Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıdalardaki Kolesterolün Mikroorganizmalar Tarafından Azaltılması

1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023

Isıl İşlem Uygulanmış Süt ve Süt Ürünlerinde Lisinoalanin İçeriği.

International Congress of Engineering and Natural Sciences Studies Abstracts Booklet, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2021, ss.175-184 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

The Methods of Cholestrol Remove From Dairy Product

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2018

Süt Sanayiinde Elektrodiyalizin Kullanımı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 Mayıs 2007 - 23 Mayıs 2019

The ice- cream production from lactose-free UHT milk

The 4th International Symposium on “Traditional Foodsfrom Adriatic to Caucasus”, 19 Nisan - 21 Aralık 2018

FARKLI BİTKİSEL ÇAYLAR KATILARAK YAPILAN REKOMBİNE DONDURMALARIN KALİTESİ

10. Gıda Mühendisliği kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.136

Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum

II. International Conference on Advanced Engineering Technology, 21 - 23 Eylül 2017

The quality of village type white cheese produced in Erzurum

3. Int. Sym.Traditional Food from Adriatic to Cafcassed, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.186

THE DETERMINATION OF FREE FATTY ACIDS, CASEIN FRACTIONS AND SENSORY PROPERTIES OF KASHAAR cHEESE SAMPLES PRESERVED WİTH POTASSİUM SORBATE

1. ULUSLAR ARASI "ADRİYATİK,TEN KAFKASLAR,A GELENEKSEL GIDALAR" SEMPZOYUMU, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.206-210

THE EFFECT OF POTASSİUM SORBATE ON SAME CHAMİCAL PROPERTİES OF KASHAR CHEESE

1. ULUSLAR ARASI "ADRİYATİK,TEN KAFKASLAR,A GELENEKSEL GIDALAR" SEMPZOYUMU, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.202-205

Süt Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamaları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 22 - 26 Mayıs 2006, ss.955-958

The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese

Recent development in dairy Science and Technology International dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.243-246

Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams

Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221

Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi

I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.

SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186

Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri

SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457

Erzurum ve yöresinde Üretilen Sütlerinin Mineral Madde düzeyi ve ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma

Süt Mikrobiyolojisi ve katkı Maddeleri VI Süt ve süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, ss.347-353

Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri

Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 1 - 03 Temmuz 1998, cilt.1, ss.492-497

Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü

İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.92-97

Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik,Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

V.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri. Ankara: Milli Prodüktivite Yayınları, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 1998, ss.351-360

Sütün Muhafazası,Taşınması ve Pazarlanması

İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.88-91
Kitap & Kitap Bölümleri

Köpürtülmüş Krema(Krem Şanti) ve Kahve Kreması Üretim Prosesi Ürünler

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar yayınları, İzmir, ss.8-23, 2023

Susuz Süt Yağı (Sadeyağ)

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar yayınları, İzmir, ss.25-44, 2023

Köpürtülmüş Krema(Krem Şanti) ve Kahve Kreması Üretim Prosesi Ürünler

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.7-25, 2023

Susuz Süt Yağı (Sadeyağ)

MÜHENDİSLİKTE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Bayram AKDEMİR, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.25-45, 2023

DONDURMA YAPIMINDA SÜT YAĞINA VE SÜT PROTEİNİNE ALTERNATİF BİTKİSEL KAYNAKLARIN KULLANIMI

MÜHENDİSLİKTE İLERİ VE ÇAĞDAŞ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. M. Sait CENGİZ, Editör, Duvar yayınları, İzmir, ss.44-59, 2023

REKOMBİNE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.131-157, 2022

REKOMBİNE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLA, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.132-159, 2022

SÜREKLİ SİSTEMDE TEREYAĞI ÜRETİMİ VE TEREYAĞI BENZERİ YENİ ÜRÜNLE

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.191-212, 2022

SÜREKLİ SİSTEMDE TEREYAĞI ÜRETİMİ VE TEREYAĞI BENZERİ YENİ ÜRÜNLE

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır Yusuf, Editör, İksad Yayınevi – International Publishing House, Ankara, ss.191-212, 2022

Süt ve Yan Ürünlerinin İşlenmesinde Yeni Teknikler

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,Yayın No:244, Erzurum, 2012
Metrikler

Yayın

70

Atıf (WoS)

204

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

236

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

25

Proje

17

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları