Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1988 - 1995 Uzman
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2020 - 2023 Gıda Mühendisliği Kulüp Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2023 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2018 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2021 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 2017 TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2014 Gida Mühendisliği Bölümü Müfredat ve İntibak Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - 2014 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1988 - 2009 Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Yöneticisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2005 Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Hınıs Myo Yünetim Kurulu Üyeliği
-
2001 - 2002 Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2021 - 2022 Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)
Bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, AZİZİYE YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ LABORATUVAR BÖLÜMÜ
-
2018 - 2021 Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği
Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
1995 - 2017 Ziraat Mühendisleri Odası
Sivil Toplum Kuruluşu, Tmmob, Ziraat Mühendisleri Odası
Verdiği Dersler
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği
-
Lisans Tahıl ve ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelşmeler
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Sipektrometrik ve Titrimetrik Analizler
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Enstrümental Gıda Analizleri
-
Lisans Mezuniyet Çalışması II
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknolojisi II
-
Lisans Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometri ve Titrimetrik Analizler
-
Lisans Tahıl İşleme Teknolojisi
-
Lisans Mezuniyet Çalışması II
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri II
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği
-
Lisans Mezuniyet Çalışması II
-
Lisans Gıda İşlem Analiz teknikleri -I
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri II
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analziler
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Enstrümantal Gıda Analkizi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan DSersi
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Enstrümental Gıda Analizleri / Enstrümental Analiz
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri-II
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Reaksiyonlar
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği
-
Lisans Mühendisilik Termodinamiği
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri I
-
Lisans Enstrümental Gıda Analizi / Enstrümental Analiz
-
Lisans Enstirümental Analiz
-
Yüksek Lisans Tahıl Kimyası
-
Yüksek Lisans Tahıl Kimyası
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri-I
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans GİAT-2
-
Lisans Mühendislik Termodinamik
-
Lisans Enstrümental Gıda Analizleri
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
-
Lisans GİAT-1
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik Ve Fotometrik Analizler
-
Yüksek Lisans Tahıl Kimyası
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-İkinci Öğrt.
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
-
Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği-Örgün Öğretim
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Yaz Okulu
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-İkinci Öğretim
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğretim
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II -İkinci Öğretim
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Örgün Öğretim
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık
-
Lisans Enstrümental Analiz - İkinci Öğretim
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
-
Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I-İkinci Öğretim
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Öğretim
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Örgün Öğrt.
-
Lisans Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi - İkinci Öğretim
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğrt.
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu
-
Lisans Tahıl ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Mühendisliği
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-Örgün Öğrtm.
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-İkinci Öğretim
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-iİkinci Öğretim
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
-
Lisans Gıda Sanitasyon
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Gıda Sanitasyon
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
-
Lisans Tahıl Kimyası
-
Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-I
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlem II
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri-II
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
-
Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-I
-
Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-II
-
Yüksek Lisans Tahıl Kimyası
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II
-
Yüksek Lisans Tahıl Kimyası
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Gıda Üretimi ve Muhafaza Tek.
-
Yüksek Lisans Uygulamalı Fırın Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerle
-
Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
-
Lisans tahıl Öğütme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Yumuşak Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
Y.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sert Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
B.KARACAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ekmek kadayıfında tam un ve farklı katkı madde kullanımının akrilamid ve hidroksimetil furfural ((HMF) üzerine etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
-
Mısır unu ve gam kullanımının ekmeğin bazı kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Kotancılar H. G. (Danışman)
N.İNAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Tepsi kadayıfında ısıl işlem ve farklı katkı madde kullanımının akrilamid ve hidroksimetil furfural (HMF) üzerine etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
K.SEYYED(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Tritikale unu ve gam kullanımının ekmeğin bazı kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Kotancılar H. G. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mısırlı Ekmeklerde Mısır Unu Seviyesi Ve Katkı Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi
H.GÜDÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı Süre ve Sıcaklıklarda Kızartılan Tepsi Kadayıfının Akrilamid, HMF ve Duyusal Özelliklerinin Tespiti
K.Seyyed(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu-İdentifikasyonu ve Ekmek Üretiminde Kullanılabilme İmkanları
K.Emre(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Ekşi Hamur, Buğday, Çavdar, Yulaf Tam Unu Katkılı Ekmeklerin Kalitatif Özellikleri
T.YAKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Trabzon Vakfıkebir Ekmeğinin Bayatlamasının Çeşitli Yöntemlerle Takibi ve Francala Ekmeği İle Mukayesesi
K.Emre(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi
P.UYSAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Vakfkebir Ekmeğinin Mikroflora ve Aroma Maddelerinin Tespiti
N.DİKBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2003 -
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Teknolojik ve Mikrobiyolojik Özellikleri
M.Murat(Öğrenci), Doktora, 2002 -
Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
A.BABAGİL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Farklı Yöntem Uygulanarak Elde Edilmiş Modifiye Nişastaların Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
KOTANCILAR H. G. (Eş Danışman)
M.Murat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998
Verdiği Kurs ve Eğitimler
-
2012 - 2012 Erzurum İlindeki Fırınlarda, Unlu Maülllerin Hijyen Üretimi Konusunda Eğitici Seminerler
Akademik Birimler - Eğitim
-
2008 - 2008 Ekmek Teknolojii, Sorunları ve Çözüm Yolları
Akademik Birimler - Eğitim
-
2005 - 2005 Ekmek Üretme Teknolojisi (Kotan Köyü ve Yayladağı Köyü)
Akademik Birimler - Eğitim
-
2004 - 2004 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü) (3-7 Mayıs 2004),
Akademik Birimler - Eğitim
-
2003 - 2003 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü)
Akademik Birimler - Eğitim
-
2003 - 2003 Ekmek Üretim Teknolojisi (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü Fırını )
Akademik Birimler - Eğitim
-
2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi. ((9.Kolordu K.lığı.),
Akademik Birimler - Kurs
-
2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi ((9.Kolordu K.lığı.),
Akademik Birimler - Kurs
-
1999 - 1999 Ekmek ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Erzurum Merkez, Aziziye, Pasinler, Oltu)
Akademik Birimler - Kurs
-
1990 - 1990 Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları (Erzurum Merkez Fırın Ustalarına)
Akademik Birimler - Kurs
-
1989 - 1989 Ekmekçilik ve Problemleri (Erzurum Merkezdeki Fırın Ustalarına)
Akademik Birimler - Kurs
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
-
Komisyon Üyeliği
Kurumsal Temsil, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022 -
Disiplin Soruşturmacısı
Kurumsal Temsil, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2008 - 2008 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2004 - 2004 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, 9.Kolordu Komutanlığı, Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, 9. Kolordu Komutanlığı , Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Bread and Bakery Products Technology and Problems, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Fırıncılar Derneği , Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Erzurum Fırıncılar Derneği, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999