Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

AGE Markers in Fish and Fish Product

ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167

Et ve Et Ürünlerinde Pentosidin

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, sa.75, ss.124

Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.149

Antioxidant Peptides in Meat and Meat Products

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.967-974

Furosine in Foods

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1639-1643

The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761

Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759

Kitap & Kitap Bölümleri

Et ve et ürünlerinde biyoaktif bileşikler

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler - I, Selahattin Bardak,Nesli Aydın,Yalçın Boztoprak, Editör, Gece Kitaplığı /, İstanbul, ss.25-40, 2021

Metrikler

Yayın

14

Atıf (WoS)

33

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları