Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2014 Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 - 2009 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1988 - 1995 Uzman

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 2020 - 2023 Gıda Mühendisliği Kulüp Danışmanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - 2023 Lisans Öğrenci Danışmanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

  • 2018 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2021 Lisans Öğrenci Danışmanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 - 2017 TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Üyeliği

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2013 - 2014 Gida Mühendisliği Bölümü Müfredat ve İntibak Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1999 - 2014 Lisans Öğrenci Danışmanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1988 - 2009 Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Yöneticisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2005 Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Hınıs Myo Yünetim Kurulu Üyeliği

  • 2001 - 2002 Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

  • 2021 - 2022 Eğitici ve öğretici (Prof.Dr.)

    Bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, AZİZİYE YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ LABORATUVAR BÖLÜMÜ

  • 2018 - 2021 Fen Bilimleri Enstitüsü Kurul Üyeliği

    Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

  • 1995 - 2017 Ziraat Mühendisleri Odası

    Sivil Toplum Kuruluşu, Tmmob, Ziraat Mühendisleri Odası

Verdiği Dersler

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği

  • Lisans Tahıl ve ürünleri Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelşmeler

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Sipektrometrik ve Titrimetrik Analizler

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans Enstrümental Gıda Analizleri

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliği ve Yeni Gelişmeler

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknolojisi II

  • Lisans Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometri ve Titrimetrik Analizler

  • Lisans Tahıl İşleme Teknolojisi

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri II

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Lisans Gıda İşlem Analiz teknikleri -I

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri II

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Spektrometrik ve Titrimetrik Analziler

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Enstrümantal Gıda Analkizi

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan DSersi

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans Enstrümental Gıda Analizleri / Enstrümental Analiz

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri-II

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Analizler

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik ve Titrimetrik Reaksiyonlar

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği

  • Lisans Mühendisilik Termodinamiği

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri I

  • Lisans Enstrümental Gıda Analizi / Enstrümental Analiz

  • Lisans Enstirümental Analiz

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Gıda İşlem Analiz Teknikleri-I

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans GİAT-2

  • Lisans Mühendislik Termodinamik

  • Lisans Enstrümental Gıda Analizleri

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Lisans GİAT-1

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometrik Ve Fotometrik Analizler

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-İkinci Öğrt.

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Örgün Öğretim

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Yaz Okulu

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-İkinci Öğretim

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II -İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Örgün Öğretim

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık

  • Lisans Enstrümental Analiz - İkinci Öğretim

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Spektrometri ve Titrimetrii Analizlerr

  • Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-I Öğretim

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi-Örgün Öğrt.

  • Lisans Tahıl ürünleri İşleme Teknolojisi - İkinci Öğretim

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-İkinci Öğrt.

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Enstrümental Analiz -Yaz Okulu

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Mühendislik Termodinamiği-Yaz okulu

  • Lisans Tahıl ürünleri İşleme Mühendisliği

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Mühendisliği

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - I

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-Örgün Öğrtm.

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi-II-İkinci Öğretim

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I

  • Lisans Mezuniyet Çalışması (Bitirme Tezi)-Yıllık-iİkinci Öğretim

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Lisans Gıda Sanitasyon

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Gıda Sanitasyon

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler - II

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerler

  • Lisans Tahıl Kimyası

  • Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-I

  • Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlem II

  • Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri-II

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

  • Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-I

  • Ön Lisans Laboratuvar Tekniği-II

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

  • Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri-II

  • Yüksek Lisans Tahıl Kimyası

  • Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş

  • Lisans Gıda Üretimi ve Muhafaza Tek.

  • Yüksek Lisans Uygulamalı Fırın Ürünleri Teknolojisi

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Yüksek Lisans Un Değirmenciliğinde Yeni Gelişmerle

  • Lisans Tahıl Ürünleri İşlem Teknolojisi

  • Lisans tahıl Öğütme Teknolojisi

Yönetilen Tezler

Verdiği Kurs ve Eğitimler

  • 2012 - 2012 Erzurum İlindeki Fırınlarda, Unlu Maülllerin Hijyen Üretimi Konusunda Eğitici Seminerler

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2008 - 2008 Ekmek Teknolojii, Sorunları ve Çözüm Yolları

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2005 - 2005 Ekmek Üretme Teknolojisi (Kotan Köyü ve Yayladağı Köyü)

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2004 - 2004 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü) (3-7 Mayıs 2004),

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2003 - 2003 Ekmek Teknolojisi, Sorunları ve Çözüm Yolları (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü)

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2003 - 2003 Ekmek Üretim Teknolojisi (Erzurum Açık Cezaevi Müdürlüğü Fırını )

    Akademik Birimler - Eğitim

    Kotancılar H. G.

  • 2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi. ((9.Kolordu K.lığı.),

    Akademik Birimler - Kurs

    Kotancılar H. G.

  • 2001 - 2001 Ekmek ve Diğer Unlu Mamüller Teknolojisi ((9.Kolordu K.lığı.),

    Akademik Birimler - Kurs

    Kotancılar H. G.

  • 1999 - 1999 Ekmek ve Unlu Mamüller Teknolojisi (Erzurum Merkez, Aziziye, Pasinler, Oltu)

    Akademik Birimler - Kurs

    Kotancılar H. G.

  • 1990 - 1990 Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları (Erzurum Merkez Fırın Ustalarına)

    Akademik Birimler - Kurs

    Kotancılar H. G.

  • 1989 - 1989 Ekmekçilik ve Problemleri (Erzurum Merkezdeki Fırın Ustalarına)

    Akademik Birimler - Kurs

    Kotancılar H. G.

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

  • Komisyon Üyeliği

    Kurumsal Temsil, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022
  • Disiplin Soruşturmacısı

    Kurumsal Temsil, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2008 - 2008
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2004 - 2004
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Açık Cezaevi Müdürlüğü, Türkiye, Erzurum, 2003 - 2003
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, 9.Kolordu Komutanlığı, Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001
  • Ekmek ve Unlu mamüller Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, 9. Kolordu Komutanlığı , Türkiye, Erzurum, 2001 - 2001
  • Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Bread and Bakery Products Technology and Problems, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999
  • Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Fırıncılar Derneği , Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999
  • Ekmek Teknolojisi ve Sorunları

    Kurumsal Temsil, Erzurum Fırıncılar Derneği, Türkiye, Erzurum, 1999 - 1999