Publications & Works

Articles Published in Other Journals
Papers Published in Refereed Scientific Meetings

Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Turkey, 19 - 21 December 2019, pp.114-117

Kocaeli Kartepe’nin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Turkey, 19 - 21 December 2019, pp.149-159

Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Turkey, 19 - 21 December 2019, pp.87-95

Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma

Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Turkey, 21 - 24 November 2019, pp.30-45

Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Turkey, 21 - 24 November 2019, pp.1-9

Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Turkey, 11 - 13 June 2019, pp.1

Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Turkey, 11 - 13 June 2019, pp.1

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları

II.International Halal Tourism Congress, Antalya, Turkey, 4 - 06 April 2019, pp.81-89

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Turkey, 4 - 06 April 2019, pp.81-89

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Turkey, 4 - 06 April 2019, pp.81-89

Yeşil Restoran Yöneticilerinin Yeşil Mutfak Uygulamalarına İlişkin Algılamalarının Tespitine Yönelik Bir Araştırma

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Turkey, 1 - 03 November 2018

Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği

II. Uluslararasi Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 27 - 30 September 2018

Z Kuşağı Tüketicilerinin Yeşil Restoran Seçim Kriterlerine İlişkin Bir Araştırma

II.Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Turkey, 20 - 22 September 2018

Restoranlarda Sürdürülebilir Hizmet Uygulamalarının Tespitine Yönelik Bir Araştırma

II.Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Turkey, 20 - 22 September 2018

ANADOLU’NUN MİRASI EKMEKLERİN DİNİ AÇIDAN ÖNEMİ

Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Turkey, 29 - 30 June 2018, pp.44-48

Ulaşım Tercihlerinin Bir Sonucu Olarak Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Yerel turistler Üzerine Bir Uygulama

III. International Caucasus-Central Asia Foreign Trade and Logistics Congress, Kastamonu, Turkey, 19 - 21 October 2017, pp.95 Sustainable Development

Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 28 - 30 September 2017, pp.794-804

Yaratıcılık ve Hizmet Odaklılık Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama

9. Uluslararası Kongre: Turizm İşletmeciliğinde Yeni Perspektifler, 25 - 27 September 2014
Books

Doç. Dr. Abdulkadir Koşan

in: Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-10, 2023

Kalkınma Sürecinde Yapısal Dönüşümler

in: Turizm ve Rekreasyonda Bölgesel Kalkınma, Gökalp Nuri Selçuk, Editor, Üniversite Yayınları, Erzurum, pp.41-60, 2022 Creative Commons License

Dünyada ve Türkiye’de Rekreatif Faaliyetler

in: TURİZM VE REKREASYONDA BÖLGESEL KALKINMA, Gökalp Nuri Selçuk, Editor, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, pp.254-276, 2022 Creative Commons License

Edebiyat Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.81-99, 2022 Sustainable Development

Tasarım Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.43-52, 2022 Sustainable Development

Atıksız Mutfaklar

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla ve Serçeoğlu, Neslihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.618-627, 2022

Tasarım Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.43-51, 2022

Edebiyat Teması

in: UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.81-99, 2022

Gastronomi ve Tur Rehberliği

in: Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.390-405, 2021 Sustainable Development

Gastronomi ve Turizm

in: Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.229-247, 2021

Erzurum

in: Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canbolat, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.167-180, 2021

Erzurum

in: Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu, Ümit Sormaz, Cihan Canbolat, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.167-180, 2021

Gastronomi ve Tur Rehberliği

in: Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.390-405, 2021

Gastronomi ve Turizm

in: Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.229-247, 2021

Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü

in: Yemek, Kültür ve Toplum, Çetinkaya Neslihan, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.53-130, 2020

Tarih Öncesi Çağlarda Yemek Kültürü

in: Yemek, Kültür ve Toplum, Çetinkaya Neslihan, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.13-37, 2020

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

in: Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman S, Kaya O, Yurtseven R, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-114, 2019

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

in: Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman, S., Kaya, O. ve yurtseven, R., Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-113, 2019

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

in: Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman S, Kaya O, Yurtseven R, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-114, 2019

Sağlık Turizmi

in: Alternatif Turizm, Aydın, Şule, Editor, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

Tarih Çağları

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya, Neslihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.106-124, 2018

Spor Turizmi

in: Alternatif Turizm, Aydın,Şule, Editor, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

Orta Asya’dan Selçuklu’ya Anadolu Mutfağı

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.138-151, 2018

Nemrut Dağı (Adıyaman-1987)

in: Türkiye’xxnin Unesco Değerleri ve Turizm Potansiyeli, Karaman Abdullah, Sayın Kürşad, Ateş Alper, Editor, Eğitim, Konya, 2018

Tarih Öncesi Çağlar

in: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.93-105, 2018

Otel İşletmelerinde Hijyen

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Tosun, Murat, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Seyahat Acentalarının Mevzuatı

in: Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet ÇAVUŞ, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Seyahat Acentacılığı Temel Kavramları ve Seyahat Acentalarının Sınıflandırılması

in: Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Mutfak Hijyeni

in: Gıda ve Personel Hijyeni, Tosun, Murat, Editor, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Otel İşletmelerinde Satın Alma, Teslim Alma ve Depolama

in: Otel İşletmeciliği, Doç. Dr. Abdullah KARAMAN, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.131-156, 2016

Kat Hizmetleri Departmanında Planlama

in: Kat Hizmetleri Yönetimi, Koşan, Abdulkadir, Editor, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Erzurum, 2016

Sekreterlik Protokolü

in: Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, Sağlık, Erkan, Editor, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 2016
Episodes in the Encyclopedia

Develi Lokantası

Detay Yayıncılık, pp.1, 2022

Feriye Lokantası (Sarayı)

Detay Yayıncılık, pp.1, 2022

Erzurum Narmanlı Cami

Detay Yayıncılık, pp.1, 2022

Yakutiye Medresesi

Detay Yayıncılık, pp.1, 2022

Erzurum Murat Paşa Cami

Detay Yayıncılık, pp.1, 2022
Metrics

Publication

109

Citation (Scholar)

19

H-Index (Scholar)

2

Citiation (TrDizin)

69

H-Index (TrDizin)

5

Citiation (Sum Other)

199

Project

9

Thesis Advisory

13

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals