SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Effects of Fucoxanthin Dietary Inclusion onthe Growth Performance, Antioxidant Metabolismand Meat Quality of Broilers
Brazilian Journal Of Poultry Science
, cilt.20, ss.487-496, 2018 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Existence of Enterococcus spp. In Civil Cheese
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.8, sa.12, ss.2574-2576, 2020 (Hakemli Dergi)
The Effects of Different Stunning Techniques on Blood Biochemistry of Brown Trout (Salmo trutta fario)
JOURNAL OF LIMNOLOGY AND FRESHWATER FISHERIES RESEARCH
, cilt.6, sa.1, ss.25-29, 2020 (Hakemli Dergi)
The Effects of Different Stunning Techniques on Meat Quality of Brown Trout (Salmo Trutta Fario)
Fisheries and Aquaculture Journal
, cilt.10, sa.1, 2019 (Hakemli Dergi)
Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
, cilt.31, sa.3, ss.153-158, 2017 (Hakemli Dergi)
Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg.
, cilt.31, ss.153-158, 2017 (Hakemli Dergi)
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Tavuk Döner de Campylobacter spp Varlığının Araştırılması
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.2, ss.104-111, 2014 (Hakemli Dergi)
A survey on microbiological and chemical quality of vacuum packed frankfurter
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi
, sa.39, ss.1-5, 2008 (Hakemli Dergi)
A survey on microbiological and chemical quality of vacuum packed Frankfurters
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fak. Derg.
, cilt.39, ss.109-113, 2008 (Hakemli Dergi)
Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.2, ss.153-158, 2007 (Hakemli Dergi)
The Microbiological and chemical quality of sıkma cheese produced in Turkey
Pakistan Journal of Nutrition
, ss.95-97, 2003 (Hakemli Dergi)
The Microbiological and chemical quality of örgü cheese produced in Turkey
Pakistan Journal Of Nutrition
, ss.92-94, 2003 (Hakemli Dergi)
Torba yoğurtlarının kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma
GIDA
, ss.209-215, 1997 (Hakemli Dergi)
İçme sütünde oksidasyon ve mekanizması
Süt Teknolojisi
, ss.41-45, 1996 (Hakemli Dergi)
Isıl işlemin süt proteinlerine etkisi
Süt Teknolojisi
, ss.45-51, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Isolation and Identification of Yeast from White Cheese
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MAYALARIN VARLIĞI
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
Beslenme Alışkanlıklarının Anne Sütünde Aflatoksin M1 Varlığı Üzerine Etkisi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
Organik ve Geleneksel Süte Genel Bir Bakış
Ekokloji 2015 Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 6 - 09 Mayıs 2015
Organik ve geleneksel süte genel bir bakış
Ekoloji 2015 Sempozyumu Bildiri Özeti Kitapçığı, Sinop, Türkiye, 6 - 09 Mayıs 2015
Sıkma peynirinin yapılışı ve bileşimi
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (Geleneksel Süt Ürünleri), Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.274-281
Kitap & Kitap Bölümleri
Peynirde Lipoliz
Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019