Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECT OF CELERY POWDER ON THE BEHAVIOR OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN HEAT- TREATED SUCUK

5TH INTERNATIONAL "ARTEMIS" CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2023, ss.22-31

EVALUATION OF FRANKFURTER TYPE SAUSAGES OF DIFFERENT COMPANIES IN TERMS OF PRODUCT PROPERTIES

4TH INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 15 - 18 Eylül 2023, ss.80-87

EVALUATION OF THE PHYSIOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SLICED PASTIRMA PACKED UNDER MODIFIED ATMOSPHERE CONDITIONS

10th INTERNATIONAL CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Ağustos 2023, ss.139-146

The Effects of Autochthonous Lactic Acid Bacteria Strains on The Behavior of Listeria monocytogenes in the Production of Heat Treated Sucuk

1 th INTERNATIONAL IZMIR CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.236-244

The Effect of Rosemary/Green Tea Extract on Some Quality Properties of Sucuk

1 th INTERNATIONAL IZMIR CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İzmir, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.227-235

Sebze Ekstraktları İle Kür Edilmiş Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes

5. Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Kongresi, 24 - 25 Nisan 2021, ss.1-7

Assessment of the Effects of Starter Cultures on the Safety of Sucuk

10th International Scientific Research Congress, Science and Engineering, 10 - 11 Nisan 2021, ss.1-8

Sebze ekstraktları ile kür edilmiş et ürünlerinde Listeria monocytogenes

5.ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ YÖNETİMİ KONGRESİ, 24 Nisan 2021

Salt (NaCl) reduction in sucuk, heat-treated sucuk and pastırma

International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies, Balıkesir, Türkiye, 22 Şubat - 25 Nisan 2021, ss.1-9

Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711

ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK VE BAKTERİYOSİNOJENİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ 

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.257

Aroma Formation By Mold Starter Cultures In Fermented Sausages

2 nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

FERMENTE SOSİSLERDE YEREL KOAGÜLAZ NEGATİF STAFİLOKOKLAR

Mühendislik Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, ÖZALP Çoşkun, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.139-157, 2023

ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT/NİTRİT KAYNAĞI OLARAK DOĞAL KÜRLEME MADDELERİ

Mühendislik Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, ÖZALP Çoşkun, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.83-99, 2023

Pastırma

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S.Munekata, Editör, Springer Nature, New York, ss.143-152, 2022

Sucuk

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, ss.133-142, 2022

FERMENTE SOSİSLERDE BİYOJEN AMİNLER

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-I, BARDAK Selahattin, AYDIN Nesli, BOZTOPRAK Yalçın, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.55-68, 2021

KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III, BARDAK Selahattin, AYDIN Nesli, BOZTOPRAK Yalçın, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.135-150, 2021

Metrikler

Yayın

42

Atıf (WoS)

56

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

72

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

6

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları