Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2001 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 - 2021 Doç.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1990 - 1995 Dr.Öğr.Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1985 - 1990 Araştırma Görevlisi Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1984 - 1985 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 1995 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2018 Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2018 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2000 - 2002 Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1993 - 1995 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1993 - 1995 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

  • Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Süt Fizik ve Kimyası

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Lisans Tarım İnsan ve Tüketim

  • Lisans Süt Bilimi ve Teknolojisi

  • Lisans Mezuniyet Çalışması

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri II

  • Doktora Gıda Katkı Maddeleri Kullanımında Son Gelişmeler ve Analiz Yöntemleri

  • Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Yüksek Lisans Süt Fizik ve Kimyası

  • Doktora Gıda Katkı Maddeleri Kullanımında Son Gelişmeler ve Analiz Yöntemleri

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri II

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I

  • Lisans Süt Bilimi ve Teknolojisi

  • Doktora Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Lisans Gıda Kimyası

Yönetilen Tezler

Tasarladığı Dersler

  • Doktora Peynir: Kimyası, Fiziği, Mikrobiyolojisi ve Sınıflandırılması

Verdiği Kurs ve Eğitimler

  • 2022 - 2022 Gıdalarda Coğrafi İşaret

    Akademik Birimler - Eğitim

    Çakmakçı S.

  • 2015 - 2015 Erzurum Yöresindeki Kadınlara Temiz ve Kaliteli Süt Elde Etme ÜzerineSütçülük

    Akademik Birimler - Eğitim

    Çakmakçı S.

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

  • Türkiye Geleneksel Peynir Envanterinin Oluşturulması

    Kurumsal Temsil, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Türkiye, İstanbul, 2023 - 2023
  • Atatürk Üniversitesi AÖF Kurum Temsilcisi

    Kurumsal Temsil, Çanakkale Onsekizmart University, Türkiye, Çanakkale, 2023 - 2023
  • Science From Nature to Your Table

    Kurumsal Tanıtım, Atatürk Üniversitesi, Türkiye, Erzurum, 2023 - 2023
  • Science from Nature to Your Table

    Kurumsal Tanıtım, Avrupa Birliği, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022
  • 4. Uluslararası Palandöken Kongresi

    Kurumsal Temsil, Atatürk Üniv., Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022
  • Atatürk Üniversites, AÖF Kurum Temsilcisi

    Kurumsal Temsil, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye, Çanakkale, 2022 - 2022
  • Laboratuvarların Donatımları İçin tezgâh yapımı ve Laboratuvar Cihazlarının Taşınması ile ilgili ihale sonuçlarının değerlendirilmesinde görev

    Kurumsal Temsil, Atatürk Üniversitesi, Türkiye, Erzurum, 2019 - 2019