-
2025 - 2025 Tritikale Üretiminin Artırılması ve Bazı Gıda Ürünlerinde Denenmesi
-
2024 - 2025 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Ekmek Fabrikası Araştırma ve Üretim Altyapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş. (Yürütücü), KOTANCILAR H. G.
-
2023 - 2024 Çeşitli Katkılarla Zenginleştirilmiş Makarnanın Pişme Süresinin Antioksidan Kapasitesi Üzerindeki Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ŞENGÜL M. (Yürütücü), KOTANCILAR H. G.
-
2023 - 2024 SİYAH HAVUÇ VE YABAN MERSİNİ İLE BELİRLİ ORANLARDA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MAKARNANIN KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2021 - 2022 Sert Suların Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2020 - 2021 Ekmek Kadayıfında Tam Un ve Farklı Katkı Madde Kullanımının Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural HMF Üzerine Etkisi
-
2020 - 2021 FYL-2020-8479 Ekmek Kadayıfında Tam Un ve Farklı Katkı Madde Kullanımının Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural HMF Üzerine Etkisi
-
2020 - 2021 Gıda Mühendisliği Bölüm Laboratuvarlarında Bulunan Cihazların Bakım ve Onarımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Şişik Oğraş Ş.
-
2019 - 2020 Tepsi Kadayıfına Uygulanan Isıl İşlemin Meydana Getirdiği Hidroksi Metil Furfural (HMF) ve Akrilamid Miktarlarının Düşürme Yolları
-
2018 - 2020 Ziraat Fakültesi Araştırma Alt Yapısı Modernizasyon Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ÇELİK A. (Yürütücü), DİKBAŞ N., KOTANCILAR H. G., YAPRAK M., BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Ş. C.
-
2016 - 2020 Tepsi Kadayıfında Isıl İşlem Ve Farklı Katkı Madde Kullanımının Akrilamid Ve Hidroksimetil Furfural ((HMF) Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KOTANCILAR H. G. (Yürütücü), SEYYED CHERAGHI K.
-
2016 - 2020 Mısır Ununa Yapılan Ekşi Hamur ve Hidrokolloid Katkısının Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Yalmanoğlu M.
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı pilot Ekmek Fabrikasında araştırma altyapının modernizasyonu ve ürün kalitesinin artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YAPRAK M. (Yürütücü), KOTANCILAR H. G., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş.
-
2017 - 2019 Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
KOTANCILAR H. G. (Yürütücü), KARAOĞLU M. M., DAĞDEMİR E.
-
2012 - 2014 Farklı Sürelerde Kızartılan Kadayıf Dolmasında Aroma Akrilamid Ve Hmf Tayini
-
2012 - 2013 FARKLI SÜRELERDE KIZARTILAN TEPSİ KADAYIFINDA AROMA, AKRİLAMİD VE HMF TAYİNİ
-
2010 - 2011 Laktik Asit Bakterilerinin Vakfıkebir Ekmeğinin Uçucu Bileşikleri ve Diğer Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Kaban G.
-
2009 - 2011 Süne Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Ürünleri (Cephalaria Syriaca Spp.) Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G., Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Akbaş Ş., Boz H., Gerçekaslan K. E.
-
2007 - 2010 Kepek, Yulaf Ve Çavdar Katılarak Ekşi Hamur Metoduyla Üretilen Ekmeklerin Besin Değerlerinin Artırılması ve Kalitatif Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Yakar T.
-
2007 - 2008 Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretimin Un ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Kotancılar H. G., Boz H., Gerçekaslan K. E.
-
2003 - 2007 Ekmek Mayasının Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.
-
2005 - 2006 Trabzon Vakfıkebir Ekmeğinin Bayatlamasının Differential Scanning Calorimetry (DSC) Ve Çeşitli Metotlarla Belirlenmesi Ve HPLC İle Artık Şekerin Tespiti
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M., Gerçekaslan K. E.
-
2005 - 2006 Buğday Depolama Şartlarının Ekmek Kalitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G., Karaoğlu M. M. (Yürütücü), Akdeniz M.
-
2004 - 2006 Kek Kalitesi Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi Ve Depolama Süresinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
-
2003 - 2005 Vakfıkebir Ve Beyaz Tava Ekmeklerinin Bayatlaması Üzerine Hamur İşleme Metotlarının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Aktaş N., Karaoğlu M. M., Uysal P.
-
2002 - 2003 Kısmi Pişirilmiş Ekmeklerde Bayatlamanın Ekmek İçi Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.
-
2001 - 2003 Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Yarı Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik ve Teknolojik Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.
-
2001 - 2003 Vakfıkebir Ekmeğinin Mikrobiyolojik Flora, Bayatlama ve Aroması Üzerine İşleme Faktörlerinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Dikbaş N.
-
2001 - 2003 Francala ve Vakfıkebir Ekmekleri Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırınların Tiplerinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Karaoğlu M. M.
-
1998 - 2001 Modifiye Edilmiş Nişastaların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), İlyas Ç., Karaoğlu M. M.
-
1998 - 2001 Bazı Gumların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ.
-
1998 - 2001 Yoğurma Süresi ve Değişik Seviyelerinde L-Askorbik Asit İlavesinin Hamurun Olgunlaşma ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Babagil A.
-
1998 - 1999 Erzurum ve Çevresinde Yöresel Olarak Üretilen KAVUT’un Üretim Tekniğinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ., Karaoğlu M. M.
-
1995 - 1997 Farklı Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kotancılar H. G. (Yürütücü), Çelik İ.
-
1992 - 1993 Farklı Süre ve Ambalajlarda Katkılı ve Katkısız Olarak Depolanan Unlarda Meydana Gelen Fiziksel, Kimyasal ve Fizikokimyasal Değişmelerle Optimum Olgunlaşma Şartlarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
1989 - 1990 Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala ve Tava Ekmeğin Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi