Yayınlar & Eserler

Makaleler 36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (12)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Isolation and Identification of Yeast from White Cheese

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MAYALARIN VARLIĞI

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015

4. Organik ve Geleneksel Süte Genel Bir Bakış

Ekokloji 2015 Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 6 - 09 Mayıs 2015

5. Organik ve geleneksel süte genel bir bakış

Ekoloji 2015 Sempozyumu Bildiri Özeti Kitapçığı, Sinop, Türkiye, 6 - 09 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

6. Sıkma peynirinin yapılışı ve bileşimi

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (Geleneksel Süt Ürünleri), Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.274-281, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Peynirde Lipoliz

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019
Metrikler

Yayın

47

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

54

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

71

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

32

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

3

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları