Yayınlar & Eserler

Makaleler 39
Tümü (39)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
ESCI (2)
Scopus (23)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

1. CAN GREEN SOLVENTS BE AN ALTERNATİVE TO SYNTHETİCS?

7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.988-992, (Tam Metin Bildiri)

2. DETERMINATION OF PHYSICO-CHEMICAL, PHENOLIC AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF BUCKWHEAT SEEDS, LEAVES AND STEMS

7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.979-987, (Tam Metin Bildiri)

3. SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHOCOLATE WITH GOJI BERRY ADDITIVES

INCOHIS 2023 SPRING | MAY 20-21, 2023 İSTANBUL/TÜRKİYE | INTERNATIONAL CONGRESS OF NEW HORIZONS IN SCIENCES, Türkiye, 20 - 21 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

4. Melatonin ve melatonin içeren gıdalar

2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020) October 07-09, 2020 / Gaziantep, Turkey www.EurasianSciEnTech.org , 7 - 09 Ekim 2020, ss.380, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Omega-3 yağ asitleri ve insan sağlığı açısından önemi

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), 7 - 09 Ekim 2020, ss.387, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

9. The Effect of Different Planting Densities on Essential Oil Components of Dadaşköy Tarragon Ecotype (Artemisia dracunculus L.)

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.828, (Özet Bildiri)

10. EFFECTS OF DIFFERENT DRYING AND INFUSION PROCESSES ONANTIOXIDANT PROPERTIES OF TRIFOLIUM PRATENSE (REDCLOVER)

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

11. Effects of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity of Smilax Excelsa L.

Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

15. Some of criteria about Turkish food codex communiquéon honey

13th Asian Apicultural Association Conference, Cidde, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

16. Summary information about compositional nutritionaland functional properties of honey

13th Asian Apicultural Association Conference, Cidde, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

18. Some Properties of the Lyophilized Raspberry Rubus idaeus Water Extract

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

19. Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage Brassica oleracea var capitata f rubra Water Extract

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

20. Effects of Lactobacillus acidophilus strain and green tea on some properties of yoghurts

Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea 2015, Aveiro, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015, (Özet Bildiri)

21. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

22. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

23. Composition and Processing to Brine of Capers C Ovata var herbacea Flower Buds

International Journal of Chemical, Environmental & Biological Sciences, 11 - 12 Ocak 2015, cilt.3, (Özet Bildiri)

24. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

25. Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4, (Tam Metin Bildiri)

26. Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4, (Tam Metin Bildiri)

27. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)

28. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Mikroenkapsülasyon Yöntemine Genel Bir Bakış

Doğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 8, Hikmet Y. ÇOĞUN İshak PARLAR Hasan ÜZMUŞ, Editör, Bilgi Yayınevi, Ankara, ss.285-292, 2023

2. The effect of heat-treatment on S-Allyl-L-cysteine (SAC) and antioxidant properties of Araban garlic

Current Debates in Health Sciences 10, Başak HANEDAN, Editör, Bilge Yayınları, Ankara, ss.93-102, 2023
Metrikler

Yayın

76

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

870

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

1039

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

1795

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

6

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

27

Proje

6

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları