Prof. Dr. Ahmet ERDOĞAN


Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Web: https://avesis.atauni.edu.tr/aerdogan
Ofis: Gıda Müh.
Posta Adresi: aerdogan@atauni.edu.tr

Metrikler

Yayın

93

Yayın (WoS)

22

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

283

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

295

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

239

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

21

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

18

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1995 - 2000

1995 - 2000

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Müh., Türkiye

1992 - 1995

1992 - 1995

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Müh., Türkiye

1985 - 1990

1985 - 1990

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Müh., Türkiye

Yaptığı Tezler

2000

2000

Doktora

ERZURUM YÖRESİNDEN TOPLANAN KÜFLÜ TULUM PEYNİRLERİNDEN İZOLE EDİLEN PENİCİLLİUM ROQUFORTİ SUŞLARININ TULUM PEYNİRİNDEKİ AKTİVİTESİYLE OLUŞAN TOKSİKOLOJİK VE KİMYASAL DEĞİŞMELER

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Müh.

1995

1995

Yüksek Lisans

ERZURUM PİYASASINDA SATILAN SÜTLERDE ANTİBİYOTİK ARANMASI VE FARKLI DOZLARDA ANTİBİYOTİK KATILMIŞ SÜTLERDEN HAZIRLANAN YOĞURTLARIN BAZI KALİTE KRİTERLERİNİN İNCELENMESİ

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Müh.

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2021

2021

Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli Kılma

Kalite Yönetimi

RAN Kalite

2021

2021

İç Tetkik Eğitimi

Kalite Yönetimi

RAN Kalite

2021

2021

Deney ve Kalibrasyın Lab Yetkinliği

Kalite Yönetimi

RAN kalite

2021

2021

Laboratuvar İçin Risk analizi Eğitimi

Kalite Yönetimi

RAN Kalite

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

DİKEY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

YATAY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2014 - 2016

2014 - 2016

MYO Müdürü

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo

2008 - 2016

2008 - 2016

Bölüm Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo, Gıda Tekn.

2008 - 2014

2008 - 2014

MYO Müdürü

Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo

2002 - 2004

2002 - 2004

Bölüm Başkanı

Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo, Gıda Tekn.

Akademi Dışı Deneyim

2002 - Devam Ediyor

2002 - Devam Ediyor

ÖĞRETİM ÜYESİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

İLERİ GIDA MİKROBİOLOJİSİ

İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİS

Gıda Kaynaklı Toksijenik Enfeksiyonlar

İleri Gıda Mikrobiyolojisi

İleri Gıda Mikrobiyolojisi

GIDA KAYNAKLI INTOKSİKASYONLAR

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELER

Mikotoksikoloji

MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ

Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri

Mikotoksiolojı

Uzmanlık Alan Dersi VII

Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri

Danışmanlık lV

Mikotoksikoloji

Lisans

Lisans

Gıda Mikrobiyolojis

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Kimyası ve Biyokimyası

Gıda Kimyası ve Biyokimyası

Gıda Mikrobiyolojisi ll

Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II

Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II İÖ

Mezuniyet Çalışması (Yıllık)

Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

Mezuniyet Çalışması (Yıllık) İÖ

Makaleler

Tümü (43)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (1)
Scopus (25)
TRDizin (23)
Diğer Yayınlar (3)

2015

2015

13. Hayvansal Ürünlerde Dioksinler

BARAN A., ERDOĞAN A.

Türk Doğa ve Fen Dergisi , cilt.4, sa.2, ss.66-70, 2015 (SCI-Expanded)

2013

2013

15. Peynirdeki Proteolitik Ajanların Proteolize Etkisi

BARAN A., ERDOĞAN A.

Gıda , cilt.38, sa.2, ss.119-126, 2013 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Antibacterial and Antioxidant Activities of Isot Spice

GÖLELİ F., ERDOĞAN A., KARAKÜTÜK İ. A.

6th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Erzurum, Türkiye, 19 - 22 Aralık 2024, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. KIZILCIK PESTİLİNİN (EKŞİ PESTİL) BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Öz E. S., ERDOĞAN A.

CUKUROVA 13th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 01 Eylül 2024, cilt.1, ss.50-56, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. COMPARISON OF ANTIOXIDANT CAPACITIES OF CHAMOMILE (ANTHEMISCHIA), FENNEL (FOENICULUM VULGARE) AND THUJA ORIENTALIS (THUJA ORIENTHALIS)

Hayrat Y., ERDOĞAN A.

18th INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE, AND MATHEMATICAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2024, cilt.1, ss.469-471, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

4. GIDA KAYNAKLI VİRÜSLERİN İNAKTİVASYONU İÇİN YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ UYGULAMASI

ERDOĞAN A., GÜRSES M.

SOCRATES JOURNAL 5th International Conference on Engineering, Health and Applied Sciences, Rome, İtalya, 16 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

5. Ohmik Isıtma ve Gıda Uygulamaları

GÜRSES M., ERDOĞAN A.

SOCRATES JOURNAL 5th International Conference on Engineering, Health and Applied Sciences, Rome, İtalya, 16 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

6. Use of İmnomagnetic Separation Technique in Food Microbiology

GÜRSES M., ERDOĞAN A.

Selçuk 7th International Conference on Applied Sci, Konya, Türkiye, 09 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

7. PATOJEN BAKTERİLERİN VİRÜSLERLE İNAKTİVASYONU

ERDOĞAN A., GÜRSES M.

Selçuk 7th International Conference on Applied Sci, Konya, Türkiye, 09 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

8. Geleneksel Bir Uzakdoğu Ürünü Miso

Erdoğan A., Gürses M.

1. DİCLE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 27 - 28 Kasım 2021, ss.255-260, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2021

2021

9. MİKRODALGANIN GIDALARDA KULLANIMI

Gürses M., Erdoğan A.

1. DİCLE KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 27 - 28 Kasım 2021, ss.261-270, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

10. Functional Foods Enriched with Gamma Aminobutyric Acid (GABA)

Meral H., Erdoğan A., Aktaş H., Çetin B.

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.183-190, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

11. Effects of Probiotic Administration on Helicobacter pylori Eradication

Meral H., Erdoğan A., Gürses M., Aktaş H.

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.288, (Özet Bildiri)

2018

2018

12. THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE IS MODIFIED MYCOTOXINS

BARAN A., ADIGÜZEL M. C., ERDOĞAN A., TURGUT T.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

13. INVESTİGATION of ANTIMICROBIAL ACTIVITY of PHYSALIS ALKEKENGI L. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

14. COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

15. A STUDY ON THE PREVALENCE OF SALMONELLA BY IMS-PCR ANDCONVENTIONAL CULTURE METHODS IN BEEF MEATS SOLD IN ERZURUM,TURKEY

BARAN A., ADIGÜZEL M. C., ERDOĞAN A., TURGUT T.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.99-106, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

16. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF PHYSALIS ALKEKENGIL. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

17. COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., TURGUT T., ERDOĞAN A.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

18. THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE ISMODIFIED MYCOTOXINS

ADIGÜZEL M. C., BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T.

International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

19. Effect of Using Coriandrum sativum L. on the Quality of Fresh White Cheese

TURGUT T., BARAN A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

20. Next Generation DNA Sequencing

ADIGÜZEL M. C., Demir M. A., BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T.

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

21. A New Therapeutic Perspective on Foods: microRNA

BARAN A., ERDOĞAN A., TURGUT T., ADIGÜZEL M. C.

International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2017, ss.259, (Özet Bildiri)

2017

2017

22. The Investigation of Possible Uses of Nanotechnology in Animal Products

BARAN A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C., TURGUT T.

International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, 18 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

24. The evaluation of storage temperature and brine concentration on quality parameters of Turkish White Cheese

ERDOĞAN A., BARAN A.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN NATURAL AND APPLIED SCIENCES ICANAS 2016, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

25. The evaluation of storage temperature and brine concentration on quality parameters of Turkish White Cheese

BARAN A., ERDOĞAN A.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN NATURAL AND APPLIED SCIENCES ICANAS 2016, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

26. Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Gravier Cheese

ERDOĞAN A., TURGUT T., ATASEVER M.

IAAST Kongre, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ekim 2015, cilt.1

2015

2015

28. The name of conversion of the colostrum to the flavor ağuz ağoz

BARAN A., ERDOĞAN A.

The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

29. Chemical and microbiological characteristics of kuflu cheese gogermis cheese a review

ERDOĞAN A., BARAN A.

The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

30. Influence of Different Brine Concentration on Fate of Staphylococcus aureus and Enterotoxin in Turkish White Cheese

BARAN A., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, to held in Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina on 01-04th October 2015, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

31. ıdentification of nonstarter ındigenous lactobacilli from Kars gravier cheese

TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

International conference on chemical food and environment engineering, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

32. Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Grevier Cheese

TURGUT T., ERDOĞAN A., ATASEVER M.

International Conference on Chemical, Food and Environment Engineering, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)

2007

2007

34. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

ERDOĞAN A., GÜRSES M., ŞAT İ. G., ÇETİN B.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)

2007

2007

35. Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

ERDOĞAN A., GÜRSES M., ŞAT İ. G., ÇETİN B.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)

2007

2007

36. The inhibition of aflatoxins by natural plant compounds and lactic acid bacteri

GÜRSES M., ERDOĞAN A., ÇETİN B.

XIIth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, 21 Mayıs - 25 Ocak 2007, (Özet Bildiri)

2005

2005

41. Geleneksel taze Örgü peynirinden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması

ÇELİK Ş., ERDOĞAN A., GÜRSES M.

GAP IV. Tarım Kongres, Şanlıurfa, Türkiye, 15 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

42. Some microbiological characteristics of rose hip yoghurt inoculated with Lactobacillus acidophilus DSMZ 20079

Turgut T., Cetin B., Erdogan A., Gurses M.

1st International Rose Hip Conference, Gümüşhane, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2004, ss.299-301, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

Kitaplar

2024

2024

1. GIDA ENDÜSTRİSİNDE YAPAY ZEKÂ TEKNOLOJİSİ

Gürses M., Erdoğan A.

MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİ VE YAPAY ZEKA, ÖZDEMİR CİHAT,ÖZDEMİR SALİH,ASLAN ÖMER FARUK,ÖZDEMİR MURAT, Editör, Efe Akademi Yayınevi, İstanbul, ss.27-41, 2024 Creative Commons License

Desteklenen Projeler

2017 - 2018

2017 - 2018

Maydanoz ve Dereotuna İnokule Edilen Staphylococcus aureusun Asetik Asit ve Sitrik Asit İle İnaktivasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ERDOĞAN A. (Yürütücü), BARAN A., USANMAZ A.

2015 - 2017

2015 - 2017

"SALMONELLA SPP.'NİN HAYVANSAL ÜRÜNLERDEN IMS-PCR İLE İZOLASYONU VE ANTİBİYOTİK DİRENCİNİN BELİRLENMESİ"

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

BARAN A. (Yürütücü), ERDOĞAN A.

2013 - 2014

2013 - 2014

BEYAZ PEYNİRİN OLGUNLAŞMASI SIRASINDA S.AUREUS VE TOKSİNLERİNİN YAŞAM SÜRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

ERDOĞAN A. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Editörler Kurulu Üyesi

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Editörler Kurulu Üyesi

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

ATA-GIDA

Bilim Kurulu Üyeliği

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Editörler Kurulu Üyesi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (FBED)

Editörler Kurulu Üyesi

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

ATA-GIDA DERGİSİ

Bilim Kurulu Üyeliği

Ödüller

Nisan 2016

Nisan 2016

Destek

Kalkınma Bakanlığı



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

13 Aralık 2022 - 17 Aralık 2022

13 Aralık 2022 - 17 Aralık 2022

6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING

Katılımcı

Rome-İtalya

13 Aralık 2022 - 17 Aralık 2022

13 Aralık 2022 - 17 Aralık 2022

6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING

Katılımcı

Rome-İtalya

10 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022

10 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022

SELÇUK 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCESKongreleri 2022

Katılımcı

Konya-Türkiye

10 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022

10 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022

SELÇUK 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCESKongreleri 2022

Katılımcı

Konya-Türkiye

02 Aralık 2022 - 04 Aralık 2022

02 Aralık 2022 - 04 Aralık 2022

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-VII

Katılımcı

Ankara-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 283

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Mart-2025

Mart 2025

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Mart 2025 - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ELİF ARAL TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

AYŞE VAROL TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

FERAY İNCİ MADEN - Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Rabia Nurselin KALAYCI - Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Kasım-2021

Kasım 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Kasım-2021

Kasım 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ekim-2021

Ekim 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Ekim-2021

Ekim 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Eylül-2021

Eylül 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Mart-2021

Mart 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Atatürk Üniversitesi