Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Use of Algae in Human Nutrition

4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.29-31 Sürdürülebilir Kalkınma

Fish Gelatin

4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.25-28 Sürdürülebilir Kalkınma

Probiotics in Aquaculture

5 th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.469-472 Sürdürülebilir Kalkınma

Use of Essential Oil in Aquaculture.

4. International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences , Sivas, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023, ss.158-163

Food Poisoning From Seafood

4 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.164-168 Creative Commons License

Surimi

1st International Conference on Frontiers in Academic Research , Konya, Türkiye, 18 - 21 Şubat 2023, ss.222-224 Sürdürülebilir Kalkınma

Carotenoids in Aquaculture

2nd International Conference on Innovative Academic Studies , Konya, Türkiye, 28 - 31 Ocak 2023, ss.291-293

Caviar Technology

6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress (Targid 2022), Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.1-1066

Use of Dietary Fibers in Fish and Fish Products

6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress (Targid 2022), Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.1-1066

Carbon Footprint

6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kütahya, Türkiye, 07 Ekim 2022, ss.181-183 Sürdürülebilir Kalkınma

Water Footprint

1st International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2022, ss.1607-1609 Sürdürülebilir Kalkınma

Su yönetimi ve sürdürebilirlik

6. ULUSAL ALABALIK SEMPOZYUMU, Isparta, Türkiye, 15 - 16 Eylül 2022, ss.31-32

SU ÜRÜNLERİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (2021), Erzurum, Türkiye, 15 Kasım 2021

REKREASYONEL DALIŞ

21.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.64-67

Different cooking techniques used in seafood

II. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology (TURJAF 2021), Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 25 Ekim 2021

Trend Analysis for the Aquaculture Production of Rainbow Trout(Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) in Erzurum, Turkey

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.292-298

Sous-Vide Technology in Aquaculture

International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences 2021, Erzurum, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2021, ss.251-256

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNE ETKİLERİ

Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu/22‐25 Şubat 2021, Balıkesir, Türkiye, 22 - 25 Şubat 2021

SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNÜN TARIMSAL ÜRETİMDEKİ PAYI

Cumhuriyet 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Ocak 2021, ss.206-213

AQUACULTURE PROCESSING WASTES AND ITS EVALUATION

ANADOLU KONGRELERİ 5. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ26-27 ARALIK 2020DİYARBAKIR, Diyarbakır, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2020, ss.143-148

ORGANIC AQUACULTURE

V. ULUSLARARASIBİLİMSEL VE MESLEKİÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020), Ankara, Türkiye, 12 - 15 Aralık 2020 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

ERZURUM İLİNDEKİ TÜKETİCİLERİN TÜTSÜLENMİŞ BALIĞA BAKIŞ AÇISI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

HOCA AHMET YESEVİ 2ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019, ss.236-243 Creative Commons License

Biotechnology in Fisheries and Aquaculture

III. International Congress “Food Technology, Quality and Safety., 25 - 27 Ekim 2016

Ksilitol Üretimi ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

Fish Pastrami

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Biyofilmler ve gıda endüstrisinde kullanımı

İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Gıda güvenliği ve beslenme yönünden su ürünleri

İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Slow food hareketi

İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Gıdalarda İnülin ve Oligofruktoz kullanımı

İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Microbial pigments and the important for food industry

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology., 17 - 19 Şubat 2015

The application of direct epifluorescence fitler technique DEFT in the food industry

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 Şubat - 19 Nisan 2015

The application of chitosan in food industry

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014

A Multifunctional Additıve for Food Preservation Trehalose

8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritıonists., 21 - 24 Ekim 2014

Biodiesel Production from Microalgae Oil

11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, 27 - 30 Kasım 2013

Gıda sanayinde ozon kullanımı

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013 Sürdürülebilir Kalkınma

Yenilebilir film ve kaplamalar

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013

Antifriz proteinler AFP

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013

New Technology in Food Packaging Nanocomposite

9. Ulusal Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı (NanoTR-9), Türkiye, 24 - 28 Haziran 2013

Nanotechnology in Food Industry

9. Ulusal Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı (NanoTR-9), Türkiye, 24 - 28 Haziran 2013

Süper kritik karbondioksit Gıda endüstrisinde kullanımı

4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013

Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı

4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013

Gıda zincirinde yeni bir teknoloji Akıllı Ambalajlama

Gıda Mühendisliği 4. Gıda Kongresİ, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Su ürünlerinde sıvı tütsüleme

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Su ürünlerinin hazır yemek teknolojisindeki yeri ve önemi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Modelling and applications of the inactivation of microorganism in foods

Food Micro2012: 23rd International ICMFH Symposium on Global Issues in Food Microbiology, 3 - 07 Eylül 2012

Adı ve Tadı Farklı Kavılca

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

PCB lerin balıklar üzerine olumsuz etkileri

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009

Midye yetiştiriciliği

Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008

Orkinos yetiştiriciliği

Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008

Su kirliliğinin balık üremesine etkileri

Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Erzincan, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008

Su ürünlerinin paketlenmesi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Su ürünlerinde katkı maddeleri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Kitap & Kitap Bölümleri

Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi

TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, Doç. Dr. Vedat ÇAVUŞ Doç. Dr. Gökhan ŞEN, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.331-341, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

DÜNYA VE TÜRKİYE SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ

Ziraat & Orman, Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , Prof. Dr. Oğuzhan DOĞANLAR,Dr. Öğr. Üyesi Figen CERİTOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.13-28, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Su Ürünleri Muhafazasında Geleneksel ve Güncel Ambalajlama Teknikleri

Ziraat Orman ve Su Ürünleri Alanında Yeni Trentler, Prof. Dr. Nilda ERSOY, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.497-514, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Balık Unu Üretimi

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar, Prof. Dr. Koray ÖZRENK, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.243-258, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Su Ürünleri İşleme Atıkları

TARIMSAL VE DOĞAL KAYNAKLARI ENDÜSTRİYEL AVANTAJA DÖNÜŞTÜRMEK, Nizamettin TURAN, Editör, İksad Publishing House, ss.207-229, 2021

Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

SU ÜRÜNLERI VE HAYVANCILIK, YÜCEL Banu, TOLON Mustafa Tolga, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.29-42, 2021

Metrikler

Yayın

102

Atıf (WoS)

74

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

90

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

19

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları