-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2003 Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1994 - 2002 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Komisyonu (SKA)
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Doktora Yeterlilik Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Rektörlük, -
-
2021 - Devam Ediyor Laboratuvar Sorumlusu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - 2024 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Doktora
GIDALARDA RENK MADDELERİ
Gıdalarda Aroma Maddeleri
-
Yüksek Lisans
GIDA VE BESLENME
BESLENMEDE SON GELİŞMELER (RECENT ADVANCES IN NUTRITION)
-
Lisans
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
BESLENME VE SAĞLIK
ÖZEL GIDALAR
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
BESLENME İLKELERİ
MEZUNİYET ÇALIŞMASI II
BESLENME VE SAĞLIK
BESLENME İLKELERİ
Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi
MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ II
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ I
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
GIDA İŞLEME ANALİZ TEKNİKLERİ I
-
Yeni bir Fonksiyonel Ürün: Propolisli Çoban Üzümü Meyveli İçecek
Şengül M. (Danışman)
S.UFUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
A.niger'den saflaştırılmış naringinazın ve farklı probiyotik bakterilerin greyfurt suyunun bazı özellikleri ve acılık bileşenlerinden olan naringin üzerine etkisi
Şengül M. (Danışman)
A.İMECE(Öğrenci), Doktora, 2022 -
KOKULU ÜZÜM (Vitis labrusca L.) MEYVESİ VE YAPRAĞININ ANTİOKSİDAN KAPASİTESİ VE FENOLİK MADDE PROFİLİ
Şengül M. (Danışman)
İ.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Ultrasonik destekli ekstraksiyon parametrelerinin belirlenerek keçiboynuzundan elde edilen pekmezinin bazı kalite özelliklerinin araştırılması
Şengül M. (Danışman)
Z.EROĞLU(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Karadut konsantresinin üretimi ve depolanması sırasında bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerde meydana gelen değişmeler
Şengül M. (Danışman)
O.YAVAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Kara kuşburnu (Rosa pimpinellifolia L.) ve Karadut (Morus nigra L.) ekstraktları ilavesi ile nar reçelinin renk ve antioksidan açısından zenginleştirilmesi
Şengül M. (Danışman)
T.ENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Kara kuşburnu (Rosa pimpinellifolia L.) meyvesi ve çekirdeğinden elde edilen ekstraktların dondurma üretiminde kullanım olanakları
Şengül M. (Danışman)
M.ZOR(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Kara kuşburnu çayının antioksidan aktivitesi ve antosiyanin miktarı üzerine infüzyon süresinin etkileri
Şengül M. (Danışman)
N.KAVAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı tatlandırıcı ilavesiyle üretilen kızılcık pestillerinin antioksidan kapasitesi fenolik madde ve aroma profili
Şengül M. (Danışman)
H.ÜNVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Çaşırın ( Ferula orientalis L. )esansiyel yağı ile farklı ekstraktlarının antioksidan, antimikrobiyal ve in vitro nöroprotektif aktivitelerinin araştırılması
Şengül M. (Danışman)
E.FEYZA(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Çeşitli gıda sistemlerinin enkapsüle edilmiş karayemiş polifenolleri ile zenginleştirilmesi
Şengül M. (Danışman)
K.BAYRAMBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2016 -
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BAZI KAYISI ÇEŞİTLERİNİN KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
N.KARATAŞ(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Çiçek ballarının kimyasal fiziksel ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Şengül M. (Danışman)
H.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Erzincan'da yetiştirilen üzüm çeşitlerinin antioksidan aktiviteleri antosiyanin profilleri ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Şengül M. (Danışman)
P.KAPLAMA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Isparta gülü (Rosa damascena miller) ve bazı ürünlerinin antioksidan kapasiteleri ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Şengül M. (Danışman)
D.ŞENER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Kızılcık meyvesi ve marmelatının bazı kimyasal, fiziksel özellikleri ile antioksidan aktivitesi ve antosiyanin profilinin belirlenmesi
Şengül M. (Danışman)
Z.ESER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Dut pekmezinin bazı kimyasal ve fiziksel özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi
Şengül M. (Danışman)
N.GÜNGÖR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Depolamanın ayva reçelinin bazı kimyasal ve fiziksel özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
Şengül M. (Danışman)
M.ZOR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007