SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum strains on some properties of grapefruit juice and naringin
JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH
, cilt.108, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
Multidimensional evaluation of techno-functional properties of yoghurt bacteria
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.148, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.362-374, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR
6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.1-17
Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4
Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460
Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461