Academic Titles
-
2013 - Continues Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi
-
2008 - 2013 Associate Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi
-
2003 - 2008 Assistant Professor
Ataturk University, Ziraat Fakültesi
-
1995 - 2003 Research Assistant
Ataturk University, Ziraat Fakültesi
Managerial Experience
-
2022 - Continues Member of the Senate
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Continues Doktora Yeterlilik Komisyonu
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Continues Internship Committee Member
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Continues Staj Başkanı
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Head of Department
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Head of Department
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Erasmus Program Institutional Coordinator
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Mevlana Exchange Program Institutional Coordinator
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Farabi Program Institutional Coordinator
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Kurulu Üyesi
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Non Academic Experience
-
2005 - Continues GMO Erzurum Temsilcisi
Professional Chamber, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası
-
2005 - Continues Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
Professional Chamber, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası
-
1995 - Continues Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2001 - 2017 Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
Other, Ataturk University, Gıda Mühendisliği
Courses
-
Undergraduate Soğuk Tekniği
-
Doctorate Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Undergraduate Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
-
Undergraduate Tarım, İnsan ve Tüketim
-
Doctorate Gıdalarda Reolojik Özellikler
-
Undergraduate Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
-
Postgraduate Food Texture
-
Undergraduate Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
-
Undergraduate Soğutma Tekniği
-
Postgraduate GIDALARDA TEKSTÜR
-
Undergraduate Beslenme ve Sağlık
-
Doctorate Gıdalarda Reolojik Özellikler
-
Associate Degree Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Undergraduate Beslenme İlkeleri
-
Undergraduate Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Postgraduate Gıdalarda Tekstür
-
Undergraduate Tarım, İnsan ve Tüketim
-
Doctorate Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Undergraduate Soğuk Tekniği
-
Undergraduate Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
-
Undergraduate Mezuniyet Çalışması ıı
-
Undergraduate Beslenme İlkeleri
-
Undergraduate Mezuniyet Çalışması
-
Undergraduate Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Undergraduate Gıda İşleme Analiz Teknikleri
-
Undergraduate Beslenme İlkeleri
-
Undergraduate Gıda Kimyası
-
Postgraduate Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
Advising Theses
-
Doğal yöntemlerle tam buğday unu depolama stabilitesinin artırılması
Karaoğlu M. M. (Advisor)
Y.BEDİR(Student), Doctorate, 2023 -
Keçiboynuzu, portakal ve havuç posalarının lokum üretiminde kullanım imkânının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Advisor)
A.HANOĞLU(Student), Postgraduate, 2022 -
Farklı depolama şartlarının yufkalarda dokusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Advisor)
S.COŞKUN(Student), Postgraduate, 2022 -
Bayat emek unu kullanımının kraker ve bisküvi kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Advisor)
-
Reolojik yöntemler kullanılarak balda yapılan hilelerin araştırılması
Karaoğlu M. M. (Advisor)
-
Bayatlamış farklı ekmek çeşitlerinden elde edilen unların kurabiye kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Advisor)
M.GÜVEN(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı Koşullarda Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
H.MERAL(Student), Postgraduate, 2017 -
Bayatlamış Farklı Ekmek Çeşitlerinden Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Student), Doctorate, 2016 -
Çimlendirilmiş Tanelerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kalite Üzerine Etkisi
G.Seda(Student), Postgraduate, 2016 -
Düşük Kalorili Kek Üretiminde Kavrulmuş Buğday Unu, Stevya ve Polidekstroz Kullanım İmkanının Araştırılması
N.ZABIHOLLAHY(Student), Postgraduate, 2013 -
Kavrulmuş buğday ve arpadan elde edilen Unların kek kalitesi üzerine etkisi
S.MALEK(Student), Postgraduate, 2013 -
Dut Pestilinın Kimyasal, Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Buğday Unu, Sakkaroz Şurubu, Glikoz Şurubu ve Pişirme Süresinin Etkileri
H.BOZ(Student), Doctorate, 2012 -
Süne (Eurygaster spp.) Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Unu (Cephalaria syriaca spp.) Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Student), Postgraduate, 2010 -
Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Kullanılması ve Kalitatif Özellikler Üzerine Etkisi
H.BOZ(Student), Postgraduate, 2008 -
Başak ve Tane Halinde Depolanan Buğdaylarda Depolama Şartlarının Kalitatif özellikler Üzerine Etkisi
M.AYDENİZ(Student), Postgraduate, 2007