-
2013 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2008 - 2013 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2003 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
1995 - 2003 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Doktora Yeterlilik Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2017 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - Devam Ediyor GMO Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası
-
2005 - Devam Ediyor Gıda Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi
Meslek Odası, Gıda Müh. Odası, Gıda Müh. Odası
-
1995 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2001 - 2017 Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Pilot Ekmek Fabrikası Sorumlu Müdürlüğü
Diğer, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
Lisans Soğuk Tekniği
-
Doktora Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Lisans Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
-
Lisans Tarım, İnsan ve Tüketim
-
Doktora Gıdalarda Reolojik Özellikler
-
Lisans Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Tekstür
-
Lisans Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Soğutma Tekniği
-
Yüksek Lisans GIDALARDA TEKSTÜR
-
Lisans Beslenme ve Sağlık
-
Doktora Gıdalarda Reolojik Özellikler
-
Ön Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Tekstür
-
Lisans Tarım, İnsan ve Tüketim
-
Doktora Nişasta Kimyası ve Teknolojisi
-
Lisans Soğuk Tekniği
-
Lisans Tahıl Ve Öğütme Teknolojisi
-
Lisans Mezuniyet Çalışması ıı
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans Gıda İşleme Analiz Teknikleri
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Yüksek Lisans Tahıl ve Ürünlerinde Muhafaza ve Kalite Kontrolü
-
Doğal yöntemlerle tam buğday unu depolama stabilitesinin artırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
Y.BEDİR(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Keçiboynuzu, portakal ve havuç posalarının lokum üretiminde kullanım imkânının araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
A.HANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı depolama şartlarının yufkalarda dokusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bayat emek unu kullanımının kraker ve bisküvi kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Reolojik yöntemler kullanılarak balda yapılan hilelerin araştırılması
Karaoğlu M. M. (Danışman)
-
Bayatlamış farklı ekmek çeşitlerinden elde edilen unların kurabiye kalitesi üzerine etkisi
Karaoğlu M. M. (Danışman)
M.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Koşullarda Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
H.MERAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Bayatlamış Farklı Ekmek Çeşitlerinden Unların Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Çimlendirilmiş Tanelerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kalite Üzerine Etkisi
G.Seda(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Düşük Kalorili Kek Üretiminde Kavrulmuş Buğday Unu, Stevya ve Polidekstroz Kullanım İmkanının Araştırılması
N.ZABIHOLLAHY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Kavrulmuş buğday ve arpadan elde edilen Unların kek kalitesi üzerine etkisi
S.MALEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Dut Pestilinın Kimyasal, Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Buğday Unu, Sakkaroz Şurubu, Glikoz Şurubu ve Pişirme Süresinin Etkileri
H.BOZ(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Süne (Eurygaster spp.) Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Unu (Cephalaria syriaca spp.) Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
Ş.AKBAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Kullanılması ve Kalitatif Özellikler Üzerine Etkisi
H.BOZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Başak ve Tane Halinde Depolanan Buğdaylarda Depolama Şartlarının Kalitatif özellikler Üzerine Etkisi
M.AYDENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007