-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1988 - 1995 Uzman
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Toplumsal Duyarlılık Projeleri Takip Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2024 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - 2023 Gıda Mühendisliği Kulüp Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2018 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2021 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 2017 TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2014 Gida Mühendisliği Bölümü Müfredat ve İntibak Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - 2014 Lisans Öğrenci Danışmanlığı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1988 - 2009 Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Yöneticisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2005 Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Hınıs Myo Yünetim Kurulu Üyeliği
-
2001 - 2002 Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - 2022 Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)
Bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, AZİZİYE YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ LABORATUVAR BÖLÜMÜ , Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)
-
2018 - 2021 Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği
Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği
-
1995 - 2017 Ziraat Mühendisleri Odası
Sivil Toplum Kuruluşu, Tmmob, Ziraat Mühendisleri Odası , Ziraat Mühendisleri Odası
-
Yüksek Lisans
Un Değirmenciliğinde Yeni Gelşmeler
Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler
Gıdalarda Sipektrometrik ve Titrimetrik Analizler
Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler
Gıdalarda Spektrometri ve Titrimetrik Analizler
Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analziler
Uzmanlık Alan DSersi
Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler
Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Reaksiyonlar
Tahıl Kimyası
Tahıl Kimyası
Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
Gıda Analizlerinde Spektrometrik Ve Fotometrik Analizler
Tahıl Kimyası
Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr
Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler
Tahıl Kimyası
Tahıl Kimyası
Uygulamalı Fırın Ürünleri Teknolojisi
Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerle
-
Lisans
Mühendislik Termodinamiği
Tahıl ve ürünleri Teknolojisi
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ
Mühendislik Termodinamiği
Mezuniyet Çalışması
Enstrümental Gıda Analizleri
Mezuniyet Çalışması II
Mezuniyet Çalışması
Gıda İşlem Analiz Teknolojisi II
Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi
Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Mezuniyet Çalışması II
Mezuniyet Çalışması
Gıda İşlem Analiz Teknikleri II
Mühendislik Termodinamiği
Mezuniyet Çalışması II
Gıda İşlem Analiz teknikleri -I
Enstrümental Analiz
Gıda İşlem Analiz Teknikleri II
Enstrümental Analiz
Enstrümantal Gıda Analkizi
Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
Mezuniyet Çalışması
Enstrümental Gıda Analizleri / Enstrümental Analiz
Gıda İşlem Analiz Teknikleri-II
Mühendislik Termodinamiği
Mühendisilik Termodinamiği
Gıda İşlem Analiz Teknikleri I
Enstrümental Gıda Analizi / Enstrümental Analiz
Enstirümental Analiz
Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda İşlem Analiz Teknikleri-I
Mezuniyet Çalışması
Mezuniyet Çalışması
GİAT-2
Mühendislik Termodinamik
Enstrümental Gıda Analizleri
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
GİAT-1
Enstrümental Analiz
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-İkinci Öğrt.
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Enstrümental Analiz
Mühendislik Termodinamiği-Örgün Öğretim
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Yaz Okulu
Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-İkinci Öğretim
Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğretim
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II -İkinci Öğretim
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Örgün Öğretim
Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık
Enstrümental Analiz - İkinci Öğretim
Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu
Enstrümental Analiz -Yaz Okulu
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I-İkinci Öğretim
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Öğretim
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Örgün Öğrt.
Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi - İkinci Öğretim
Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğrt.
Enstrümental Analiz
Enstrümental Analiz -Yaz Okulu
Enstrümental Analiz
Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu
Tahıl ürünleri İşleme Mühendisliği
Tahıl Ürünleri İşlem Mühendisliği
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I
Enstrümental Analiz
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I
Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-iİkinci Öğretim
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
Gıda Sanitasyon
Enstrümental Analiz
Gıda Sanitasyon
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II
Tahıl Kimyası
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Üretimi ve Muhafaza Tek.
Enstrümental Analiz
Enstrümental Analiz
Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi
tahıl Öğütme Teknolojisi
-
Ön Lisans
Tahıl Teknolojisi-II-Örgün Öğrtm.
Tahıl Teknolojisi-II-İkinci Öğretim
Laboratuvar Tekniği-I
Gıdalarda Temel İşlem II
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Laboratuvar Teknikleri-II
Gıda Teknolojisi
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
Laboratuvar Tekniği-I
Laboratuvar Tekniği-II
-
Siyah havuç ve yaban mersini ile belirli oranlarda zenginleştirilmiş makarnanın kalite parametrelerinin araştırılması
Kotancılar H. G. (Danışman)
N.ÇEKİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Yumuşak Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
Y.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sert Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
B.KARACAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ekmek kadayıfında tam un ve farklı katkı madde kullanımının akrilamid ve hidroksimetil furfural ((HMF) üzerine etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
-
Mısır unu ve gam kullanımının ekmeğin bazı kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Kotancılar H. G. (Danışman)
N.İNAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Tritikale unu ve gam kullanımının ekmeğin bazı kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Kotancılar H. G. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tepsi kadayıfında ısıl işlem ve farklı katkı madde kullanımının akrilamid ve hidroksimetil furfural (HMF) üzerine etkisi
Kotancılar H. G. (Danışman)
K.SEYYED(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Mısırlı Ekmeklerde Mısır Unu Seviyesi Ve Katkı Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi
H.GÜDÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı Süre ve Sıcaklıklarda Kızartılan Tepsi Kadayıfının Akrilamid, HMF ve Duyusal Özelliklerinin Tespiti
K.Seyyed(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu-İdentifikasyonu ve Ekmek Üretiminde Kullanılabilme İmkanları
K.Emre(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Ekşi Hamur, Buğday, Çavdar, Yulaf Tam Unu Katkılı Ekmeklerin Kalitatif Özellikleri
T.YAKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Trabzon Vakfıkebir Ekmeğinin Bayatlamasının Çeşitli Yöntemlerle Takibi ve Francala Ekmeği İle Mukayesesi
K.Emre(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi
P.UYSAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Vakfkebir Ekmeğinin Mikroflora ve Aroma Maddelerinin Tespiti
N.DİKBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2003 -
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Teknolojik ve Mikrobiyolojik Özellikleri
M.Murat(Öğrenci), Doktora, 2002 -
Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
A.BABAGİL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Farklı Yöntem Uygulanarak Elde Edilmiş Modifiye Nişastaların Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
KOTANCILAR H. G. (Eş Danışman)
M.Murat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998
-
2012 - 2012 Erzurum İlindeki Fırınlarda, Unlu Maülllerin Hijyen Üretimi Konusunda Eğitici Seminerler
Akademik Birimler - Eğitim
-
2008 - 2008 Ekmek Teknolojii, Sorunları ve Çözüm Yolları
Akademik Birimler - Eğitim
-
2005 - 2005 Ekmek Üretme Teknolojisi (Kotan Köyü ve Yayladağı Köyü)
Akademik Birimler - Eğitim
-
2004 - 2004 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü) (3-7 Mayıs 2004),
Akademik Birimler - Eğitim
-
2003 - 2003 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü)
Akademik Birimler - Eğitim
-
2003 - 2003 Ekmek Üretim Teknolojisi (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü Fırını )
Akademik Birimler - Eğitim
-
2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi. ((9.Kolordu K.lığı.),
Akademik Birimler - Kurs
-
2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi ((9.Kolordu K.lığı.),
Akademik Birimler - Kurs
-
1999 - 1999 Ekmek ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Erzurum Merkez, Aziziye, Pasinler, Oltu)
Akademik Birimler - Kurs
-
1990 - 1990 Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları (Erzurum Merkez Fırın Ustalarına)
Akademik Birimler - Kurs
-
1989 - 1989 Ekmekçilik ve Problemleri (Erzurum Merkezdeki Fırın Ustalarına)
Akademik Birimler - Kurs
-
Komisyon Üyeliği
Kurumsal Temsil, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022 -
Disiplin Soruşturmacısı
Kurumsal Temsil, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2008 - 2008 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2004 - 2004 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, 9.Kolordu Komutanlığı, Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001 -
Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, 9. Kolordu Komutanlığı , Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Bread and Bakery Products Technology and Problems, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Fırıncılar Derneği , Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999 -
Ekmek Teknolojisi ve Sorunları
Kurumsal Temsil, Erzurum Fırıncılar Derneği, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999