Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

IN THE COVID-19 PANDEMIC, NUTRITIONAL SUPPLEMENTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS OF HEALTH SCIENCES AND MULTIDISCIPLINARY APPROACHES, 25 Kasım 2021, ss.771-772 Sürdürülebilir Kalkınma

FRUIT CHARACTERISTICS OF PYRUS ELAEAGRIFOLIA PALL. GENOTYPES IN EASTERN TURKEY

X International Symposium on Agricultural Sciences AgroReS 2021, Trebinje, Bosna-Hersek, 27 - 29 Mayıs 2021, ss.24-32

DIVERSITY ON CAROTENOIDS IN WILD APRICOT FRUITS

GEA (Geo Eco-Eco Agro) International Conference, KARADAĞ, 28 - 29 Mayıs 2020, ss.31-38

BY-PRODUCTS OF SOME FRUITS AND THEIR BIOACTIVE COMPONENTS

1st INTERNATIONAL 4th TRADITIONAL HEALTH PROFESSIONAL DAYS SYMPOSIUM, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.93-99

Artificial Sweeteners And Diabetic Foods

1st.International 4nd Traditional Health Professional Days, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Siyah Ve Yeşil Çayın Fenolik Bileşenler Bakımından Karşılaştırılması

8th INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2019

The Relationship Between Lactic Acid Bacteria and Phenolic Compounds

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Evaluation of Lycopene Content in the Elaeagnus umbellata Thunb.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

MONO SODYUM GLUTAMAT VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

V. International Symposium on Multidisciplinary Studies , Ankara, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2018, cilt.1, ss.238-260

Polyphenol Profile and Antioxidant Activity of Some Wild Fruit in Turkey

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Investigation of Volatile Compounds of Plum (Prunus salicina) Pestil

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

Mineral Composition Changes Between Plum (Prunus Salicina)Fruit, Pulp and Pestil

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

Antioxidant Activity, Total Phenolic and Total Antocyanin Contents of Prunus salicina

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018

Comparison of Biodynamic and Organic Agriculture

I. International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium and Workshop, 27 - 29 Eylül 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

The Bioactive Compounds of Tea and Decaffeinated Tea and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Medical and Aromatic Plants Use in The Food and Effects on The Health

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

EGG AS A FUNCTIONAL FOOD

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017

MEDİCAL AND AROMATIC PLANTS USE İN THE FOOD AND EFFETS ON THE HEALTH”

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), 21 - 23 Eylül 2017

DOĞAL KATKI MADDELERİ KULLANIMLARI YARARLARI RİSKLERİ

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016

The Role of Antioxidants in Chemistry of Oxidative Stress

1st International MediterraneanSCIENCE AND ENGINEERING CONGRESS, 26 - 28 Ekim 2016

A Natural Food Antioxidant Against Oxidative Stress Melatonin

1st International MediterraneanSCIENCE AND ENGINEERING CONGRESS, 26 - 28 Ekim 2016

GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Takviyeleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

Sağlıklı Yaşam ve Beslenme, Yusuf Kenan Haspolat,Sebaattin Ertuğrul, Editör, Orient Yayınları, Ankara, ss.408-422, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

BESİNLERİ SAĞLIKLI SAKLAMA İLKELERİ

Çocuk Beslenmesi, "Özlü H.", Editör, Atatürk Araştırma Merkezi Üniversitesi Deneyim Açıköğretim Yayıncılık, Erzurum, ss.1-20, 2018

Besinleri Hazırlanma Ve Pişirmede Hijyen Ve Sanitasyon

Çocuk Beslenmesi, "Özlü H.", Editör, Atatürk Üniversitesi Deneyim Açıköğretim Yayıncılık, Erzurum, ss.1-21, 2018

MONO SODYUM GLUTAMAT VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018, Prof. DR. NİZAMİ DURAN, Editör, IVPE, ss.238-260, 2018

Metrikler

Yayın

73

Atıf (WoS)

511

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

629

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

11

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları