Yayınlar & Eserler

Makaleler 63
Tümü (63)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (1)
Scopus (16)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (31)

21. Transgenik Tahıllar

GIDA , cilt.32, ss.51-59, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

1. Determınatıon Of The Sensory Propertıes Of The Tray Kadayıf Frıed At Dıfferent Tımes And Temperatures

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.194-202, (Tam Metin Bildiri)

2. The Effect Of Heat Treatment And The Use Of Dıfferent Addıtıves On Sensory Propertıes In The Tray Square.

VIII. Internatıonal "Başkent" Congress On Physıcal, Engıneerıng, And Applıed Scıences Proceedıngs Book, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Şubat 2023, ss.203-223, (Tam Metin Bildiri)

3. Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

5. Vakfıkebir ve Beyaz Ekmeğin Mikrobiyolojik Raf Ömrü

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

6. Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.212, (Özet Bildiri)

7. Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

8. Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

9. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

10. Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403, (Özet Bildiri)

11. Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.617, (Özet Bildiri)

12. Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.615, (Özet Bildiri)

13. Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

16. Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.361-364, (Tam Metin Bildiri)

17. Dirençli Nişasta

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

18. Maillard Reaction Indicators in Cereal Products

ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Tam Metin Bildiri)

20. Textural properties of Vakfıkebir bread, a traditional Turkish sourdough bread

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.220, (Özet Bildiri)

21. Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy.

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.61, (Özet Bildiri)

22. Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

23. The investigation of availability of edxrf technique for observing bread staling

The Fourth Eurasian Conference on, Nuclear Science and its Application, Baku, Azerbaycan, 31 Ekim - 03 Kasım 2006, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

24. Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.123-133, (Özet Bildiri)

26. Genetik Modifiye Tahıllar

4.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2005, ss.113-124, (Tam Metin Bildiri)

27. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.85, (Özet Bildiri)

29. Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

30. Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

31. Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.17, (Özet Bildiri)

32. Farklı Modifiye Yöntemlerinin Nişastanın Fizikokimyasal ve Termoanalitik Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.289-297, (Özet Bildiri)

33. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.387-394, (Özet Bildiri)

34. Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar

I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Eylül 1988, ss.145-149, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. Laboratuar Teknikleri ve Enstrümental Analiz Uygulama Klavuzu 1

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERS YAYINLARNO:245, Erzurum, 2013

2. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, Erzurum, 2002
Metrikler

Yayın

101

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

136

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

184

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

70

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

24

Proje

38

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları