Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Partial Purification and Some Optimization Studies of Phytase from Pantoea agglomerans RK-79

4th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Erzurum, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023

Determination of Chitinase Activity of Lactobacillus Coryniformis Obtained from Cheese and Its Effects on Alternaria Alternata

International Conferences on Science and Technology Natural Science and Technology ICONST NST 2019, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.22

Effect of Essential Oil of Origanum rotundifolium on Some Plant Pathogenic Bacteria, Seed Germination and Plant Growth of Tomato

International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences (ICANAS), Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, cilt.1726 identifier identifier

İmmobilized Of Lactobacillus Plantarium On To Magnetite Florosil Naoparticules And Its Application İn Co Production Of Mannanase And Phytase Enzymes

Csı ‐ Colloquıum Spectroscopıcum Internatıonale Xxxıx 30 August ‐ 3 September 2015 Figueira Da Foz, Coimbra, Portugal, 29 Ağustos - 03 Eylül 2015

Immobilized of Lactobacillus plantarium on to Magnetite Florosil Nanoparticules and Its Application in Co production of Mannanase and Phytase Enzymes

Colloquium Spectroscopicum Internationale XXXIX, CSI 2015 Figuera de Foz, Potugal, FIGUERA DA FOZ, Portekiz, 30 Ağustos - 03 Eylül 2015

Influence of essential oil from Satureja hortensis L And Thymus fallax F On shelf life of tomato

1. International Congres on Food Technology, November, 03.06.2010, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.97

Cathhing the ınnovatıons ın food science and technology ın the evolvıng world

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010

Near İnfrared Spectroscopy İn Determination Of Food Quality Tübitak Mam

.2 Th International Congress On Food And Nutrition, 24 - 26 Kasım 2008

Near ınfrared spectroscopy in determination of food quality

Tübitak 2ndIntenational Congress on Food and Nutrıtıon, 24 Ekim - 26 Eylül 2007

FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ

XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

VAKFIKEBİR EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ

XIII: Biyoteknoloji Kongresi Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Vakfıkebir Ekmeğinin Aroma Bileşenleri

XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003

Metrikler

Yayın

92

Atıf (WoS)

565

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

662

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

41

Fikri Mülkiyet

10

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları