Un Mamülleri Dünyası Dergisi
, cilt.7, ss.4-14, 1998 (Hakemli Dergi)
Modifiye Nişastanın Eldesi ve Fırın Ürünlerinde Kullanımı
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.29, ss.359-368, 1998 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect of Using Stale Bread Flour on Physical and Sensory Properties of Marie Type Biscuits
1st Internatıonal Conference On On Health, Engıneerıng And Applıed Scıences, Romanya, 5 - 07 Mayıs 2023
Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi
6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, ss.1854-1861
The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil
1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019
Boza and Its Effects on Health
1.Uluslararası 4.Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 14 - 16 Kasım 2019, ss.181
A Review on Textural Profile Analysis of Meat and Meat Products
XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018
Food security, Food Waste and The Future of Food
17th International Nutrition Diagnostics, 9 - 12 Ekim 2017
Pastırma Ve Protein Oksidasyonu
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535
Pastırma and protein oxidation
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017
The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017
Pastırma Ve Protein Oksidasyonu
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.535
Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259
Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259
Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892
The Possibility Of Reuse Of Stale Bakery Products
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017
Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187
Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Ekmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187
2016Süneli Bugda Ylardan Elde Edilen Unlar İle Üretilen Kmeklerde Bozulan Kalitenin Dogal Katkılar İle Düzeltilmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016
Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205
Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262
Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262
GIDALARDA ATIKLARIN ÖNLENMESİ VE GERİ KAZANIMININ ÖNEMİ
Gıda Atıklarının Azaltılması ve Geri Kazanımı Semineri, Türkiye, 02 Haziran 2016
Effect of storage on germination and emergence in wheat
15th İnternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346
Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346
Effect of Storage Types on Germination and Emergence in Wheat
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.346
Tepsi Kadayıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kozartma Sıcaklığı ve Sürenin Etkisi
9.Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Erzurum, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185
Tepsi Kada Yıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kızartma Sıcakllgı ve Sürenin Etkisi
9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.113
Tepsi Kada Yıf Tatlısının HMF ve Akrilamid Miktarı Üzerine Kızartma Sıcakllgı ve Sürenin Etkisi
9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.113
Kavrulmuş Bugday ve Arpadan Elde Edilen Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
9.Gıda Mühendsiliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.185
Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content
The 3rd International Syınposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109
Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.109
The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108
The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108
Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content
The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
TAHıLLARDA LUNASİN
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235
TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386
Tahıl ve Ürünlerinde Tekstüranalizi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386
Tahıllarda Lunasin
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.235
Tahıllarda Lunasin
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng
14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014
A New Approach to Delay Stalıng in Bakery Products: Part-Bakıng
14th Internatıonal Nutrltıon & Dıagnostıcs Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 05 Eylül 2014
Cephalaria Syriaca Spp nın Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Ekmeklerin Ağırlık Hacim ve Spesifik Hacim Değerlerine Etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Cephalaria syriaca spp.'NIN SÜNE HASARLI BUGDAYLARDAN ELDE EDİLEN EKMEKLERİN AGIRLIK, HACİM ve SPESİFİK HACİM DEGERLERİNE ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1020
Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.101
Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426
Cephalaria syriaca spp.'NIN SÜNE HASARLI BUGDAYLARDAN ELDE EDİLEN EKMEKLERİN AGIRLIK, HACİM ve SPESİFİK HACİM DEGERLERİNE ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1020
Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.181
Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.181
Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342
The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342
The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
The efects of sucrose syrup glucose syrup and cooking time in the formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in mulberry leather
12th International Nutrition & Diagnostics Conference, prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2013
The importance of food waste for the environment
ICOEST -2013, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013
The Importance of Food Waste for the Environment
ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361
Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi
International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013
Kısmi Pişirme Yönteminin Kepekli Ve Çavdar Ekmeklerinde Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi
International Scientific Conference of Young Researchers. Qafqaz University, Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013
Cephalaria syriaca spp. ile Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Gelistirilmesi
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.257
Cephalaria syriaca spp. ile Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Gelistirilmesi
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.257
Cephalaria syriaca spp ile Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Geliştirilmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
The Efects of Sucrose Syrup, Glucose Syrup and Cooking Time in The Formation of Acrylamide and Hydroxymethylfurfural in Mulberry Leather (Pestil)
12th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2012
The Efects of Sucrose Syrup, Glucose Syrup and Cooking Time in The Formation of Acrylamide and Hydroxymethylfurfural in Mulberry Leather (Pestil)
12th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2012
Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Hamurların Kabarma ve Gaz Tutma Özelliklerine Cephalaria Syriaca Uygulamasının Etkisi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93
Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237
Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.212
Kısmi Pişirme Yönteminin Fırın Ürünlerinde Kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.237
Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özelliklerin Üzerine Cephalaria Syriaca Unu İlavesinin Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380
Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri
1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.10
Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010
Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010
Textural properties of rebaked cakes after part-baked and stored at room temperature
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Ekim 2010
Tane ve Başak Halinde Farklı Şartlarda Depolanan Buğdaylarda Böcek Zararının Belirlenmesi
Türkiye IV. Organik Tarım Sempozyumu, Türkiye, 28 Haziran - 01 Temmuz 2010, ss.686-689
Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri
Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278
Yusufeli’nde Üretilen Pekmez, Pestil Ve Kömelerin Dokusal Özellikleri
Geçmişten Geleceğe Yusufeli Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, ss.271-278
Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert
Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811
Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage
Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418
Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert
Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811
Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage
Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.418
Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403
Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.617
Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403
Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615
Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615
Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617
Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour
International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38
Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi
II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.58-61
Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar
Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368
Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368
Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364
Dirençli Nişasta
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366
Maillard Reaction Indicators In Cereal Products
ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134
Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread
2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220
Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread
2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220
Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165
The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling
The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151
Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları
Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133
Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi
Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.873
Genetik Modifiye Tahıllar
4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124
Genetik Modifiye Tahıllar
4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124
Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.85
Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003
Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003
Vakfıkebir Ekmeğinin Mikrobiyolojik Özellikleri
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003
FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ
XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17
Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394
Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297
Kitap & Kitap Bölümleri
FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KISMİ PİŞİRME TEKNOLOJİSİ
HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, HAMİT KÖKSEL, Editör, SİDAS MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.371-383, 2021
Part-Baked Products
Minimally Processed Foods. Technologies for Safety, Siddiqui M.W., Editör, Springer, London/Berlin , London, 2015
Soğukta Muhafaza Tekniği
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları, Erzurum, 2010