-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar
TUBITAK Project
Arslan M. (Executive), Türkay F. Ş. H., Turan M., Gültepe N., Ceyhun S. B., Topal A., et al.
-
2023 - 2024 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köfteleri
-
2023 - 2024 Farklı Oranlarda Yer Elması Lifi Kullanarak Üretilen Balık Kroketlerin Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
-
2022 - 2024 Yayın Balığından Hazırlanan Gravlaksın Mikrobiyolojik Kimyasal Duyusal ve Besinsel Özelliklerinin İncelenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
OĞUZHAN YILDIZ P. (Executive), KIZILOĞLU N., KIZILOĞLU N.
-
2022 - 2023 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Doğru Pişir, Sağlıklı Beslen
-
2021 - 2022 Büyümeye Balıkla Başla
-
2021 - 2022 Balık Demek, Sağlık Demektir
-
2021 - 2022 Lise Öğrencilerinin Su Ürünleri Fakültesi Alabalık Tesislerine Gezisi
-
2021 - 2022 Minik Dostum Beta
-
2021 - 2022 21 Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
UÇAR A. (Executive), YANIK T., KOCAMAN E. M., ARSLAN M., ARSLAN G., PARLAK V., et al.
-
2021 - 2022 Su Ürünleri Fakültesi Resirküle Yetiştiricilik Sistemlerinin Modernizasyonu
Project Supported by Higher Education Institutions
YANIK T. (Executive), BAYIR A., ARSLAN H., KORKMAZ F., GÜLTEPE N., OĞUZHAN YILDIZ P., et al.
-
2021 - 2022 Sous Vide Tekniği Kullanılarak Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Pişirilen Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2008 - 2009 Effect of Different Gas Combinations on Hot and Cold Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
Project Supported by Higher Education Institutions
Oğuzhan Yıldız P., Atamanalp M. (Executive), Kaban G.
-
2005 - 2008 Seasonal Variation of Single and Multiple Unsaturated Fatty Acids and Antioxidant Enzymes in Trout (Salmo trutta), Caner (Capoeta umbla), Siraz (Capoeta capoeta), Fresh Chub (Leuciscus cephalus) and Cat (Siluris clanis) Fishes in the Northeastern Anatolia Region (Turkish with English Abstract) Characteristic Properties of Interaction Interactions
-
2004 - 2005 Effect of Smoked, Vacuum Packaged and Modified Atmosphere Packaging on Physical, Chemical Properties and Shelf Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
-
2004 - 2005 Erzurum ilinde balık tüketimini teşvik amacıyla geleneksel tütsüleme metotlarının uygulanması ve tanıtılması
-
2003 - 2004 Application of Hot and Cold Smoking Methods in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)