Makaleler
39
Tümü (39)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
ESCI (2)
Scopus (23)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (9)
13. An Overview of Honey: Its Composition, Nutritional and Functional Properties
Journal of Food Science and Engineering
, cilt.9, ss.10-14, 2019 (Hakemli Dergi)
22. The effect of terebinth (Pistacia terebinthus L.) coffee addition on the chemical and physical characteristics, colour values, organic acid profiles, mineral compositions and sensory properties of ice creams
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.52, sa.12, ss.8023-8031, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
23. Erzurum ve Çevresinde Yetiştirilen Bazı Domates Çeşitlerinin Lycopersicon esculentum Besinsel Bileşimi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
, cilt.4, sa.2, 2015 (Hakemli Dergi)
24. Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, sa.3, ss.54-62, 2015 (Hakemli Dergi)
28. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar
GIDA DERGİSİ
, cilt.1, ss.16-19, 2011 (Hakemli Dergi)
31. PHYSICOCHEMICAL AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF YOGURT WITH CORNELIAN CHERRY PASTE
International Journal Of Food Properties
, cilt.9, ss.401-408, 2006 (SCI-Expanded)
34. Tarla şartlarında soğuğa dayanıklı kuru fasulye Phaseolus vulgaris L genotiplerinin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.36, sa.1, ss.7-17, 2005 (Hakemli Dergi)
35. Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi
HASAD GIDA DERGİSİ
, cilt.21, ss.26-30, 2005 (Hakemli Dergi)
39. USE OF GRAPE LEAVES IN CANNED FOOD
PAKİSTAN JOURNAL OF NUTRITION
, cilt.1, sa.6, ss.257-262, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
29
1. CAN GREEN SOLVENTS BE AN ALTERNATİVE TO SYNTHETİCS?
7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.988-992, (Tam Metin Bildiri)
2. DETERMINATION OF PHYSICO-CHEMICAL, PHENOLIC AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF BUCKWHEAT SEEDS, LEAVES AND STEMS
7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.979-987, (Tam Metin Bildiri)
6. Determination of Salmonella and Listeria by Different Methods from Cheeses and Antibiotic Susceptibility of Isolates
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
7. Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
8. FARKLI KURUTMA VE DEMLEME İŞLEMLERİNİN Trifolium pratense L. (KIZIL YONCA) BİTKİ ÇAYININ RENK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
10. EFFECTS OF DIFFERENT DRYING AND INFUSION PROCESSES ONANTIOXIDANT PROPERTIES OF TRIFOLIUM PRATENSE (REDCLOVER)
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
11. Effects of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity of Smilax Excelsa L.
Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
12. Microbiological quality of Pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage.
1st Black Sea Association of Food Science and Technology Congress, 22 - 24 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
13. Pastırmanın lipid ve protein oksidasyonu üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlı çemenlerin etkisi
Türkiye 12. Gıda Kogresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.605, (Tam Metin Bildiri)
14. Microbiological Quality of Pastirma Covered with Cemen Paste Added to Lyophilized Water Extract of Red Cabbage
I. Black Sea Association of Food Science and Technology Congress, 22 - 24 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
15. Some of criteria about Turkish food codex communiquéon honey
13th Asian Apicultural Association Conference, Cidde, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
16. Summary information about compositional nutritionaland functional properties of honey
13th Asian Apicultural Association Conference, Cidde, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
17. farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
18. Some Properties of the Lyophilized Raspberry Rubus idaeus Water Extract
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
19. Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage Brassica oleracea var capitata f rubra Water Extract
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
20. Effects of Lactobacillus acidophilus strain and green tea on some properties of yoghurts
Third International Congress on CoCoa Coffee and Tea 2015, Aveiro, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
21. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
22. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
24. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
25. Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4, (Tam Metin Bildiri)
26. Geleneksel Hafif Bir Tatlı: Pepecura.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.3-4, (Tam Metin Bildiri)
27. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)
28. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)
29. Karanfil (Eugenia carophyllata Thunb) tomurcuklarının in vitro antioksidant özellikleri ile ilgili bir çalışma
XVII.Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2003, ss.302, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Mikroenkapsülasyon Yöntemine Genel Bir Bakış
Doğa ve Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 8, Hikmet Y. ÇOĞUN İshak PARLAR Hasan ÜZMUŞ, Editör, Bilgi Yayınevi, Ankara, ss.285-292, 2023
2. The effect of heat-treatment on S-Allyl-L-cysteine (SAC) and antioxidant properties of Araban garlic
Current Debates in Health Sciences 10, Başak HANEDAN, Editör, Bilge Yayınları, Ankara, ss.93-102, 2023
Metrikler
Yayın (WoS)
25
Yayın (Scopus)
26
Atıf (WoS)
870
H-İndeks (WoS)
13
Atıf (Scopus)
1039
H-İndeks (Scopus)
13
Atıf (Scholar)
1795
H-İndeks (Scholar)
18
Atıf (TrDizin)
17
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
6
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
27
Proje
6
Tez Danışmanlığı
9
