Yayınlar & Eserler

Makaleler 20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (16)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. Effect of using celery powder on sensory properties of heat treated sucuk

International Thales Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematics, Kahire, Mısır, 18 - 19 Ekim 2024, ss.558-571, (Tam Metin Bildiri)

2. EFFECT OF USİNG CELERY POWDER ON SENSORY PROPERTIES OF HEAT-TREATED SUCUK

INTERNATİONAL THALES CONGRESS ON LIFE,ENGINEERING,ARCHITECTURE AND MATHEMATICS, Cairo, Mısır, 18 - 19 Ekim 2024, ss.558-571, (Tam Metin Bildiri)

3. Use of vegetable powders as curing agent in emulsified meat products

8th International Azerbaijan Congres on Life, Engineering, Mathematical and Applied Sciences, Azerbaycan, 24 - 25 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. EFFECT OF CELERY POWDER ON THE BEHAVIOR OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN HEAT- TREATED SUCUK

5TH INTERNATIONAL "ARTEMIS" CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2023, ss.22-31, (Tam Metin Bildiri)

6. EVALUATION OF FRANKFURTER TYPE SAUSAGES OF DIFFERENT COMPANIES IN TERMS OF PRODUCT PROPERTIES

4TH INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 15 - 18 Eylül 2023, ss.80-87, (Tam Metin Bildiri)

7. EVALUATION OF THE PHYSIOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SLICED PASTIRMA PACKED UNDER MODIFIED ATMOSPHERE CONDITIONS

10th INTERNATIONAL CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Ağustos 2023, ss.139-146, (Tam Metin Bildiri)

8. The Effect of Rosemary/Green Tea Extract on Some Quality Properties of Sucuk

1 th INTERNATIONAL IZMIR CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.227-235, (Tam Metin Bildiri)

9. The Effects of Autochthonous Lactic Acid Bacteria Strains on The Behavior of Listeria monocytogenes in the Production of Heat Treated Sucuk

1 th INTERNATIONAL IZMIR CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.236-244, (Tam Metin Bildiri)

10. The effects of different salt and fat levels on volatile compounds of kavurma

7. International İstanbul Scientific Research Congress, 18 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

11. Sebze Ekstraktları İle Kür Edilmiş Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes

5. Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Kongresi, 24 - 25 Nisan 2021, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

12. Assessment of the Effects of Starter Cultures on the Safety of Sucuk

10th International Scientific Research Congress, Science and Engineering, 10 - 11 Nisan 2021, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

13. Salt (NaCl) reduction in sucuk, heat-treated sucuk and pastırma

International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies, Balıkesir, Türkiye, 22 Şubat - 25 Nisan 2021, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri)

14. Heat-treated sucuk with Pediococcus acidilactici S147: the effect of core temperature

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, (Özet Bildiri) identifier

15. Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711, (Özet Bildiri)

19. The use of Lactobacillus plantarum as starter culture in heat-treated sucuk

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

20. ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK VE BAKTERİYOSİNOJENİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ 

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.257, (Özet Bildiri)

21. Aroma Formation By Mold Starter Cultures In Fermented Sausages

2 nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar 8

1. Fermente Et Ürünlerinde Mayalar

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler, Hatice PEKMEZ, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.7-20, 2024

2. FERMENTE SOSİSLERDE YEREL KOAGÜLAZ NEGATİF STAFİLOKOKLAR

Mühendislik Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, ÖZALP Çoşkun, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.139-157, 2023

3. ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT/NİTRİT KAYNAĞI OLARAK DOĞAL KÜRLEME MADDELERİ

Mühendislik Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, ÖZALP Çoşkun, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.83-99, 2023

4. Pastırma

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S.Munekata, Editör, Springer Nature, New York, ss.143-152, 2022

5. Sucuk

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, New York, ss.133-142, 2022

6. Sucuk

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, ss.133-142, 2022

7. FERMENTE SOSİSLERDE BİYOJEN AMİNLER

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-I, BARDAK Selahattin, AYDIN Nesli, BOZTOPRAK Yalçın, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.55-68, 2021

8. KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III, BARDAK Selahattin, AYDIN Nesli, BOZTOPRAK Yalçın, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.135-150, 2021
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

168

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

191

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

138

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (Sobiad)

27

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları