Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2014 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2014 Doç.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 - 2009 Yrd.Doç.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1988 - 1995 Uzman

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ürünleri Teknolojisi

Yönetimsel Görevler

  • 2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2005 Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Hınıs Myo Yünetim Kurulu Üyeliği

Verdiği Dersler

  • Lisans GİAT-2

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik Ve Fotometrik Analizler

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-İkinci Öğrt.

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Örgün Öğretim

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Yaz Okulu

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II -İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Örgün Öğretim

  • Lisans Enstrümental Analiz - İkinci Öğretim

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Öğretim

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Örgün Öğrt.

  • Lisans Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi - İkinci Öğretim

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğrt.

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

  • Lisans Tahıl ürünleri İşleme Mühendisliği

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Mühendisliği

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-Örgün Öğrtm.

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-iİkinci Öğretim

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Lisans Gıda Sanitasyon

  • Lisans Gıda Sanitasyon

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Tahıl Kimyası

  • Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-I

  • Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlem II

  • Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-II

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş

  • Lisans Gıda Üretimi ve Muhafaza Tek.

  • Yüksek Lisans Uygulamalı Fırın Ürünleri Teknolojisi

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerle

Yönetilen Tezler