Duyurular & Dokümanlar
Tez Dosyaları
Ders Dökümanları
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
1989 - 1995
1989 - 1995Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
Yaptığı Tezler
1995
1995Doktora
Sıvı ferment ve sponge-hamur metodları ile ekmek üretiminde diastatik preparat ve laktik starter kültür katkılarının hamurun olgunlaşması ve ekmeğin bazı kalitatif ve aromatik özelliklerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
1989
1989Yüksek Lisans
Likit ferment sisteminde yavan formulasyonla ekmek yapımının katkı ve süre bakımından optimizasyonu üzerinde araştırmalar
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Teknolojisi
Hububat Teknolojisi
Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Yönetimsel Görevler
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorFakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2013 - 2020
2013 - 2020Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
1995 - Devam Ediyor
1995 - Devam EdiyorÖĞRETİM ÜYESİ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ
1989 - 1995
1989 - 1995Araştırma Görevlisi
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, Araştırma Görevlisi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2025
2025Yüksek Lisans
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN İÇECEK ALIŞKANLIKLARININ ARAŞTIRILMASI
Aydın F. (Danışman)
İ.AKSU(Öğrenci)
2025
2025Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
M.GARİBOĞLU(Öğrenci)
2024
2024Yüksek Lisans
BURSA'DA YÜKSEK ÖĞRETİM YURTLARINDA KALAN ÖĞRENCİLERİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Aydın F. (Danışman)
N.TATAŞ(Öğrenci)
2020
2020Doktora
Erzurum'da yaşayan bireylerin kahve tüketim alışkanlıkları ve akrilamid maruziyetinin belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
B.BAŞARAN(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
İstanbul Halk Ekmek büfe işletmeci dinamikleri ile müşteri profili ve tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
M.HAFIZOĞLU(Öğrenci)
2014
2014Yüksek Lisans
Iso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi uygulanan bir işletmede helva üretimindeki hammadde kaynaklı mikrobiyolojik risklerin izlenmesi değerlendirilmesi ve mikrobiyolojik kritik kontrol noktalarının tespiti
Aydın F. (Danışman)
B.BAŞARAN(Öğrenci)
2014
2014Doktora
Nohut mayası/hamurundan izole edilen laktik asit bakteri suşlarının ekmeğin uçucu profili ve diğer bazı kalite parametreleri üzerine etkileri
Aydın F. (Danışman)
K.ÇEBİ(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
Sivas ilinde ekmek tüketim alışkanlıkları ve üretici-tüketici dinamiklerinin belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
Ş.YILDIZ(Öğrenci)
2009
2009Yüksek Lisans
Nohut mayası ve hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve identifikasyonu
Aydın F. (Danışman)
K.ÇEBİ(Öğrenci)
2002
2002Yüksek Lisans
Ekşi hamur ile ekmek yapımı ve ekşi hamur mikroflorası
Aydın F. (Danışman)
M.YILMAZ(Öğrenci)
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
i, Üniversitemiz, Katı ve Tehlikeli Atık Yönetimi Koordinatörlüğü (KTAYK) Yönergesi doğrultusunda, oluşturulacak Temsilciler Kurulu
Kurumsal Temsil, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2023
Makaleler
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (7)
2025
20251. Enrichment of Bread with Whey Treated with High Hydrostatic Pressure Ekmeğin Yüksek Hidrostatik Basınçla İşlenmiş Peynir Altı Suyuyla Zenginleştirilmesi
ÇİÇEK S., AYDIN F., Bozoğlu F. T.
Research in Agricultural Sciences
, cilt.56, sa.2, ss.102-111, 2025 (Scopus, TRDizin)
2024
20242. Üniversiteli Öğrencilerin Tükettikleri Besinler ile Okul Başarı Durumları Arasındaki İlişkinin Araştırılması Investigation of the Relationship Between the Dietary Habits of University Students and Their Academic Performance
Aydın F., Tataş Güllü N.
Food Science and Engineering Research
, cilt.3, sa.1, ss.89-99, 2024 (Hakemli Dergi)
2021
20213. Determination of Acrylamide and 5-hydroxymethyl-2-furfural (HMF) Levels and Related Parameters in Turkish Pekmez (A Traditional Fruit Product).
Başaran B., Demir Kanbur E., Aydın F.
Journal of Food Quality and Hazards Control
, cilt.8, sa.4, ss.159-164, 2021 (Scopus)
2021
20214. Determination of Acrylamide Levels in Infant Formulas and Baby Biscuits Sold in Turkey
Başaran B., Aydın F.
Letters in Applied NanoBioScience
, cilt.11, sa.1, ss.3155-3165, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
20205. The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey
Basaran B., AYDIN F., KABAN G.
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.2, ss.280-287, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
20206. Estimating the acrylamide exposure of adult individuals from coffee: Turkey
BAŞARAN B., AYDIN F.
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.12, ss.2051-2060, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20197. Acrylamide,Ahidden danger
Aydın F.
Health, food and Biotechnology
, cilt.1, sa.1, ss.113-117, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
20198. Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria From Fermented Chickpeas
AYDIN F., ÇEBİ K.
Black Sea , 2019 (TRDizin)
2018
20189. Microbiological Risks Related with Raw Materialsin Halva Production and Detection of Microbiological Critical Control Points
AYDIN F., BAŞARAN B.
Akademik Araştırmalar Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.42-50, 2018 (Scopus, TRDizin)
2014
201410. Possibilities for the use of whey in tel kadayıf (a Turkish dessert) production
AYDIN F., Cakmakci S.
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.38, sa.2, ss.250-257, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2014
201411. Possibilities for the use of whey in tel kadayif (a Turkish dessert) production
AYDIN F., ÇAKMAKÇI S.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.38, sa.2, ss.250-257, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2011
201112. Sivas İlinde Ekmek Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketici Dinamiklerinin Belirlenmesi
AYDIN F., YILDIZ Ş.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.42, sa.2, ss.165-180, 2011 (SCI-Expanded, TRDizin)
2008
200813. Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar
AYDIN F.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.39, sa.2, ss.263-267, 2008 (SCI-Expanded, TRDizin)
2008
200814. Ekmekte bayatlama ve geciktirilmesi için dikkat edilecek hususlar
AYDIN F.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.39, sa.2, ss.263-267, 2008 (TRDizin)
2004
200415. Effect of water stress at various growth stages on some quality characteristics of winter wheat
Ozturk A., AYDIN F.
Journal of Agronomy and Crop Science
, cilt.190, sa.2, ss.93-99, 2004 (SCI-Expanded, Scopus)
2003
200316. KKNTA ve TAHIL ürünlerine uygulanması
AYDIN F., ÇETİN B.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.34, sa.4, ss.375-382, 2003 (SCI-Expanded, TRDizin)
2001
200117. Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler
ÇAKMAKÇI S., AYDIN F.
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg
, cilt.32, ss.181-188, 2001 (Hakemli Dergi)
2000
200018. EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI
AYDIN F.
DÜNYA GIDA YAYINLARI , cilt.57, ss.93-96, 2000 (Hakemli Dergi)
1999
199919. TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE ÇEŞİTLERİ
AYDIN F.
STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ , cilt.38, ss.73-76, 1999 (Hakemli Dergi)
1992
199220. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma
ERTUGAY Z., ELGÜN A., KOTANCILAR H. G., AYDIN F.
GIDA , cilt.17, sa.6, ss.375-385, 1992 (TRDizin)
1991
199121. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma
Ertugay Z., Elgün A., Kotancılar H. G., Aydın F.
Gıda , cilt.16, sa.2, ss.89-97, 1991 (TRDizin)
1991
199122. Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi
ELGÜN A., ERTUGAY Z., AYDIN F., KOTANCILAR H. G.
GIDA , cilt.16, sa.4, ss.227-232, 1991 (TRDizin)
1991
199123. Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma
ERTUGAY Z., ELGÜN A., AYDIN F., KOTANCILAR H. G.
Doğa (Seri D2) , cilt.15, sa.3, ss.653-660, 1991 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. ÇAYIN TÜKETİM MİKTARININ DEĞİŞKENLİK GÖSTERMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Aydın F.
ISARC 3. INTERNATIONAL ANKARA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS 19-20 JULY 2025 ANKARA, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2025, ss.108-117, (Tam Metin Bildiri)
2025
20252. ERZURUM İLİNDE YURTTA KALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN EKMEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
Aydın F.
3. ULUSLARARASI ANKARA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ 19-20 Temmuz 2025 ANKARA, 19 - 20 Temmuz 2025, ss.95-107, (Tam Metin Bildiri)
2025
20253. SOSYAL MEDYANIN BESLENME ALIŞKANLIKLARINA ETKİSİ
Aydın F.
SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY July 04-06, 2025 / Sivas, Türkiye, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, ss.363-364, (Özet Bildiri)
2025
20254. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ TESPİTİ
Aydın F.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ 04-06 Temmuz 2025 / Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas , Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, ss.365, (Özet Bildiri)
2023
20235. Effects of Microfluidization and Ultrasonication Pre-Treated Whey Addition on Some Quality Parameters of Bread
Çiçek S., Aydın F., Bozoğlu T. F.
4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023, ss.124-137, (Tam Metin Bildiri)
2015
20156. HOMEMADE HAMSİKOLİ
AKSU İ., AYDIN F.
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
2015
20157. SÜRK MOLDY CHEESE TRADITIONAL CHEESE
AYDIN F., ÇEBİ K.
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
2015
20158. DETERMINATION OF BREAD CONSUMPTION HABITS AND CONSUMER DYNAMICS IN EAST OF TURKEY
AYDIN F.
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
2015
20159. A SPECIAL TARDITIONAL SWEET FROM EAST OF TURKEY
AYDIN F.
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
2015
201510. A TRADITIONAL FLOUR MEAL FROM URARTUS TO US
AYDIN F., ÇEBİ K.
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
2015
201511. ÜLKEMİZDE ISO UYGULAMALARI VE HELAL SERTİİFİKASYONU İHTİYACI
AYDIN F.
XII. ULUSAL EKOLOJİ VE ÇEVRE KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2015
2015
201512. EFFECT OF HYDROSTATIC PRESSURE TREATED WHEY ON THE QUALITY PARAMETERS OF BREAD
AYDIN F., BOZOĞLU T. F., SEMRA Ç.
TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HELATH SUMMIT 2015, 20 - 23 Mayıs 2015
2015
201513. OBSERVING AND EVALUATING THE SALMONELLA SPP RISKS ORIGINATING FROM THE FEEDSTOCK OF HELVA PRODUCTION OF A FIRM WHICH IMPLEMENTS ISO 22000 AND STRIKING THE CRITICAL CONTROL POINTS
AYDIN F., BAŞARAN B.
TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HEALTH SUMMIT' 2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015
2015
201514. TEMEL GIDAMIZ EKMEK VE EKMEK ÜRETİMİNDE SUYUN ÖNEMİ
AYDIN F., AKSU İ.
SAĞLIKLI SU YÖNETİMİ KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015
2013
201315. Tel kadayıf a Turkish dessert production consumption and the use of whey
AYDIN F., ÇAKMAKÇI S.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.225, (Özet Bildiri)
2013
201316. TEL KADAYIF a TURKISH DESSERT PRODUCTION CONSUMPTION AND THE USE OF WHEY
AYDIN F., SONGÜL Ç.
THE SECOND INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", 24 - 26 Ekim 2013
2009
200917. NOHUT MAYASI HAMURUNUN EKMEK YAPIMINDA KULLANIMI
AYDIN F., ÇEBİ K.
II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
2009
200918. ERZURUM LAVAŞ EKMEĞİ
AYDIN F.
II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
2009
200919. EKMEK KADAYIFI
AYDIN F.
II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
2009
200920. BREADMAKING WITH CHICKPEA DOUGH
AYDIN F., ÇEBİ K.
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, 22 - 25 Nisan 2009, (Tam Metin Bildiri)
2005
200521. BULGUR FROM LOCAL PRODUCTION TO UNIVERSAL
AYDIN F.
FIRST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS, 15 - 18 Temmuz 2005
2003
200322. EKMEKTE BAYATLAMA VE BAYATLAMANIN GECİKTİRİLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
AYDIN F.
I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
2003
200323. FARKLI KONSANTRASYONLARDAKİ LAKTİK ASİT ÇÖZELTİLERİNİN BAZI PATOJEN VE SAPROFİT BAKTERİLER ÜZERİNE ETKİSİ
ÇETİN B., AYDIN F., GÜRSES M.
I. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
2003
200324. YAPAY TATLANDIRICILARIN KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
AYDIN F., AYIK S.
I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
2003
200325. KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI
AYDIN F., AYIK S.
1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
2003
200326. KORUYUCU KÜLTÜRLER
ÇETİN B., GÜRSES M., AYDIN F.
I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
2003
200327. Farklı konsantrasyonlardaki laktik asit çözeltilerinin bazı patojen ve saprofitik bakteriler üzerine etkisi
ÇETİN B., AYDIN F., GÜRSES M.
1. Ulusal Gıda Beslenme Kongresi, Türkiye, 29 - 01 Eylül 2003, (Tam Metin Bildiri)
2001
200128. GENETİK MODİFİKASYONLARIN GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ
ÇETİN B., AYDIN F.
IX. BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001
2001
200129. Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması
AYDIN F., ÇETİN B.
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, (Özet Bildiri)
2001
200130. TRABZON BREAD PREPARED BY SOUR DOUGH METHOD AND USING MICROORGANISMS FOR THE PRODUCTION
AYDIN F., ABDULLAH MUSTAFA Y.
FIRST EURASIAN CONGRESS ON MOLECULER BIOTECHNOLOGY, 17 - 20 Ekim 2001
2000
200031. STARTERS IN BREADMAKING
AYDIN F.
BLACKSEA AND CENTRAL ASIAN SYMPOSIUM ON FOOD TECHNOLOGY, 12 - 16 Ekim 2000
Kitaplar
2016
20161. Gıda güvenliği eğitimi
AYDIN F., Köksel H., Boyacıoğlu H.
Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016
2016
20162. Gıda güvenliği eğitimi
AYDIN F., Köksel H., Boyacıoğlu H.
Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016
Desteklenen Projeler
2020 - 2021
2020 - 2021Türkiye Pazarında Satışa Sunulan Bazı Fonksiyonel ve Geleneksel Gıdaların Akrilamid Düzeyi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AYDIN F. (Yürütücü), BAŞARAN B.
2018 - 2020
2018 - 2020Yetişkinlerin Kahve ve Kahve Bazlı İçeceklerden Kaynaklanan Akrilamid Maruziyetlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
AYDIN F. (Yürütücü)
2010 - 2011
2010 - 2011YÜKSEK HİDROSTATİK BASIN UYGULANMIŞ PEYNİR ALTI SUYU KATKISININ HAMUR VE EKMEK ÖZELİKLERİNE ETKİSİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
AYDIN F. (Yürütücü)
1994 - 1995
1994 - 1995SIVI FERMENT YÖNTEMİYLE EKMEK ÜRETİMİNDE AMİLOLİTİK ENZİM VE LAKTİK STARTER KÜLTÜR (Lactobacillus plantarum, Streptococcus lactis) KATKISININ HAMURUN OLGUNLAŞMASI EKMEĞİN KALİTATİF VE AROMATİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE UYGUN KOMBİNASYONLARIN TESBİTİ
TÜBİTAK Projesi
AYDIN F.
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Mart 2017
Mart 2017TÜBİTAK Projesi
Mart 2017
Mart 2017TÜBİTAK Projesi
Mart 2017
Mart 2017TÜBİTAK Projesi
Mart 2017
Mart 2017TÜBİTAK Projesi
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 171
h-indeksi (WOS): 3
Jüri Üyelikleri
Şubat-2025
Şubat 2025Akademik Personel Sınavı
Melek GARİBOĞLU TEZ SAVUNMASI - Atatürk Üniversitesi
Şubat-2025
Şubat 2025Akademik Personel Sınavı
İSMAİL AKSU TEZ SAVUNMASI - Atatürk Üniversitesi
Ocak-2023
Ocak 2023Akademik Personel Sınavı
Yaşargül Öztürk tez savunması - Atatürk Üniversitesi
Yayıncılık Etkinlikleri
2025 - 2025
2025 - 2025Kronik Hastalıkların Önlenmesinde ve Yönetiminde Önemli Bir Rol Oynayan Nutrasötikler
Radyo Programı